Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

U(nderdog) S(trikes) Open 2025 for 25th

Featured Replies

8 hours ago, Filozof manijak said:

Trebalo je da se penzioniše

kako vam jebeno ne dosadi? u ovoj godini je dosad od turnira zaradio preko 2,5 miliona, od sponzora oko 30.

• Replies 267
  • Views 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• novak nas je razmazio pa ljudi ne shvataju kakav je uspeh doci do polufinala grand slama. posebno s 38 godina. pre njega ovde je kralj tenisa bio boba zivojinovic kome je najveci uspeh u karijeri...

• Ovaj sudija radi na blagajni Banke Poštanska štedionica u Kraljice Marije i takva je flegma da ga ni cunami ne bi omeo u sprovođenju rutinskih operacija. Jedan od onih likova koji kad vam zapadnu, sam

• Jeste. Ako bi Putin ili brat Si sad bacio bombu, em bi doneo dobro svetu, em bi Đovak uzeo 25. slem na AO za 4 meseca

Posted Images

I igrao 4 GS polufinala, više od bilo koga drugog osim ove dvojice (ok, Karlos jeste 3, ali i 3 finala). Čovek je i dalje 3. igrač sveta.

Edited by Engineer

51 minutes ago, Engineer said:

I igrao 4 GS polufinala, više od bilo koga drugog osim ove dvojice (ok, Karlos jeste 3, ali i 3 finala). Čovek je i dalje 3. igrač sveta.

Nije treći, nego sedmi.

Treći u trci i od ponedeljka bi trebalo da bude četvrti na ATP listi.

1 hour ago, aram said:

kako vam jebeno ne dosadi? u ovoj godini je dosad od turnira zaradio preko 2,5 miliona, od sponzora oko 30.

Prosto, posmatramo stvari drugačije. Najlepše je otići kad je neko na vrhuncu. Jebo pare i sva polufinala gren slemova kad će poslednji utisak biti deda kojeg deru dva klinca na redovnoj bazi.

Ako njega to ne jedi, mene jedi još manje.

42 minutes ago, Arkadija said:

Nije treći, nego sedmi.

Po kvalitetu jeste treči fantom

1 minute ago, Filozof manijak said:

Najlepše je otići kad je neko na vrhuncu. Jebo pare i sva polufinala gren slemova kad će poslednji utisak biti deda kojeg deru dva klinca na redovnoj bazi.

Ako njega to ne jedi, mene jedi još manje.

jeste

al kad imaš kolekciju trofeja kao đoković teško će te pamtiti po tome što su te dobijali alkaraz i drogoš

Federer kad se povukao nije više ni bio na ATP listi, nije igrao dovoljno turnira. Poslednji zabeleženi plasman mu je bio oko 100-tog mesta. Nadal je bio negde 175. fantom

Zaradio bi od Lacoste-a milione i da ne igra. Cele godine snima reklame i posećuje njihova fensi prodajna mesta po LA, NY i još ko zna gde. Vrv zarađuje još koji milion i od sata i qatar aviokompanije.

Edited by Arkadija

Valjda će setiti mojih reči kad ga neki Ben Shelton bude ispratio sa 3 krumpirića sa nekog gren slema fantom

Uživa brat.

Čuj da prekine, kao seljančura iz kuće pored koja određuje dal je "ona" trebalo da rodi dete ili ne.

Nije samo zarada u pitanju, Novak sada uživa i u pažnji koja mu je dobrim delom karijere uskraćivana.

Ne retko nas, evo kao i sinoć u nizu poena oduševi svojim umećem. Kada ga danas (sinoć) gledam, bez obzira na očekivani ishod, čini mi se da i ja više uživam u tom umeću.

41 minutes ago, Arkadija said:

Zaradio bi od Lacoste-a milione i da ne igra

onog trenutka kad prestane da igra ugovor će sa sadašnjih 11 miliona pasti na 3-4. nije slučajno da sa njim niko više neće da potpiše višegodišnji ugovor, svi su samo do kraja 2025.

katalonac i argentinac ludim preokretom do titule u parovima

nece nole nidje, tek ce da se udaraju rekordi ...

juce mi iskocilo da se ovde izjednacio sa nadalom po ukupnom broju odigranih turnira u karijeri, pa cu da nabacam neke cifre i ostvarenja za obojicu cim ugrabim vremena

Morate da shvatite da takav mentalitet koji ga je doveo do najboljeg u istoriji ne dozvoljava da se povuce na vrhuncu. On ce i dalje da pokusava, da menja taktike, da vezba udarce kako bi ih sledeci put pobedio. Tek kada bude zavrsio kao Federer i Nadal sto pisete gore tek tada ce se povuci. Covek je bukvalno treci igrac sveta a to se ne vidi zbog toga sto propusta turnira pa mu fale bodovi, recite mi u kom sportu se bilo ko povuko kada je bio treci najbolji na svetu u svom sportu?