September 6, 2025Sep 6 8 hours ago, Filozof manijak said:Trebalo je da se penzionišekako vam jebeno ne dosadi? u ovoj godini je dosad od turnira zaradio preko 2,5 miliona, od sponzora oko 30.
September 6, 2025Sep 6 I igrao 4 GS polufinala, više od bilo koga drugog osim ove dvojice (ok, Karlos jeste 3, ali i 3 finala). Čovek je i dalje 3. igrač sveta. Edited September 6, 2025Sep 6 by Engineer
September 6, 2025Sep 6 51 minutes ago, Engineer said:I igrao 4 GS polufinala, više od bilo koga drugog osim ove dvojice (ok, Karlos jeste 3, ali i 3 finala). Čovek je i dalje 3. igrač sveta.Nije treći, nego sedmi.
September 6, 2025Sep 6 1 hour ago, aram said:kako vam jebeno ne dosadi? u ovoj godini je dosad od turnira zaradio preko 2,5 miliona, od sponzora oko 30.Prosto, posmatramo stvari drugačije. Najlepše je otići kad je neko na vrhuncu. Jebo pare i sva polufinala gren slemova kad će poslednji utisak biti deda kojeg deru dva klinca na redovnoj bazi.Ako njega to ne jedi, mene jedi još manje.
September 6, 2025Sep 6 1 minute ago, Filozof manijak said:Najlepše je otići kad je neko na vrhuncu. Jebo pare i sva polufinala gren slemova kad će poslednji utisak biti deda kojeg deru dva klinca na redovnoj bazi.Ako njega to ne jedi, mene jedi još manje.jesteal kad imaš kolekciju trofeja kao đoković teško će te pamtiti po tome što su te dobijali alkaraz i drogoš
September 6, 2025Sep 6 Federer kad se povukao nije više ni bio na ATP listi, nije igrao dovoljno turnira. Poslednji zabeleženi plasman mu je bio oko 100-tog mesta. Nadal je bio negde 175.
September 6, 2025Sep 6 Zaradio bi od Lacoste-a milione i da ne igra. Cele godine snima reklame i posećuje njihova fensi prodajna mesta po LA, NY i još ko zna gde. Vrv zarađuje još koji milion i od sata i qatar aviokompanije. Edited September 6, 2025Sep 6 by Arkadija
September 6, 2025Sep 6 Valjda će setiti mojih reči kad ga neki Ben Shelton bude ispratio sa 3 krumpirića sa nekog gren slema
September 6, 2025Sep 6 Uživa brat.Čuj da prekine, kao seljančura iz kuće pored koja određuje dal je "ona" trebalo da rodi dete ili ne.
September 6, 2025Sep 6 Nije samo zarada u pitanju, Novak sada uživa i u pažnji koja mu je dobrim delom karijere uskraćivana.Ne retko nas, evo kao i sinoć u nizu poena oduševi svojim umećem. Kada ga danas (sinoć) gledam, bez obzira na očekivani ishod, čini mi se da i ja više uživam u tom umeću.
September 6, 2025Sep 6 41 minutes ago, Arkadija said:Zaradio bi od Lacoste-a milione i da ne igraonog trenutka kad prestane da igra ugovor će sa sadašnjih 11 miliona pasti na 3-4. nije slučajno da sa njim niko više neće da potpiše višegodišnji ugovor, svi su samo do kraja 2025.
September 6, 2025Sep 6 katalonac i argentinac ludim preokretom do titule u parovimanece nole nidje, tek ce da se udaraju rekordi ...juce mi iskocilo da se ovde izjednacio sa nadalom po ukupnom broju odigranih turnira u karijeri, pa cu da nabacam neke cifre i ostvarenja za obojicu cim ugrabim vremena
September 6, 2025Sep 6 Morate da shvatite da takav mentalitet koji ga je doveo do najboljeg u istoriji ne dozvoljava da se povuce na vrhuncu. On ce i dalje da pokusava, da menja taktike, da vezba udarce kako bi ih sledeci put pobedio. Tek kada bude zavrsio kao Federer i Nadal sto pisete gore tek tada ce se povuci. Covek je bukvalno treci igrac sveta a to se ne vidi zbog toga sto propusta turnira pa mu fale bodovi, recite mi u kom sportu se bilo ko povuko kada je bio treci najbolji na svetu u svom sportu?