September 7, 2025Sep 7 1 hour ago, Moća said:recite mi u kom sportu se bilo ko povuko kada je bio treci najbolji na svetu u svom sportu?Čisto primera radi Žastin Enan i Ešli Barti . Ili Jordan laganoNovaku treba trener a ne penzijaČestitke Arini na odbrani titule Edited September 7, 2025Sep 7 by Fakundo Sava
September 7, 2025Sep 7 jebote ako alkaraz osvoji imace 6 slemova sa 22 godine, i to rasporedjeni po 2 rolanda, 2 vimbija i 2 usbolesno
September 7, 2025Sep 7 23 minutes ago, Filozof manijak said:Prosto, posmatramo stvari drugačije. Najlepše je otići kad je neko na vrhuncu. Jebo pare i sva polufinala gren slemova kad će poslednji utisak biti deda kojeg deru dva klinca na redovnoj bazi.Ako njega to ne jedi, mene jedi još manje.I, mora da se navija za njega. Lepsi tenis, nije drogos.
September 7, 2025Sep 7 5 hours ago, Moća said:recite mi u kom sportu se bilo ko povuko kada je bio treci najbolji na svetu u svom sportu?Niko Rozberg 4 hours ago, Fakundo Sava said:Čisto primera radi Žastin Enan i Ešli Barti . Ili Jordan laganoEnan i Džordan (i Brejdi) su se vraćali iz penzije i onda igrali kao što bi Novak igrao bez ruke i noge. I niko se ne seća toga, jer svi pamte samo najbolje stvari. Kao što niko neće pamtiti prethodnu ili ovu Lebronovu sezonu
September 7, 2025Sep 7 izgleda deda™ zaradjuje ohohoho ako je verovati AI (yeah, I know:)AI Overview+5Novak Djokovic earns an estimated $26 million to $38.6 million annually from sponsorships and endorsements, with recent reports placing his off-court earnings at approximately $38.6 million in the year leading up to August 2025deda™ gets an extra umph from sponsors every time he shows up in court!Get ready for Walmart endorsements:)
September 7, 2025Sep 7 Popular Post 8 hours ago, Moća said:Morate da shvatite da takav mentalitet koji ga je doveo do najboljeg u istoriji ne dozvoljava da se povuce na vrhuncu. On ce i dalje da pokusava, da menja taktike, da vezba udarce kako bi ih sledeci put pobedio. Tek kada bude zavrsio kao Federer i Nadal sto pisete gore tek tada ce se povuci. Covek je bukvalno treci igrac sveta a to se ne vidi zbog toga sto propusta turnira pa mu fale bodovi, recite mi u kom sportu se bilo ko povuko kada je bio treci najbolji na svetu u svom sportu?novak nas je razmazio pa ljudi ne shvataju kakav je uspeh doci do polufinala grand slama. posebno s 38 godina.pre njega ovde je kralj tenisa bio boba zivojinovic kome je najveci uspeh u karijeri... polufinale wimbledona.
September 7, 2025Sep 7 steta za anisimovu juce. igra najlepsi tenis na touru, ako nastavi ovako ceka je serija grand slamova pre ili kasnije.
September 7, 2025Sep 7 9 hours ago, Moća said:Morate da shvatite da takav mentalitet koji ga je doveo do najboljeg u istoriji ne dozvoljava da se povuce na vrhuncu. On ce i dalje da pokusava, da menja taktike, da vezba udarce kako bi ih sledeci put pobedio. Tek kada bude zavrsio kao Federer i Nadal sto pisete gore tek tada ce se povuci. Covek je bukvalno treci igrac sveta a to se ne vidi zbog toga sto propusta turnira pa mu fale bodovi, recite mi u kom sportu se bilo ko povuko kada je bio treci najbolji na svetu u svom sportu?Ovo više jednostavno ne stoji.Poslušaj samog Novaka i biće ti jasno da on zna koje mu je mesto danas.Druga stvar, Novak danas je sezonski, honorarni, ne znam kako bih tačno nazvao, igrač. Sumnjam da bi čak i uz punu posvećenost pripremama, igri, sa trenerom, šta god, mogao da bude konkurentniji prvoj dvojici. Fizički je inferioran.
September 7, 2025Sep 7 1 hour ago, Ras said:Ovo više jednostavno ne stoji.Poslušaj samog Novaka i biće ti jasno da on zna koje mu je mesto danas.Druga stvar, Novak danas je sezonski, honorarni, ne znam kako bih tačno nazvao, igrač. Sumnjam da bi čak i uz punu posvećenost pripremama, igri, sa trenerom, šta god, mogao da bude konkurentniji prvoj dvojici. Fizički je inferioran.To sto on prica za javnost je jedno a sta u stvari misli je drugo. Novak nije sezonski igrac vec upravo ovo sto ja pricam, on je izbacio manje turnire kako ne bi trosio snagu koja mu treba za GS on je itekako svestan da vise nema onu izdrzljivost i da je njegovom telu mnogo vise potrebno za oporavak u odnosu na ovu dvojicu ali on i dalje smatra da moze da ih dobije jer da nije tako on bi se povukao.
September 7, 2025Sep 7 I opet je Novak jedini koji je stigao do polufinala sva četiri slema, najzahtevnijih teniskih turnira, dok svi osim ove dvojice nisu više od jednom. Iako je najstariji od tih ostalih učesnika 10 godina mlađi od Đokovića. Ako Đoković ne treba da se takmiči, onda je najbolje da se na slemovima igra samo finale ove dvojice, da se malo prištedi na ovu krizu
September 7, 2025Sep 7 Finale kasnilo sat vremena, Tramp poželeo da gleda, pa su izazvali haos od obezbeđenja. Karlitos počeo jako, napravio brejk odmah na startu.
September 7, 2025Sep 7 Bice ovde borbe, zajeban je pirgavi i vrlo stabilan, obicno ima odgovor kad ga ne ide a i generalno im je skoro svaki mec na krv i noz sa puno preokreta
September 7, 2025Sep 7 Ja krenula da trazim neke strimove i nista nece da radi, a u apartmanu imamo tv ali posto smo u svapskom delu Italije nisam ga ni palila znajuci da imaju samo njihove kanale. Na kraju se iz ocaja latim daljinskog i prvi kanal koji se prikazao je teniski Jes da je na svapskom i da nista ne razumem ali bar ima sliku.Inace non stop nesto drobe i cesto pominju Djokovica, a i za Trampa su nesto rekli. Jel na stadionu? Edited September 7, 2025Sep 7 by Serena
September 7, 2025Sep 7 Jeste. Ako bi Putin ili brat Si sad bacio bombu, em bi doneo dobro svetu, em bi Đovak uzeo 25. slem na AO za 4 meseca