August 27, 2025Aug 27 Just now, Arkadija said:Ovaj rezultat može da zavara. Novak nije prikazao bog zna šta, i ne verujem da bi bilo ovako da se Svajda nije mučio sa kolenom.Joj Arkadija koliko je Nole ovakvih rutinskih mečeva odigrao.
August 27, 2025Aug 27 Just now, Cash said:Joj Arkadija koliko je Nole ovakvih rutinskih mečeva odigrao.Pa jel si gledao?Evo i sam kaže da je igrao prilično loše.
August 27, 2025Aug 27 7 minutes ago, Arkadija said:Pa jel si gledao?Evo i sam kaže da je igrao prilično loše.Igrao je loše i rutinski pobedio 🙂
August 27, 2025Aug 27 rud nikad igrac. jedino je muceni rubljov (koji mi je simpa inace) veci luzer od njega.tiafoe je mina u osmini, uvek igra u njujorku kao besan. morace kljako da dize formu
August 27, 2025Aug 27 Nadam se da je violinista odrobijao jutarnji termin te da ce ostale meceve igrati samo u vecernjem.Pripadne mi muka kad mu vidim kacketom spljostenu mokru kosu kao da ga je krava lizala nije mi jasno kako mu do sad nisu napravili neki mrezasti ili s rupom kao Anin. Edited August 27, 2025Aug 27 by Serena
August 28, 2025Aug 28 3 hours ago, Arkadija said:Циципас још није испао, па то су шокови. Za divno čudo ni Maria Sakkari još nije ispala
August 28, 2025Aug 28 Author 4 hours ago, Cash said:Za divno čudo ni Maria Sakkari još nije ispala eto kakav uticaj kljako ima na svetski tenis. samo sto je najavio teniski centar i turnir u atini, eve gi grci proigrali
August 29, 2025Aug 29 Alkarazu su danas masirali butni misic pred kraj prvog seta pa se onda razgoropadio i ekspresno dobio sledeca dva. Nakljukan je lekovima pitanje je koliko je ozbiljna povreda. Selton malopre predao Manarinu nakon sto je ovaj uzeo cetvrti set i otisao na toalet pauzu. Kad se vratio docekala ga bela zastavica. Bol u ramenu.Tiafo ima 0 2 protiv Strufa, ne blista bas.