February 13Feb 13 Znaci Poku i Mika na 4 protivu reala, ima da letimo po terenu. Naravno, Bonga kao proverbijalni konj koji vuce ce da se prekomanduje i pripomogne.
February 13Feb 13 Miskov intervju gde kaze kako su u barsi ispali debili i kukavice sto su preskocili dilana nije ostario dobro
February 13Feb 13 Tajming za ovo mi je hit. Treba da im isključite struju večeras u Areni. Nek dođu drugi put, bože moj.
February 13Feb 13 20 minutes ago, Valk said:Tajming za ovo mi je hit. Treba da im isključite struju večeras u Areni. Nek dođu drugi put, bože moj.Ostaće zabeleženo da nisu slučajno jedini tim u istoriji čijem se igraču zviždalo posle povrede, bilo u Pioniru ili Areni. JEDINI.
February 13Feb 13 Author 5 minutes ago, garmonbozia said:Jedino Sterling ne nosi ovu majicu koju nose svi igrači.Sterling u fazonu not my captain
February 13Feb 13 2 minutes ago, Midžeta said:Minut cutanja nije prosao bez negodovanja PUTA MADRE SERGIO
February 13Feb 13 Author 1 minute ago, garmonbozia said:PUTA MADRE SERGIOAli baš je bilo iz duše onako kako treba
February 13Feb 13 3 hours ago, Valk said:Tajming za ovo mi je hit. Treba da im isključite struju večeras u Areni. Nek dođu drugi put, bože moj.Za ove svinjarije koje Spanci rade ne postoje dovoljno gadne reci u srpskom jeziku da ih opisu. Nadam se da ce Partizan da ih zgazi veceras.