Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Za mene je Željko odgovoran i za trenutno stanje kluba.

Gospodski se povukao i ostavio gomilu problema i razjeban tim da neko drugi rešava na trećini sezone.

To po meni nije gospodski, nego kukavički. Ali on je sad prošlost.

šta ćemo sa sadašnjošću? Neki predlog?

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

To možeš za svakog trenera koji da ostavku reći. Začarani krug gde onda predsedenik ima kvazi alibi.

Zajebano je uopšte to oko "davanja ostavke", možda te neko svojim "mafijašenjem" indirektno natera na to, natera te da ti se smuči sve. Jako mi je zanimljivo i ono curenje oko plata na primer...

Edited by Milošica

jbg, nije svaki trener značajan kao Žoc u Partizanu, zar ne?

A svi znamo da je Žoc bio kudikamo važniji i značajniji u Partizanu od limara. Otud je i njegova odgovornost mnoooogo veća, da bi tako lako oprao ruke od kluba i otišao.

Edited by Filozof manijak

Nema logičkog spoja između važnosti za klub i odgovornosti ako odeš zbog miniranja.

Ako se prevede na najjednostavnije ljudske odnose i ne priča se o klubu, to je čak prilično jezivo prema toj osobi koja je "važna".

Mislim da vi ovde nemate pojma šta zaista znači miniranje trenera od strane uprave kluba (videti po odnos FKCZ prema Braku Baharu, e to vam je miniranje. Ili MIjatov odnos prema Blagojeviću).

To su za mene samo smešni izgovori Žoca kda je video da je udario u zid sa timom koji je sam napravio, i čije je dizgine ispustio (sigurno ne zbog limara).

Edited by Filozof manijak

Čovek nije sam napravio tim. Možda je mogao odmah otići, ali razumem zašto čovek sa takvim mentalnim sklopom nije odmah otišao.

Ne bih samo voleo da ovo ode u neko moje relativizovanje Željkovih grešaka koje je svakako pravio. Ali jbg, i takav je bio najbolja opcija za ovaj Partizan, a ovako je Ostoja omogućio raznim Anđusima i Jakovljevićima da se naslađuju.

Imamo primer Makabija: Kataš bio viđen za smenu, ali su ga sačuvali igrači.

Željko je već jednom otpustio sve igrače(sem sina svog ortaka), a onda mu je nova ekipa koju je sam selektirao opet zaključala svlačionicu.

Prvi sam bio protiv Penjaroje, ali njegova igra mnogo više liči na KKP školu košarke, nego Željkova. I sinoć sam navijao tačno kao da je Dule ponovo na klupi. Dupe sam hteo da pojedem kad smo izgubili. I opet mi se ide u Arenu, probaću da nađem kartu za četvrtak. Ovo je ponovo moj Partizan.

U vezi Osetkovskog: dečkonja za tri puta manje para igra tačno ono što je trebalo da igra Džabari - u defanzivi igrač manje, ali u napadu ima 15+ u rukama, Penjaroja ume da ga koristi, pronašao mu je mesto i nabildovao samopouzdanje. On nije problem ovog tima. Dolazak Radanova je doneo neočekivano solidnih 5 minuta timu, sa Arijanom je jako nezgodan, a mislim i da može da doprinese u napadu. Odlična osnova za sledeću sezonu.

I još nešto - Makabi uopšte nije loš tim, naprotiv; samo smo mi bili još bolji, ali nekom ćemo to već naplatiti.

Osetkovski nije prošao pored KKP škole košarke, ali slažem se da ga Španac bolje koristi nego Željko.

Gotivan je Španac.

4 minutes ago, Milošica said:

Čovek nije sam napravio tim. Možda je mogao odmah otići, ali razumem zašto čovek sa takvim mentalnim sklopom nije odmah otišao.

Ne bih samo voleo da ovo ode u neko moje relativizovanje Željkovih grešaka koje je svakako pravio. Ali jbg, i takav je bio najbolja opcija za ovaj Partizan, a ovako je Ostoja omogućio raznim Anđusima i Jakovljevićima da se naslađuju.

Po meni, sam koncept Partizana od Željkovog drugog dolaska je bio pogrešan.

Just now, Filozof manijak said:

Zato i rekoh da bih u nekom idealnom razvoju događaja voleo da je Željko imao uz sebe nekog SD kao Italijana u Feneru. Čačanin jeste težak, ali navodno je i te kako umeo da se savetuje sa Italijanom po pitanju sastavljanje ekipe.

Ne znam slušaš li Drobnjaka u onom podkastu, meni se jako dopada kako priča o nekom zamišljenom konceptu a mislim da bi i tebi.

Edited by Milošica

Željku je glave došla izjava podrške mladosti, to mu nije oprošteno od faktičkog vlasnika kluba - države.

Pritom, nemojte da ovo čitate kao izuzimanje Željka od odgovornosti za rezultate i igru, pre svega za promašaje u selekciji, posle je krpio koliko je znao i mogao. Ja sam u kući napadao Željkov pristup vođenja i selekcije tima, junior ga branio. Radio je on i više stvari od uobičajenih zadataka trenera, i sam je to sebi tovario.

Sve se to krpilo i krpilo bi se i dalje da nije bilo povređenih osećanja nultog bolesnika. Ovako je i Željku bilo jasno da ne može sam i povukao se.

Problem sa Ostojom nije što je sns, biće to i bilo ko drugi. Problem je što je glup, možda može da vodi firme date mu na upravljanje ali to nema veze sa nekom vizijom, ništa on tu nije stvorio. Deca koja odgledaju par krimića bi mu rekla da je nepreporučljivo biti prvi koji čestita odlazak u penziju vođi čopora i da možeš da najebeš čak iako nemaš veze sa tim. Ukoliko mu se omakne da čestita bolesniku odlazak u penziju, mogao bi da pliva Cvijan style.

Ne znam koje je rešenje, kao naći nekog ko nije štetočina, ne mora da bude medijska ličnost, prosipa populizam kao ova budala. Samo da pusti ljude koji su sposobni da rade svoj posao, verujem da ih oko kluba još ima.

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Preskočili par stepenika, mada ona sezona gde smo fulali f4 je bila epska.

Zeljkova najveca greska je sto je uopste pomisliio da se vrati u ovaj izgovor od drzave,covek je uspeo da vrati klub u evroligu posle godina lutanja bez njega bi istu i dalje gledali na tv

10 minutes ago, Filozof manijak said:

To po meni nije gospodski, nego kukavički. Ali on je sad prošlost.

Pa sad, nekome je prošlost, a nekome (priželjkivana) budućnost. Jednom velikom delu naših navijača sigurno, a i on sam je ostavio tu mogućnost povratka. Opet, moguća je i budućnost Panatinaikosu rolleyes ...tako da možda nije ni kukavički (gospodski svakako nije), nego pametan i taktički potez. Ne moraš da ekspert u sportskom menadžmentu da znaš da nije ista cena koju ćeš da dobiješ kao bivši trener kluba sa začelja lige nego kao trener "koji je prošle godine dao ostavku zbog zavere igrača".

Dule Vujošević je preneo reči Voje Stanića, koji je savršeno opisao Žoca - čovek bi trebao da ima dva života, jedan u kome pravi i plaća greške, i drugi koji živi bez greške. E, Željko Obradović kao da živi taj drugi život. Tako da ja nikad ne bih zanemarivao taj njegov osećaj za feeling. Tj. tajming. Tj. narativ. Bogougodni narativ.

37 minutes ago, kalmah said:

Zeljkova najveca greska je sto je uopste pomisliio da se vrati u ovaj izgovor od drzave,covek je uspeo da vrati klub u evroligu posle godina lutanja bez njega bi istu i dalje gledali na tv

Mi smo bukvalno kupili učešće u Evroligi, a nismo izborili rezultatom.

2 hours ago, kalmah said:

Mislim da ne stoji da ne bi igrali Evroligu bez Željka imajući u vidu da je Zvezda igra bez Željka.