Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

4 hours ago, Milošica said:

Nema logičkog spoja između važnosti za klub i odgovornosti ako odeš zbog miniranja.

Ako se prevede na najjednostavnije ljudske odnose i ne priča se o klubu, to je čak prilično jezivo prema toj osobi koja je "važna".

željko ima u partizanskom svetu, sav autoritet da reaguje blagovremeno a ne post-festum, tj kada je već odlučio šta je njegov sledeći korak.

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Just now, uini said:

željko ima u partizanskom svetu, sav autoritet da reaguje blagovremeno a ne post-festum, tj kada je već odlučio šta je njegov sledeći korak.

Ne postoji blagovremeno u ovom slučaju.

Bilo kad da je otišao moglo se reći da nije blagovremeno ako se gleda tako, videti npr. kako se Ostoja postavio u slučaju Mirotić.

Izuzetno nefer gledanje na stvari kad je Željko u pitanju.

Just now, Milošica said:

Ne postoji blagovremeno u ovom slučaju.

Bilo kad da je otišao moglo se reći da nije blagovremeno

pa blagovremeno je da ne bude sve toliko sjebano da je jedina opcija da ode. blagovremeno je podići glas pre nego što je gotovo.

2 minutes ago, uini said:

pa blagovremeno je da ne bude sve toliko sjebano da je jedina opcija da ode. blagovremeno je podići glas pre nego što je gotovo.

Sve bi se nastavilo po starom i da je dva meseca ranije nešto rekao.

Daj da ne idemo u light verziju "zašto je ćutala" ili "ko se mača lati" momenata.

Auu šta sam sve pročitao danas ovde. U strahu su velike oči. "Neka ostane Ostoja, samo da se ne vrati Željko. Jer ako ode Ostoja doći će neko ko vraća Željka i idemo jovo nanovo." Ne baš isključivo ovako, ali provejavaju ovakve misli.... i strah... Baš smo crno-beli navijači, ne postoji sivo kod nas izgleda.

Edited by Kreator

1 hour ago, Kreator said:

Auu šta sam sve pročitao danas ovde. U strahu su velike oči. "Neka ostane Ostoja, samo da se ne vrati Željko. Jer ako ode Ostoja doći će neko ko vraća Željka i idemo jovo nanovo." Ne baš isključivo ovako, ali provejavaju ovakve misli.... i strah... Baš smo crno-beli navijači, ne postoji sivo kod nas izgleda.

Klub se slaže sa tobom:

https://x.com/PartizanBC/status/2019132202332852511

7 hours ago, theanswer said:

Mislim da ne stoji da ne bi igrali Evroligu bez Željka imajući u vidu da je Zvezda igra bez Željka.

+1

Danas je u EL bukvalno svaka ekipa koja je izrazila zelju da je igra i izvadila pare na astal

9 hours ago, Filozof manijak said:

Mi smo bukvalno kupili učešće u Evroligi, a nismo izborili rezultatom.

... a i pitanje da li bi bili u poziciji uopšte da kupimo da CSKA i Rusi nisu došli pod udar sankcija pa izbačeni iz EL.

Sportklub
No image preview

(VIDEO) Koraci Klarka? Nisu, nekad se sudilo! Na TV deluj...

Utakmicu sa Makabijem u Tel Avivu obeležio je Džimi Klark pogotkom u poslednjoj sekundi. U samom trenutku nije bilo prigovora na korake s Partizanove klupe, ali je na društvenim mrežama tema postala v

Ok, prilično je alarmantno da naši igrači ne znaju pravila i šta su koraci a šta nisu. Imajući u vidu da je Bonga plaćen milionskim ugovorom morao bi bar da zna pravila sporta u kome se takmiči. Uopšte nije pitanje da li su koraci, koraci su bili pa su bili ko što je ponedeljak danas. Možeš da kažeš da je teško sudijama da to vide i da to nije izgovor i bla bla bla ali ne možeš reći za ovakvu situaciju da nisu ako postoji usporeni snimak pomerene desne stajne noge pre pomeranja leve.

ja vise ne znam sta su koraci a jos manje slicnosti i razlike u nba i el na temu, let alone fiba basket

Sudija voli ritam tvojih koraka

1 hour ago, theanswer said:
Sportklub
No image preview

(VIDEO) Koraci Klarka? Nisu, nekad se sudilo! Na TV deluj...

Utakmicu sa Makabijem u Tel Avivu obeležio je Džimi Klark pogotkom u poslednjoj sekundi. U samom trenutku nije bilo prigovora na korake s Partizanove klupe, ali je na društvenim mrežama tema postala v

Ok, prilično je alarmantno da naši igrači ne znaju pravila i šta su koraci a šta nisu. Imajući u vidu da je Bonga plaćen milionskim ugovorom morao bi bar da zna pravila sporta u kome se takmiči. Uopšte nije pitanje da li su koraci, koraci su bili pa su bili ko što je ponedeljak danas. Možeš da kažeš da je teško sudijama da to vide i da to nije izgovor i bla bla bla ali ne možeš reći za ovakvu situaciju da nisu ako postoji usporeni snimak pomerene desne stajne noge pre pomeranja leve.

Idemo jedan snažni Ostojin vajb nezameranja evroligi, da se ulizujemo još malo za neku dodatnu godinicu gratis.

Izgubismo i ono malo respekta kod sudija. Poslednji od iskusnih vodećih sudija koji nas je uvažavao (zbog Željka) Angel Peres se pridružio ekipi slepaca koji znaju kad da zažmure, a koraci se desili baš ispred njega najbližeg.

Večeras sa Emilijom Perezom neizvesno, dva puta pobedili, ali više gubili, ima potencijal da uđe u mod Peruge, Lotermozera, Garsije, Konstatinovsa.... Drugi je Litvanac Sukis, a treći Francuz Bubert.

mada,

Ne gubimo mi zbog sudija, kad promašiš otvoren šut, a primiš isti, do nas je. Ipak, mnogo gorak poraz kad vidiš protivnika proguranog kad je kritično.

Većeras če biti pao je Pao mmwfantom