January 6Jan 6 opa, evo Miltona......znači ugasio mu se žulj......kao i šut za trisamo da mu se ne upali nešto drugo
January 6Jan 6 mogle bi sudije malo da nas zaštite od ovih napada protivnikašta sad......kako treba da igramo odbranu celu utakmicu......pa ko to radi
January 6Jan 6 moram da primetim da izjave Penjaroje dosta podsećaju na Željkove izjave. ne može da se igra bez energije, bez defanzivnog skoka itslovi igrači možda pojedinačno nešto vrede, ali kao skupina su beznadežni. moraće to opet da se menja iz korena, može da ostane poneko ali definitivno treba neki potpuno drugačiji mix
January 6Jan 6 8 minutes ago, Ted said:moram da primetim da izjave Penjaroje dosta podsećaju na Željkove izjave. ne može da se igra bez energije, bez defanzivnog skoka itslovi igrači možda pojedinačno nešto vrede, ali kao skupina su beznadežni. moraće to opet da se menja iz korena, može da ostane poneko ali definitivno treba neki potpuno drugačiji mixDobra igra, dobri rezultati, dobra hemija u ekipi i ekipe s apublikom..to garantuje rasprodatu halu i pare. Mi od toga nista nemamo pa ce verovatno i pare da zamanjkaju za sledecu sezonu..ergo, jbg.
January 6Jan 6 Just now, SNARC said:Dobra igra, dobri rezultati, dobra hemija u ekipi i ekipe s apublikom..to garantuje rasprodatu halu i pare.Mi od toga nista nemamo pa ce verovatno i pare da zamanjkaju za sledecu sezonu..ergo, jbg.jedino da probamo sa nekom dobrom hemijom. pri tome ne mislim na atmosferu u rosteru, nego brate na pravu hemiju Edited January 6Jan 6 by Ted
January 6Jan 6 1 minute ago, Ted said:jedino da probamo sa nekom dobrom hemijom. pri tome ne mislim na atmosferu u rosteru, nego brate na pravu hemijuCacanska lepotica..destilirana i pretocena..Ako Zoc sa tim nije probao, greska je.Ako je probao i nije uspelo..Bog tu ne pomaze.