October 31, 2025Oct 31 bukvalno su na svakom ulazunaravno svi bez narukvica Edited October 31, 2025Oct 31 by kud u maglu Simoviću
October 31, 2025Oct 31 To bi objasnilo i zašto je ovo zvanično prva utakmica ove sezone koja je rasprodata.
October 31, 2025Oct 31 Telefone u ruke i svako nek slika svog crnokacketasa. Da vidimo ko su ti momci imenom i prezimenom. Trebace za dan posle.
October 31, 2025Oct 31 Ovo moze da bude prelomni trenutak. Ocekujem da bude veliki picvajz i prekid meca. Ima da odjekne, ne moze da prodje ko na fudbalu..
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Ovo moze da bude prelomni trenutak. Ocekujem da bude veliki picvajz i prekid meca. Ima da odjekne, ne moze da prodje ko na fudbalu..Pumpanje se već par kola pokrivaju sa random navijačkim pesmama sa razglasa, čak i na tajmautu. Mislim da su ovi zaduženi da pokrivaju transparent. Ali videćemo. Jako su upadljivi Edited October 31, 2025Oct 31 by *edited by mod
October 31, 2025Oct 31 Jebo mamu..jel ih samo ja ne vidim nigde..Mislim, nekako smo svi isti pojavom trenutno
October 31, 2025Oct 31 NOVA portalŠokantna tvrdnja navijača Partizana - oduzeta mu sezonska...Košarkaški klub Partizan oduzeo je sezonsku kartu Velimiru Đuroviću, navijaču koji je na tribine uneo transparent uperen protiv Aleksandra Vučića na utakmici crno-belih protiv Pariza.
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, SNARC said:Jebo mamu..jel ih samo ja ne vidim nigde..Mislim, nekako smo svi isti pojavom trenutnosvako sa crnim nike kačketom, nekom navijačkom majicom(crnom)
October 31, 2025Oct 31 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:NOVA portalŠokantna tvrdnja navijača Partizana - oduzeta mu sezonska...Košarkaški klub Partizan oduzeo je sezonsku kartu Velimiru Đuroviću, navijaču koji je na tribine uneo transparent uperen protiv Aleksandra Vučića na utakmici crno-belih protiv Pariza.Ako neko zna momka neka kase da hocu da mu dam kartu za veceras..ostala nam a ne mogu da mu sibnem poruku na x-u
October 31, 2025Oct 31 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:NOVA portalŠokantna tvrdnja navijača Partizana - oduzeta mu sezonska...Košarkaški klub Partizan oduzeo je sezonsku kartu Velimiru Đuroviću, navijaču koji je na tribine uneo transparent uperen protiv Aleksandra Vučića na utakmici crno-belih protiv Pariza.Razmišljajmo samo o košarci...
October 31, 2025Oct 31 2 minutes ago, garmonbozia said:Razmišljajmo samo o košarci...barca ima startnu 5orku sa tri solidno kamenjara i 3-4 matorca feat diskutabilna defanziva
October 31, 2025Oct 31 Just now, uini said:barca ima startnu 5orku sa tri solidno kamenjara i 3-4 matorca feat diskutabilna defanzivaTi si brt moj
October 31, 2025Oct 31 Just now, Кристофер Лумумбо said:Kakva petorka, ko ce loptu driblovati.Poku, u nogu