Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 621.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ovaj je nosio baklju '45..

36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0083.jpeg

stigao ortak na termin

Igrao protiv njega na Adi pre 10 dana

11 hours ago, Heaviside said:

Ako se gleda kroz prizmu novca, Evroliga je potpuno besmisleno takmičenje i ne postoji smislena strategija u tom smislu. Kome je do novca taj ni ne pomišlja da se upušta u tu skupu avanturu.

U kontekstu blizanaca kojima minus po naređenju pokriva Vučićeva oligarhija je taj aspekt potpuno irelevantan. Nek ulupaju što više što se mene tiče, kad odu svakao neće ostati kamen na kamenu i kretaće se od početka. Do tada treba gledati samo strogo sportski deo ili potpuno ignorisati ako se nema stomak. Ja imam stomak i navijam da i jednima i drugima daju po 100 miliona da se Obradović i gospodin Obradović igraju.

Dao sam plus na ceo post osim poslednje recenice - ukinuti budzete odmah, jasno je da se radi o politickom uticaju i smirivanju masa... ali ok

Kalates evilsmile

15 minutes ago, arheolog1981 said:

Igrao protiv njega na Adi pre 10 dana

Bocanje ? U lickom viseboju ?

Pu al je propao dzoni sins

Kada smo..ako smo ikada..imali prirodno celavog igraca ?

9 minutes ago, mozzer said:

Dao sam plus na ceo post osim poslednje recenice - ukinuti budzete odmah, jasno je da se radi o politickom uticaju i smirivanju masa... ali ok

Kalates evilsmile

Znam, ali boli me kurac :)

2 hours ago, smooth.Op said:

Uglavnom vidimo svi da ne štima sve kako treba, ali nema iskakanja iz aviona. Znak za vezivanje pojasa aktivan, uleteli smo u malo jače turbulencije.

saglasan......to je to, realnost je takva, pa da se proba izvući maximum

sve primedbe ostaju, kao i činjenica da nemam neko naročito poverenje u struku (bazirano na prethodnim godinama), al to je opšte poznato, pa da se ne ponavljam. dozvoljavam i priželjkujem da budem demantovan i pozitivno iznenađen

2 hours ago, smooth.Op said:

Romantizuje se to dosta. Jedina razlika je što si se tad nervirao jer je igrač samo loš/glup/mlad, a sad se nerviraš jer je glup/preplaćen/nabeđen.
Čupala se kosa samo tako, ali jbg lakše je iz pozicije underdoga i da se zadovoljiš "okrvavljenim kolenima".

uh, tad sam se nervirao mnogo više. dobro, bio sam i 15-20 godina mlađi, ima i toga. pri čemu nikad nisam skandirao pogrdno Duletu, kao što ne bih ni Željku nikada. granica mora da postoji. zapravo ne sećam se da sam ikada skandirao bilo šta bilo kom treneru kkp

sad se nešto kao iznerviram u toku tekme, al brzo me prođe......zaboravim do narednog jutra

Edited by Ted

13 hours ago, Ted said:

kkp u XXI veku ima taj usud trenera koji su klub ili trenera koji su više od kluba. Dule sa svojih 13 godina (jel toliko trajalo) i Željko koji gura petu godinu, to mu dođe 18 od 25 godina. odnosno 18 godina u okviru kojih se pitanje trenera ne postavlja, već se podrazumeva. gde trener odlazi isključivo svojom voljom (ili nevoljom ako ga snađe). prilično specifična jedna situacija, gde menadžment kluba (ako to nije i sam trener) ima vrlo sužene mogućnosti upravljanja, zato što jednu prilično uobičejnu polugu upravljanja faktički nema, već njom upravlja neko drugi.

...

Stoji ovo na nivou autoriteta koje su ostvarili, čak i na tom talačkom efektu kod navijača, ali mislim da se radi o neporedbenim fenomenima. Prvo, Dule je morao debelo trenerski da se dokazuje i osvaja prvenstva u mlađim kategorijama u zemlji od 24 miliona stanovnikada, bi mu se ukazala šansa da vodi prvi tim i kasnije u karijeri gradi mnoge stvari od temelja. Željko je iz patika dobio F4 tim koji su drugi selektirali i prof.Nikolića kao savetnika, i otišao kada se tim rasformirao. U tom smislu je Partizan njemu dao mnogo više nego Duletu, pa bi bilo fer da sada on ima potrebu da tom klubu nešto vrati...a dešava se upravo suprotno i pisao sam već o tome - brend Žoc je debelo prerastao brend KKP, i svi učesnici se ponašaju kao da je ovo normalno...kako je to Dule nazivao "čašćavanje svojim prisustvom".

Drugo, Dule je uvek isticao svoju endemičnost koja uspeva samo u crno-beloj saksiji i pričao o sistemu i službi Jugoslovenskom sportskom... Žoc je kult svoje ličnosti razvijao u svakom klubu u kome je radio. Ne kažem da je to pogrešno, zato je verovatno i uspeo, samo da su različiti tipovi ego manijaka D

Ima i mnogo razlika i u tom liderstvu na parketu. Dule je x puta skočio na sudijsku krađu i bio isključen, pokušao da zaštiti igrače, dok brend Žoc tu vodi mnogo više PR-a i dobrom odnosu sa organizacijom u čiji projekat veruje (i verovatno se sutra vidi kao neki funkcioner)

Mislim, ja generalno mrzim taj kult ličnosti i spasitelja, i mislim da je to širi problem ovog društva, ali da ne širim temu ovde. Samo sam hteo da napravim ovu neku razliku..

8 hours ago, April said:

Svi EL klubovi su putujuće bolnice, ali jedino KKP proklinje sudbinu i baca se kamenjem na Boga kad se povredi jedini kreator. Patimo od hroničnog kašnjenja, a možda i krštenice.

Selekcija je verovatno jedina stvar na kojoj se vide Obradoviceve godine, u svemu ostalo se menja, uci i adaptira brzinom munje. U novije vreme treba da imas mnogo, mnogo srece pa da selektiras tim sa 8-9 vrhunskih igraca koji ce da nose tim cele sezone i gomilu pomocnog osoblja koji ce mozda biti igraci za nekoliko godina, na kojima ces da ustekas lovu da bi ti ovih 8-9 vrhunskih bili zaista vrhunski. Ako nemas mnogo, mnogo srece onda ti se desi ovo, da ti tim vise trpi zbog dve povrede od, recimo, Zvezdinog koja je vec nakupila osam od pocetka sezone, jer su se te dve povrede desile na istoj poziciji a jedna od te dve povrede je igrac kojem si dao maltene sve kljuceve tima u ruke.

Meni se ne svidja, ni kod vas ni kod nas, to sto se posle dva vezana poraza previse kuka, sezona proglasava gotovom i dovode u sumnju trener i igracki roster, ne vidim kako toliki pritisak moze da pomogne klubu. Sve ekipe izmedju drugog i pretposlednjeg mesta su u tri pobede, sezona je tek pocela a Partizan nije imao neki slavan raspored na pocetku koji je mogao da iskoristi da bi zamaskirao period dok ekipa jos nije kompletna (nije skoro nijedna u Evroligi, vecina klubova je jos uvek na trzistu) kao sto je to mogla Zvezda. Duplo kolo na gostovanju u Spaniji, gostovanje trenutno najboljem timu Evrolige, domacinstvo verovatno najgorem mecap-u za situaciju kad ostanes bez primarnog organizatora igre, to nisu nenadoknadivi porazi. Sve ce se to zaboraviti ako se dobije Barselona koliko sutra.

Nece se zaboraviti, jer nas tek ceka tezak raspored. A mi Barsu nismo dobili pitaj boga od kada, danas treniramo u Sofiji, dok je Barsa juce imala dan odmora i vec nas ceka u BG. U situaciji kada vise nemamo ni prednost domaceg terena, pobeda sutra bi bila ravna cudu. A jos jedan poraz samo ce generisati jos vise nervoze i lose atmosfere. Ssledi potom Dubai u ponedeljak u koji tradicionalno idemo turisticki, pa onda gostovanje Olyju. Easy peasy..

2 hours ago, SNARC said:

Kad su se rađali

đuro mothafuckin ostojić

edit mada sad gledam dostupno na guglu, imao je neku šatro kosicu u partizanu,

Edited by uini

2 hours ago, SNARC said:

Nije bas prirodno

nick-calathes1.jpg

fantom