April 2Apr 2 Kako kazu dezurni strucnjaci, Batler top EL igrac. Karlik je otac i sveti duh za njegaNas celavi trener je gori od njinog celavog treneraIzgubio je tekmu kad je sklonio Dobrica s Karlika Retka zivotna prilika da se posmatra kako nista ne funkcionise ni u napadu ni u odbrani. CMM suterska rapsodija - of all people! Edited April 2Apr 2 by Ratamahatta
April 2Apr 2 2 minutes ago, Mil@n said:Mi smo kurac na biciklu ali ovi jebeno ne maše i to mi ekstremno ide na džonsona.Ne maše otvorene trojke, čudna mi čuda.
April 2Apr 2 Rešilo bi se ti sa laserom za sekundi da neko hoće ali niko neće (mislim na klub) ne bi me čudilo da ih je neko iz kluba i poslao tamo
April 2Apr 2 Em su bolje vođeni, eh imaju bolje pojedince. Karlik vrijedi više od Batlera i Nwore zajedno.
April 2Apr 2 Jadan Kodi.Sve su šanse da će da nam kaže doviđenja na kraju sezone, tim pre ako SO pretekne.
April 2Apr 2 Banda najobičnija. Ne mogu skok da kupe... Partizan pravi višak kako hoće, sprdaju se ljudi... Evo kako te očajan trener košta sezone... I to ne jednom, nego smo se dva puta zajebali sa njim...
April 2Apr 2 Ovako ste u Atini trebali, majstori. Minut po minut da cedite i uspeli bi do kraja. I imali bi 4-0 u ciklusu™ umesto 1-3. Karlik, Brik i Bonga su nas masakrirali
April 2Apr 2 Just now, Ratamahatta said:Ovako ste u Atini trebali, majstori. Minut po minut da cedite i uspeli bi do kraja. I imali bi 4-0 u ciklusu™ umesto 1-3. Karlik, Brik i Bonga su nas masakriraliJa bih rekao i Fernando.
April 2Apr 2 Od Milivoja Lazića veća trenerska dunsterčina nije radila u Zvezdi. Potpuni, ali potpuni diletant. Zasluženo komšije. Opuštenija, stabilnija, mnogo bolje pripremljena i vođena ekipa.
April 2Apr 2 Pazi Batler sad sta radi, idi jos 2 metra iza, probaj s 12 metara da je opalis, sta fali
April 2Apr 2 3 minutes ago, MiddleClass said:Batlera i Kalates unistava Butler je u odbrani u rangu Yaga, bukvalno otvoren put ka košu koga on preuzme Usput Karlik ga sa dve ruke drzi za ruku i navlaci na blok - faul Batlera Edited April 2Apr 2 by ducca