March 27Mar 27 Sta mi radimo, nadrealno. Ladno nasinstoje i gledaju Paru koji punim sprintom trci ka kosu.Koliko god da je ćelavi jadan, ovo je na dušu igrača. Sramota jedna Edited March 27Mar 27 by Jesper23
March 27Mar 27 Just now, Michael Krueger said:Stvarno ne znam čemu služi ovaj trener. Imaš 0 faulova čoveče...Pa kako Sasa da pravi faulove?Malopre je trazio faul, kad je Panter dao kos. Nisu ga pravili.
March 27Mar 27 1 minute ago, Jesper23 said:Čima zaslužio šamarčinu za ovo zapinjanje u bloku, sta radi covjekDzoelova greska. Popio je klupu zbog toga.Napokon dobismo bacanja. Nvoru ubise i nista.
March 27Mar 27 Ipak dobar rezultat na poluvremenu, uz gomilu gluposti. Kodi čovek izgleda ima zabranu da šutne... preskočio je jedno 5 puta...
March 27Mar 27 Karter preseca loptu, Plavšić viče Mekintajer.Solidna završnica, kad su se setili da fauliraju i oni malo. Treba izbaciti Pantera iz takta, ne deluje teško. Karter mi se sviđa kakav ima mentality.
March 27Mar 27 Punter je jedini igrac koji potpuno mirno i kulturno objasni sudijama da treba da dobije tehnicku. I dobije je.