March 13Mar 13 1 minute ago, JPM said: Nista se mi ne pitamo.pa sad.ja mozda prvi put nemam sta da zamerim u tekmi koju gubimo.nije da igramo savrseno ali vise nego korektno poluvreme za nas, jedini problemcic je sto fener shuri.
March 13Mar 13 Just now, sigurnost said:Saša Obradović zločin koji traje.Osecaj je da ume da iskoristi 30% ove ekipe.
March 13Mar 13 Nema protoka lopte, nema kretnji od lopte, statični smo, nemoguće je takvom igrom dobiti Fener.
March 13Mar 13 Just now, uini said:pa sad.ja mozda prvi put nemam sta da zamerim u tekmi koju gubimo.nije da igramo savrseno ali vise nego korektno poluvreme za nas, jedini problemcic je sto fener shuri.+1Gomila sinjih kukavica. Na Nvorinu prosjecnu partiju smo od egala sa ovim azdajama
March 13Mar 13 1 minute ago, uini said:pa sad.ja mozda prvi put nemam sta da zamerim u tekmi koju gubimo.nije da igramo savrseno ali vise nego korektno poluvreme za nas, jedini problemcic je sto fener shuri.A gde sam ja rekao da smo losi? Rekao sam da nas rutiniraju jer su oni prejaki.Zapravo isto si ponovio.
March 13Mar 13 Just now, JPM said:A gde sam ja rekao da smo losi? Rekao sam da nas rutiniraju jer su oni prejaki.Zapravo isto si ponovio.rekao si da se nista mi ne pitamo, sa cime se izuzetno ne slazem. dovoljno je da napravimo 5-0 seriju pa da se nesto pitamo
March 13Mar 13 Ma kakvim azdajama, THT igra jeziv mec, Biberovic se nije pojavio. Zreo je ovaj Fener za poraz, ali mi ne igramo nista pod milim bogom.Nvora se kanda vec dogovorio sa Realom.
March 13Mar 13 Just now, FPLS said:Ma kakvim azdajama, THT igra jeziv mec, Biberovic se nije pojavio. Zreo je ovaj Fener za poraz, ali mi ne igramo nista pod milim bogom.Nvora se kanda vec dogovorio sa Realom.Imao je par srljanja Taker, to je tacno. Ali njima lopta ide fantasticno u napadu.Nama kad je Kodi na klupi, lopta stoji, a oni igraju i odbranu odlicno.Umesto da dobijemo Bajern koji je duplo slabiji od nas igracki mi se sad cupamo protiv ovih. Tipicno.
March 13Mar 13 3 minutes ago, FPLS said:Nvora se kanda vec dogovorio sa Realom.Ovo je meni u glavi unazad jedno 4 utakmice.
March 13Mar 13 Ne zna Salo, pa moze i rak raka i sve ostalo. Bajern opušten, Fener prejak...ma idi 😂Nume on ništa da izvuče iz tima vise od prostog zbira činioca. I to ti je tako