Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, harper lee said:

Ovo Kodijevo dete je neki privileged kid, klinac nekog ušemljenog lika. Napravili mu i stranicu na IG, grebanje o Mekintajera da se postane influenser od najmanjih nogu.

Hoću reći nije neki mali random navijač ili dete tipa ovog malog Lazara jadnog, kome svakako treba više podrške u životu.

:trashing off:

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

29 minutes ago, harper lee said:

Ja ovo ne mogu da otvorim, iznerviraću se a ionako mi puca glavudža od jutros.

Je l' isti autor što je nakon neke polu-pristojne Plavšićeve partije imao onaj srceparajući tekst kako UP samo treba malo podrške, itd?

"Zakucavanje", ajde bre, spajali ga s košem na gotovo, najjače da ne može tolika mrcina da uturi loptu u koš ko što ja mogu kašičicu s kafom u ključalu vodu.

I ne može ti Ognjen u isti koš s nikad igrač pričom Urošem, preterivanje debelo.

In other news:

Nwora, Efes..

Da, Efes..

https://www.instagram.com/reel/DVCgPuxiPrn/

2 minutes ago, Valk said:

Ovo Kodijevo dete je neki privileged kid, klinac nekog ušemljenog lika. Napravili mu i stranicu na IG, grebanje o Mekintajera da se postane influenser od najmanjih nogu.

Hoću reći nije neki mali random navijač ili dete tipa ovog malog Lazara jadnog, kome svakako treba više podrške u životu.

:trashing off:

Laki ima fenomenalnog oca koji mu je izuzetno posvecen a u Zvezdi, i u fudbalskoj i u kosarkaskoj sekciji, mali je maltene maskota, nema sta ne moze da dobije od kluba ako zatrazi. Prosle godine na zavrsnici Kupa u Nisu cale nije mogao da nabavi kartu za njega (naravno da su karte deljene medju naprednjackim bizgovima, tako je bilo i ove godine) pa se pozalio i igraci su napravili rusvaj, na kraju je mali gledao finale kao gost kluba. Laki je super dete, ima izuzetan analiticki um i redovno osvaja razna takmicenja iz matematike, ne znam da li sam ga ikada video da nije nasmejan. Tuga je kad vidis takvo dete da se tako pati ali, jebi ga, ovaj svet je grozno i besmisleno mesto.

Ne znam ciji je Balsa klinac ali Kodi ga gleda kao da je njegov.happy

2 minutes ago, Valk said:

I ne može ti Ognjen u isti koš s nikad igrač pričom Urošem, preterivanje debelo.

Naravno da ne moze, u tome je cela poenta mog posta. Svaki igrac mora da se gleda zasebno i nema nijednog razloga da se guraju u nekakav kazan "domacih igraca" svi zajedno, kao da nikakve razlike medju njima nema. Kalinic je Kalinic, Dobric i Miljenovic su jako povukli na ovom kupu, Davidovac je poslovicno prespavao a Plavsic je jednostavno neupotrebljiv. Ali Miljenovic, koji je bio mozda najstandardniji nas igrac u sve tri utakmice, nije dobio tekst, dobio ga je Plavsic kojeg je onaj Italijan masakrirao sinoc. I sad se Miljenovic podrazumeva a kad se neko izblamira, kao sto je radio Plavsic, onda moramo da citamo tugaljive budalastine o tome kako se preterano kritikuje iako je, eto, pet puta zakucao jer je dobio loptu na pola metra od kosa bez odbrane.

Tako se igracima ne cini usluga, ni Miljenovicu ni Plavsicu.

22 minutes ago, harper lee said:

Ali Miljenovic, koji je bio mozda najstandardniji nas igrac u sve tri utakmice, nije dobio tekst, dobio ga je Plavsic

Nikad ne zaboravi čiji je klijent Uroš Plavšić.

Da se ne lažemo, niko nije slep kod očiju, ali agent mu ima svoje novinare.

Bio je korektan Obradović na KZN sinoć, naravno pobedili smo pa lako je tako

Zanimljivo mi je bilo da su novinari malih medija i sportskih podkasta koji su bili na KZN imali smislenija, normalnija i stručnija pitanja nego što imamo nesreću da slušamo posle utakmica EL.

Rajko Itudis dinamika je bolja od Polija i Kristofera

638381907_844674938586998_71723949995918

Screenshot_20260222-014132.png

Ma spavalo mu se, beba je wub

@kralj stop!

2 hours ago, Ratamahatta said:

638381907_844674938586998_71723949995918

Ni da ga takne!

Karter i Rivero danas na treningu u Pioniru. Karter deluje full u pogonu, nadam se da je povratak baš blizu 🍀

Mnogo jak Batler u basu.

Kao Pirlo onomad pred Sidnejskom operom.

Ja tako prvih sat vremena svadbe, dok se ne slegnu pelinkovac i pohovani kackavanj

Posle sam uklopljeni DSS-ovac, pevam cirilicu koju kao fol ne znam, pricam s ljudima koji me inace ne interesuju u zivotu i sutra se ne secam pola

Edited by Ratamahatta

zanimljiv kombo, pelin & poh kackavalj

nisam znao da to sluze na svafbama, ne idem odavno

13 minutes ago, uini said:

zanimljiv kombo, pelin & poh kackavalj

nisam znao da to sluze na svafbama, ne idem odavno

Pa to konzumira pre svadbe