January 9Jan 9 10-7 celavi, 0-2 Keba, 1-0 Tomo Bas sam citao juce na NFL temi, slicno se desilo i Tampa Bej Bakanirsima ove sezone.Jebali su keve dok je pola tima bilo povredjeno, kako su poceli da se vracaju sve otislo uskurac Edited January 9Jan 9 by Ratamahatta
January 9Jan 9 Rato, ja insistiram na Tomi Pirlu samo zato što ti ne odustaješ od Sfera Kebe. Ali za Laprovitolu i Nastića si razneo.
January 9Jan 9 Ne znam šta je veća agonija u najavi - gledati Zvezdu u Kaunasu ili stotine reklama za kladionice. Dva sata vrhunske torture i mazohizma.
January 9Jan 9 oni ovo pevaju himnu Litvanije pre svake utakmice? bezveze, ja mislio neku svoju klupsku pesmu, sad vidim da i Motijeunas peva s njima. nisam video sa li su mu doneli cveće?
January 9Jan 9 8 minutes ago, levi said:oni ovo pevaju himnu Litvanije pre svake utakmice? bezveze, ja mislio neku svoju klupsku pesmu, sad vidim da i Motijeunas peva s njima. nisam video sa li su mu doneli cveće?Pa dobro, nije u okviru protokola. Možda im je ok himna.
January 9Jan 9 Kakva patnja na pocetku, srecom pa i oni mase par napada u nizu pa se malo vracamo ali bice ova duga teska noc