Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, JPM said:

Moze da igra na petici, ali ne uz Davidovca, i onda treba da forsiramo pick and pop da kaznjava protivnickog centra.

Mada mi je uvek mnogo bolje da igramo sa Izunduom umesto small ball, a da igramo preko Donatasa napade, usporenije, kad on igra.

Ovaj nas small ball je samo divljastina bez smisla. Nemamo skok, a u napadu ne koristimo pop. Besmislica.

Ja ne znam odakle Salu ideja da igra small ball petorku u kojoj je nekoliko igrača fizički inferiorno, small ball može kada imaš petorku gde svako može da preuzima i čuva bilo koga a ne kada si u hendikepu. Verujem da će povratak Bolomboja da ispegla neke stvari što se tiče visokih i da će biti manje čudnih rotacija i manje Dede.

Za bekove nisam siguran. Ako ostane pri tome da su mu CMM i Jago glavni igrači sa loptom a da Grejem i Batler statiraju u kukuruzu onda nisam optimista.

Edited by Nikodije

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

osnovna ideja smallballa je prangijato za tri a mi sutiramo na nivou dosadasnje sezone 35.4% i 35.5% sinoc.

drugim recima, sut nam nije neki forte, makar ne u kontinuitetu.

plus ovo sto kazete za defanzivu, smallball sa cca najlosijom defanzivnom posadom, haos i bezumlje, odnosno, neka fiks-ideja ili nada, koja nema veze sa onim sto radimo u realnosti, nego kao, mozda prodje. to mozda prodje mnogo cesce ne prodje.

2 hours ago, assignment said:

Kako i zbog čega je bila mizerna šansa? Protiv iste ekipe pre tri nedelje smo u gostima igrali egal utakmicu i primili 76 poena, sada kući nagon dobre pobede u gostima, primili 30 više... Otvaranje utakmice je bilo mizerno, priprema od strane trenera i odbrana takodjer...

Razlika je što ta ekipa Valensije napreduje i nije ista ona od pre tri šest nedelja, dok smo mi u najboljem slučaju na nivou iz tog novembra, ako ne i stepenik niže u evoluciji igre (i to na obe strane terena). To kad se sabere dobije se ono sinoć.

Edited by ducca

Ništa, daj da operemo Žalgiris u petak pa da se Saša iskupi za onaj užas od igre na Badnje veče. Problem je što se zeleni uvek napale protiv nas na domaćem terenu i redovno odigraju utakmicu sezone, a i šifonjeri ulaze Ulanovasima i Birutisima...

Mislim da nećemo gledati Grejema, bar moj utisak posle reči SO sa konferencije...

Tesko cemo dobiti Zalgiris. Oni su poslovicno cvrsta ekipa koja je uvek vojnicki disciplinovana, plus sad imaju ozbiljne skorere u Francisku i Gosu.

Potpuno drugacija tekma od ove sinoc ce biti, sa kontrolisanim napadom domacina.

Svakako nam taj stil vise lezi da mi budemo granitna odbrana i na kontre ali bice tu i sudijskog prdenja ozbiljnog a i Zalgiris ce igrati na noz.

Ne leze nam kao tim, i kuci smo ozbiljno oznojili dupe da ih dobijemo.

Sto se minutaze tice ne znam za Grejema ali ako hocemo pobedu bez Dede i Miljen umesto Yaga jer je mnooooogo cvrsci igrac.

Edited by JPM

5 hours ago, JPM said:

Pridruzi mi se medju ateiste, pa neces imati praznike i svejedno je.

Pa ne igramo ti i ja, govorim uopšteno o atmosferi. Em nije Pionir bio pun, em svi imali ihaj očekivanja da se "uveliča praznik" itd.

8 minutes ago, Valk said:

Pa ne igramo ti i ja, govorim uopšteno o atmosferi. Em nije Pionir bio pun, em svi imali ihaj očekivanja da se "uveliča praznik" itd.

Nisam te onda dobro skontao. Mislio sam da je tebi licno problem to.

Odine sačuvaj!

1 minute ago, Valk said:

Odine sačuvaj!

Thore sakloni 🤣

13 hours ago, Nikodije said:

...jbt ni najveća svetska košarkaška konzerva Dejan Radonjić nije toliko zazirao od nepoznatog, već je Kvinsija pustio odmah igra. Dok ovaj implementator ideja shvati da treba da pusti Grejema i Batlera da igraju proći će sezona.

Za ovu La perlu, Radonja je Rio mare licno. Gospodin Williams isto imao svu mogucu slobodu.

5 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Za ovu La perlu, Radonja je Rio mare licno. Gospodin Williams isto imao svu mogucu slobodu.

Ima je i Batler sada. Nije to problem sa Obradovicem, problem je sto je poceo da implementira svoje na grupu igraca koju je selektirao neko drugi pa sad pokusava tu selekciju da prilagodi svom nacinu igranja kosarke i zato gledamo ove sumanute petorke i jos sumanutije ideje ko sta treba da igra. Dok je igrao ko je mogao jer smo imali gomilu povredjenih igrali smo ono sto smo morali i to je guralo dok se nismo koliko-toliko kompletirali, kako nam se koji igrac vracao imali smo sve vece i vece probleme da uspostavimo istu onu igru na koju je ekipa navikla. To se pre svega odnosi na odbranu koja nam je debelo popustila u odnosu na period kad smo prvi put igrali sa Valensijom. Napisao sam pre poslednja dva gostovanja da ne ocekujem nista protiv Pariza ali da imamo dobre sanse protiv Efesa i otprilike se sve desilo onako kako sam ocekivao. Ta jedna utakmica u Istanbulu na kojoj smo navodno odigrali odlicno, pre svega u odbrani, zavarala nas je da smo izasli iz ovog lavirinta u koji nas je Obradovic uveo, u stvari se samo radilo o tome (sto se i veceras pokazalo na utakmici Efes - Pariz) da je Efes u katastrofalnoj formi i da smo te noci prosto pobedili ekipu koja je mnogo gora od nas.

Mislim da cemo izgledati bolje vec protiv Zalgirisa jer oni igraju kosarku do koje Obradovicev um moze da dobaci. Nama nije problem cvrstina ekipa protiv kojih igramo vec brzina a Litvanci ce biti cvrsti ali nece biti brzi jer nemaju takvu selekciju, oni su isto teska i fizicki velika ekipa a nemaju bolje individualce od nas. To ne znaci da cemo pobediti ali trebalo bi da gledamo nasu bolju utakmicu od ove poslednje. Mada, to i nije toliko tesko, kad primis 106 poena kuci tesko da mozes gore od toga.

Samo da ne sude 2 Lotermozera i 1 Javor

Dont vori

Glavni sudija biće Španac Huan Karlos Garsija. Pomagaće mu Đorđi Alijaga takođe iz Španije i Karim Baki iz Turske

G-FGQ_UWQAA1i48?format=jpg&name=large

Nadam se da će se Saša popraviti u rezultatskom smislu već do sutra.