January 6Jan 6 Sudeci po izjavama posle utakmice mi vec imamo boljeg trenera u sastavu, samo ne znam kako bi Najverniji reagovali da nam Litvanac bude trener.Sa Obradovicem ocigledno nece biti pomaka jer je njegova KZS pokazala da on uopste ne vidi u cemu je problem.
January 6Jan 6 6 minutes ago, harper lee said:Ako je neko mislio da je utakmica bila najveci horor veceras zajebao se, Obradoviceva konferencija za stampu je bila jos veci. Ukratko, zakljucak je da smo izgubili jer Grejem nije isporucio i Odzelej je bolji centar od Motijeunasa i Izundua.Dobro, nije baš rekao bolji centar, već da je bolji pri usporavanju protivnika... Ali nebitno glupa izjava, on je naravno bez greha 😂
January 6Jan 6 1 hour ago, Ratamahatta said:Vlade izgleda kao neki cica sto tvrdi da samo on pravi pljeke od mesa a svi drugi stavljaju soju i svastaMile Ćulibrk. Umro pre par godina. Imao odličnu pljeku na uglu Takovske i Cvijićeve. Edited January 6Jan 6 by garmonbozia
January 6Jan 6 Jbt ne mogu da verujem Meni pao na pamet jedan ovde iz komsiluka kod mene, isto brka i isto cevabzija i isto taj ton kao Vlade kad nam je kao malima objasnjavao kako treba u zivotu Edited January 6Jan 6 by Ratamahatta
January 6Jan 6 5 minutes ago, assignment said:Dobro, nije baš rekao bolji centar, već da je bolji pri usporavanju protivnika... Ali nebitno glupa izjava, on je naravno bez greha 😂Tim gore. Dve utakmice su prosle na kojima je Odzelej sa pozicije pet usporavao igru i na obe utakmice smo primili preko stotke.
January 6Jan 6 3 minutes ago, harper lee said:Sa Obradovicem ocigledno nece biti pomaka jer je njegova KZS pokazala da on uopste ne vidi u cemu je problem.naravno da vidi, problem je sto nema ideju kako to da koriguje.kao sto je odledio jaga iz zamrzivača, pa je u dve tekme postao perfektan plej, kojeg, gle čuda, ceo tim valensije napada kadgod je na parketu - tako je danas iz očaja ubacio dobrića, jer se valjda setio da je uneo badnjak. od grahama očekuje trice, od butlera da kuva u bilo kakvom kontekstu, od nwore da ubacuje u clutchu, od kodija da pravi višak na ulazu, od kalinića da koriguje sve živo.sve to želimo i mi, obični fanovi i gledaoci i isto kao i obradović, ne znamo da damo konkretne upute igračima kako to da izvedu.nije ni obradović ovoliko loš trener ali je u kontra-ritmu, kao i mnogi igrači zvezde a samo on imataj ključ koji može da preokrene situaciju.imao je i neke proste principe koje podržavam - kada je krenuo napad sa nworom početkom drugog - igrali smo isti napad sa grahamom na 45 stepeni odakle se čeka dotični ali jebiga, to mogu i ja ako vidim da fercera. ono što se traži od profi trenera su dalje iteracije, jer i pedro prekoputa ne sedi skrštenih ruku, naprotiv.
January 6Jan 6 Kad vidim ovako glupe izjave Obradovica, sve sam skloniji da povjerujem da jeste trazio premije za onaj kup.Sta covjek prica...
January 6Jan 6 Sledece kolo derbi za kosarkaske sladokurce, trocifreni penetratori srpske nejaci Edited January 6Jan 6 by Ratamahatta
January 6Jan 6 9 minutes ago, uini said:naravno da vidi, problem je sto nema ideju kako to da koriguje.kao sto je odledio jaga iz zamrzivača, pa je u dve tekme postao perfektan plej, kojeg, gle čuda, ceo tim valensije napada kadgod je na parketu - tako je danas iz očaja ubacio dobrića, jer se valjda setio da je uneo badnjak. od grahama očekuje trice, od butlera da kuva u bilo kakvom kontekstu, od nwore da ubacuje u clutchu, od kodija da pravi višak na ulazu, od kalinića da koriguje sve živo.sve to želimo i mi, obični fanovi i gledaoci i isto kao i obradović, ne znamo da damo konkretne upute igračima kako to da izvedu.nije ni obradović ovoliko loš trener ali je u kontra-ritmu, kao i mnogi igrači zvezde a samo on imataj ključ koji može da preokrene situaciju.imao je i neke proste principe koje podržavam - kada je krenuo napad sa nworom početkom drugog - igrali smo isti napad sa grahamom na 45 stepeni odakle se čeka dotični ali jebiga, to mogu i ja ako vidim da fercera. ono što se traži od profi trenera su dalje iteracije, jer i pedro prekoputa ne sedi skrštenih ruku, naprotiv.Ja nisam kosarkaski trener ali stvarno ne razumem zasto nikad ne igramo sa Grejemom, Nworom i Izunduom na 1 - 3 - 5, nebitno ko je na pozicijama 2 i 4. Grejem nije neki flashy plej ali je to igrao ceo zivot i siguran sam da ume da postavi centralni pik sa centrom koji je i visi i brzi od bilo cega sto je Valensija mogla da baci na njega a bolje sutira iz driblinga nego iz catch-a i rizicno je braniti ga dropom. Po meni bi ta trojka trebalo da bude okosnica druge petorke koja bi igrala konzervativnu kosarku na dugi napad, nesto slicno onom periodu kad nam je Jovic bio drugi plej iza Markusa Vilijamsa.
January 6Jan 6 32 minutes ago, harper lee said:Uzgred, Valensija je otisla na -15 dok je na parketu bila petorka Jago, Grejem, Nwora, Davidovac i Odzelej. Takvu petorku na teren moze da posalje samo covek koji se kladio na pobedu Valensije pa da se osigura.Stvarno je teško provaliti šta mu je bio cilj sa tom petorkom. Svesno samoubistvo. Ako je nesvesno, još gore, jer pokazuje ono što većina piše, da je loš trener bez osećaja za vođenje, naročito kad stvari krenu loše. Gledao sam neke utakmice i dok je vodio Monako... Kad krenu da ih stižu kad povedu ili da ih nabijaju od početka utakmice, jako teško hendluje te situacije. Partizan i +16 će mu ostati mrlja u karijeri, doživotno. OK, ovde te oprala ozbiljno vođena ekipa, ali nema opravdanja za ovu petorku, pa taman da je uplatio dvojku na kladži. To pokazuje da si dunster plus egoista, jer eto iznervirao te neki igrač ili si hteo da odmoriš startere, ili da nađeš petorku koju šljaka... Ali sve to teško sa petorkom koja se ne izvodi u garbidž tajmu kad vodiš 30 razlike... Pitali su ga novinari stidljivo za rotacije, ali ne za ovu petorku konkretno... I naravno da nije odgovorio ništa smisleno jer on i dalje veruje da je bilo sve ok što se njega tiče i da je protivnik jednostavno bio bolji... Ne vidi problem u sebi, ali mu nije problem da opljune po igračima, Grejemu naročito... Zato će brzo izgubiti i svlačionicu...Ako je bilo i promil šanse da se dovede Paskval, bar dok imamo licencu, a to nisu uradili zbog para ili bilo kog razloga sa naše strane... Ili da su dali prednost Saši... Pa jbm mater onda... Čemu onda ovoliko para za igrače i postavljanje F4 kao cilj ako se ne zagrize za top trenera kad se otvorila prilika?Nek vide sad šta će sa ovim kad naređamo sa porazima... A hoćemo sigurno... Edited January 6Jan 6 by Michael Krueger
January 6Jan 6 3 minutes ago, Michael Krueger said:Stvarno je teško provaliti šta mu je bio cilj sa tom petorkom. Svesno samoubistvo. Ako je nesvesno, još gore, jer pokazuje ono što većina piše, da je loš trener bez osećaja za vođenje, naročito kad stvari krenu loše.Nerealno. Jago je inace uspeo za nesto preko devet minuta da uhvati -20 u plus/minus indeksu.
January 6Jan 6 Na univerzitetima™ ce se izucavati njegovo uvodjenje pred kraj trece, svi smo se za glavu uhvatili i ovde a verujem i u hali 15 minuta se riljalo da se stigne deficit koji je s njim na parketu uglavnom i nastao To je kao ono kad sam prvi put prestajao da pusim, izdrzim 6 meseci i ajde da se castim za taj milestone - i posle nedelju dana eto opet mene na pakli dnevno Edited January 6Jan 6 by Ratamahatta
January 6Jan 6 1 hour ago, harper lee said:Uzgred, Valensija je otisla na -15 dok je na parketu bila petorka Jago, Grejem, Nwora, Davidovac i Odzelej. Takvu petorku na teren moze da posalje samo covek koji se kladio na pobedu Valensije pa da se osigura.Samo ova petorka je dovoljan razlog za momentalni nogobulj, još večeras.
January 6Jan 6 On 24.12.2025. at 1:37, Nikola77 said:.... Kao i prosle godine, tako i ove, sve je izrazenije da nasa spoljna llinija ne moze da sacuva brze bekove i da tu nema leka, prakticno se zivi od toga koliko otvorenih suteva protivnik tog dana nece uspeti da pogodi.