January 6Jan 6 Just now, hrkljush boys_2 said:Sfero vrati se, sve ti je oprosteno.Ako smo vratili Yaga, možemo i Sfera 😂
January 6Jan 6 Onih 5 minuta u trećoj je bilo na publiku i energiju Moneke i Nvore... Čim je trener počeo da rotira ode mast u propast... Nisam se ponadao ni sekund, ni na - 4...Tri pleja imamo, ne zna se ko je gori... Još jedan uspeh trenera, kome kad ne prođe plan A, raspad je neminovan... Frustrirajuće je i loše suđenje, naročito Dibale, koji redovno sudi loše protiv nas...
January 6Jan 6 Može Saša da mlatara i urla na igrače do sutra, i da zamene rostere Pedro bi ga oprao najmanje ovoliko.
January 6Jan 6 1 minute ago, Michael Krueger said:Onih 5 minuta u trećoj je bilo na publiku i energiju Moneke i Nvore... Čim je trener počeo da rotira ode mast u propast... Nisam se ponadao ni sekund, ni na - 4...Tri pleja imamo, ne zna se ko je gori... Još jedan uspeh trenera, kome kad ne prođe plan A, raspad je neminovan... Frustrirajuće je i loše suđenje, naročito Dibale, koji redovno sudi loše protiv nas...Nije do igrača ovde
January 6Jan 6 2 minutes ago, kralj said:Može Saša da mlatara i urla na igrače do sutra, i da zamene rostere Pedro bi ga oprao najmanje ovoliko.sto kaze vajber kolega, igramo seosku kosarku, na mahove i inspiraciju
January 6Jan 6 Na svu muku se jos i sudijenizdrkavaju maksimalno. Edited January 6Jan 6 by hrkljush boys_2
January 6Jan 6 Just now, uini said:sto kaze vajber kolega, igramo seosku kosarku, na mahove i inspiracijuBatler ju je doneo.
January 6Jan 6 4 minutes ago, assignment said:Ako smo vratili Yaga, možemo i Sfera 😂Ofkors. Ili bar coach T-Tja.
January 6Jan 6 Just now, samo_opusteno said:Batler ju je doneo.ma hajde da vidimo koliko ima asistencija jago a koliko grahamdok ns valensija delje na prosti koncept
January 6Jan 6 Just now, kralj said:Baš mi se sviđa Valensija, gledaću ih češće.odlicna ekipa, imaju jasan koncept, plan i program.
January 6Jan 6 Ne bih da blasfemisem, bilo je i sudjenja na nasu stetu ali nije odlucujuci faktor. Valensija je mnogo bolji tim od nas i zasluzeno su nas nakantali, svaka im cast i volo bi da odu na F4 posto mi verovatno necemo Ubacili su opet stojadina, cele sezone pumpaju redom i nista slucajno tu nema. Izuzetan trener Mi smo bili veceras zreli da primimo i 120, imali smo i srece da ne bude tako