January 6Jan 6 Bar 5x u 3/4 smo ostavili samog coveka u korneru za 3, i jedno 2-3x same ljude na 45 stepeni, samo 2 puta su mislim kaznili Sad su Moneke i Nvora izmislili koseve i na respiratoru smo i dalje Onaj aut nisam siguran da je bio, tako smo poludeli i one sezone kad je Evans kao gazio polovinu, i onda super slow pokazao da nije, sad mozda ovaj i jeste. Bez super-slowa ne smem da se kladimKretenska, apsolutno kretenska odluka da se vraca Jago, ne mogu da verujem, minut pre nego sto ga je uveo sam vec krenuo da mracim da to ne radi Edited January 6Jan 6 by Ratamahatta
January 6Jan 6 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Na -4, gde košem uvodis utakmicu u egal, lik lagano, samouvereno vidi aut ovde. Serem ti se u posao.
January 6Jan 6 3 minutes ago, MeanM@ said:Na -4, gde košem uvodis utakmicu u egal, lik lagano, samouvereno vidi aut ovde. Serem ti se u posao.Meni je izgledalo i da je čistija situacija, ali ovako kad zumiraš, baš su mm bili u pitanju. Verovatno nije gazio
January 6Jan 6 Moneke se razbija od cimanja na obe strane, strasno je sto gubimo 15 razlike i sav taj trud propada
January 6Jan 6 To je to. Sve što zavisi od trenera je zasrao. Ponadasmo se, na čistu improvizaciju, al nije to dovoljno.
January 6Jan 6 Na Devontea su se jos natakarile pojedine debilcine u hali. Pompeznom celi centri ne trebaju ni za koji q.
January 6Jan 6 Mozda je u ABA bilo i gorih tekmi, to gledam 3-4x godisnje pa ne znam, ali na keca ne mogu da se setim slabije CMM tekme od ove veceras. Bas nas je urnisao i on je i postavio ton u kom smo odigrali utakmicuJago je posledicaNije da bih da branim celavog, ali ne znam koga je od 4 beka trebao da forsira veceras, svi su manje ili vise bili kriminalni. Batler je odigrao 5 minuta dobro u 3/4 kad je saradjivao s Nvorom u nekoliko poseda i to je sve Edited January 6Jan 6 by Ratamahatta
January 6Jan 6 5 minutes ago, Fanta said:Kako igra NBA igrac Devonte?bez njega igramo sjajno.zapravo, igramo samo na trenutni momentum i hajp, dok valensija ima plan i program. ali da, graham je kriv