December 16, 2025Dec 16 35 minutes ago, kralj said:Strašno. Jel Lord Stef grobar?32 minutes ago, Valk said:Misliš da nas troluje?32 minutes ago, kralj said:Čuj osto u Bugarskoj.Samo da ostavim za arhivu da mi je obraz cis' a dusa slovenska te vam hriscanski prastam za ovo klevetanjeB92.netItudis pobesneo na konferenciji pred Zvezdu: "Zašto poten...Trener Hapoela Dimitris Itudis je izneo utiske pred duel sa Crvenom zvezdom, u okviru 16. kola Evrolige."Ja sam mu dozvolio da ostane. Zašto potencirate tu priču? Već sam vam jednom objasnio. Ostao je u Bugarskoj zbog porodice. Nemojte da pravite priče o nečemu što ne postoji. Zapravo, ako želite, pravite… Ali, samo kažem", rekao je Itudis.
December 16, 2025Dec 16 Sam covek na 3 u svakom napadu, onda vam uzmu skok u napadu ako nekom srecom promasi, koji vam je kurac vise
December 16, 2025Dec 16 Lik DRŽI Nworu za ruke!!!Moralo je da bude ispred nosa sudije da bi reagovao, mrš bre više u pm
December 16, 2025Dec 16 Just now, Mil@n said:Postavljanje za faul u napadu je najgluplje pravilo u košarci. Jebeno prezirem.Od kako gledam čekam da ga ukinu. Zato je Karl Malone svojevremeno zaletao svih 140kg mišića na prvo postavljanje da nikome više ne bi palo na pamet da igra takvu "odbranu". Edited December 16, 2025Dec 16 by kralj
December 16, 2025Dec 16 Jel ćemo Saša da menjamo malo ova pomaganja, pa vrati posle. Adaptirali su se totalno.
December 16, 2025Dec 16 14 minutes ago, ducca said:Ovi svi faulovi u napadu u petak bili faulovi odbrane I danas su, ali samo Donatasu.
December 16, 2025Dec 16 Utakmica gde Kalinić i Nvora treba da rešavaju, a ni jedan ne može da probije nikog.