December 16, 2025Dec 16 Kodi kad je kanal to je kanalčina. Grejem je kompletan non-faktor, Yago/Miljenovic sve vise imaju smisla da uzmu koji minut bar
December 16, 2025Dec 16 Majnkraft rudarenje za svaki poen kad nema Džereda.Pomislih neće mu dati +1, ipak je to ružno pače Evrolige Izundu. Edited December 16, 2025Dec 16 by Valk
December 16, 2025Dec 16 Ne znam zašto je Miljen skroz ispao iz rotacije u EL. dečko je poništio Nana i posle toga nestao.
December 16, 2025Dec 16 1 minute ago, Nikodije said:Ne znam zašto je Miljen skroz ispao iz rotacije u EL. dečko je poništio Nana i posle toga nestao.Može i Grejem da odigra 20 minuta ili šta god. Petoricu bekova je skinuo i nema potrebe da ostavlja Kodija kad ga uhvati žuta minuta. Al nema veze, uživajmo i majstorstvu Batlera i nadajmo se najboljem.
December 16, 2025Dec 16 4 minutes ago, Nikodije said:Ne znam zašto je Miljen skroz ispao iz rotacije u EL. dečko je poništio Nana i posle toga nestao.Da bi razigrao Grejema al dzabe
December 16, 2025Dec 16 1 minute ago, Heaviside said:Može i Grejem da odigra 20 minuta ili šta god. Petoricu bekova je skinuo i nema potrebe da ostavlja Kodija kad ga uhvati žuta minuta. Al nema veze, uživajmo i majstorstvu Batlera i nadajmo se najboljem.Da, tu je i Jago. Od ovakvog Grejema ne može biti gori, al kapiram da je manje-više ispao iz rotacije