December 15, 2025Dec 15 49 minutes ago, uini said:ma sad sam zapamtio, nego, nisam baš prilježno učio gramatiku, više po osećaju, nekad tako omanemNacelno pravilo je da u nominativu jednine (nosilac) i genitivu mnozine (nosilaca) ostaje lac. Svi ovi ostali su nosioci, nosioca, nosiocu, nosioche, nosiocima,... Nebitno je ali je jedna od cescih gresaka pa rekoh da prevazidjemo to.
December 15, 2025Dec 15 To je glasovna promena prelaz L u O i verovatno je 15% ljudi ispravno koristi.Ja nemam srca da ispravljam Unija, iako bode oči kao kod oružije pisača.On topic, ništa mi se ne sviđa saga Moneke lately. Edited December 15, 2025Dec 15 by Valk
December 15, 2025Dec 15 taj hapoel je prva koju igraju doma ako nisam umislio; to je scheduled loss, nema se sta sekirati na tu temu.
December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, uini said:taj hapoel je prva koju igraju doma ako nisam umislio; to je scheduled loss, nema se sta sekirati na tu temu.Jeste prva u Izraelu ali valjda se ne igra u njihovoj hali u Tel Avivu posto je zauzeta zbog proslave Hanuke vec se navodno igra u Jerusalimu (pretpostavljam u hali Hapoela iz Jerusalima).
December 15, 2025Dec 15 19 minutes ago, Borca said:Jeste prva u Izraelu ali valjda se ne igra u njihovoj hali u Tel Avivu posto je zauzeta zbog proslave Hanuke vec se navodno igra u Jerusalimu (pretpostavljam u hali Hapoela iz Jerusalima).da, zbog radi praznika igraju u jerusalimu
December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, uini said:jerusalim Izrael je ceo njihova hala20-0 neka registruju i da se ne mlatimo u onu ludnicu.
December 16, 2025Dec 16 Samo ne znam kako ćemo sačuvati Oturua kod silnih preuzimanja, valjao bi nam tu ludi Čima. Pomagao je dosta da se smanji mismeč.Moraju i oni jednu lošu da odigraju. Dobijamo ovo, ne znam ni samo kako.edit: Nwora dobija Brajanta u dulu dvije najružnije frizure EL, samo nedostaje Seljo. Edited December 16, 2025Dec 16 by Jesper23
December 16, 2025Dec 16 45 minutes ago, Jesper23 said:Samo ne znam kako ćemo sačuvati OturuaTreba Miša da ide sa ekipom, da sedi pored terena i kad Oturu izdivlja da ga pogleda značajno.
December 16, 2025Dec 16 1 hour ago, Jesper23 said:Samo ne znam kako ćemo sačuvati Oturua kod silnih preuzimanja, valjao bi nam tu ludi Čima. Pomagao je dosta da se smanji mismeč.Moraju i oni jednu lošu da odigraju. Dobijamo ovo, ne znam ni samo kako.edit: Nwora dobija Brajanta u dulu dvije najružnije frizure EL, samo nedostaje Seljo.Samo što su oni već odigrali jednu ne lošu, nego katastrofalnu utakmicu protiv Asvela i izvukli se nekako.Imali su -11 u poslednjoj četvrtini.
December 16, 2025Dec 16 15 hours ago, uini said:taj hapoel je prva koju igraju doma ako nisam umislio; to je scheduled loss, nema se sta sekirati na tu temu.Mislim da je ovu kovanicu izmislio nba svijet da opravda poraz od dosta slabije ekipe i da on nema smisla.Dje su Oklahomi skedžld losovi? Edited December 16, 2025Dec 16 by MiddleClass