Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Živa istina, taj Hapoel je sve do sada igrao domaće prvenstvo u Izraelu, gostio evroligaše u Sofiji i putovao unaokolo kao ostali. Logikom scheduled lossa ne bi još nikoga pobedili.

Dobijamo, budite spokojni.

• Replies 18.4k
  • Views 821.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 hours ago, MiddleClass said:

Mislim da je ovu kovanicu izmislio nba svijet da opravda poraz od dosta slabije ekipe i da on nema smisla.

Dje su Oklahomi skedžld losovi?

već sam to pominjao sa celom eksplikacijom što bi drevni ameri rekli

u pravu si, scheduled loss obično dolazi kao kovanica u određenim prilikama, od kojih je često faktor to što je druga tekma u B2B kombu

ja samo hoću da kažem kako ne mogu da zamislim scenario u kojem novi ponos izraela gubi prvu tekmu na svetoj zemlji, pogotovo što dolaze na premijeru kao lideri nakon 15 kola.

mislim da, kada bi zvezda nekim mirakulom povela 20-25 razlike u prvoj četvrtini, da bi se našao način da se to pretvori u jedan hapoelski podvig.

kada bi poveli 30 razlike, onda bi imali šanse : I

u tom smislu je ovo za mene uračunat poraz, ne vidim načina da se tamo dobije premijera, taman da smo u punom sastavu

3 hours ago, Jesper23 said:

Samo ne znam kako ćemo sačuvati Oturua kod silnih preuzimanja, valjao bi nam tu ludi Čima. Pomagao je dosta da se smanji mismeč.

Moraju i oni jednu lošu da odigraju. Dobijamo ovo, ne znam ni samo kako.

edit: Nwora dobija Brajanta u dulu dvije najružnije frizure EL, samo nedostaje Seljo.

Ako sam dobro razumeo Brajant ne igra, ostao je u Bugarskoj

Pa šta će sad u Bugarskoj? Svidelo mu se?

Bitniji su Blejkni i Oturu. Kakav Brajant

1 hour ago, Lord Stef said:

Ako sam dobro razumeo Brajant ne igra, ostao je u Bugarskoj

Znači opet se predomislio? Bilo je nešto oće-neće, porodica zabrinuta, nisu baš voljni da on ide u Izrael... Lepo što njihov igra može da optira da ne igra u Izraelu, a protivničke niko ne pita šta misle o bezbednosnim rizicima.

Je li neko upućen šta je sa ovim malim Radošićem, nema ga već duže u rotaciji, iako budu po 2 juniora u 12?

19 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Je li neko upućen šta je sa ovim malim Radošićem, nema ga već duže u rotaciji, iako budu po 2 juniora u 12?

Prenosim informacije sa drugog foruma (napisane od jednog clana par puta), ne mozemo znati da li je to tacno ali evo sta kaze.

Radosicu se "osladio" nocni zivot Beograda i navodno dosta izlazi sto utice na obaveze sto se kosarke tice, a pre neki dan je uz to dodato da mu je cilj samo da sledeceg leta dobije neku dobru ponudu iz NCAA.

1 hour ago, Valk said:

Znači opet se predomislio? Bilo je nešto oće-neće, porodica zabrinuta, nisu baš voljni da on ide u Izrael... Lepo što njihov igra može da optira da ne igra u Izraelu, a protivničke niko ne pita šta misle o bezbednosnim rizicima.

Ne znam tacno, videh da je Itudis nesto popizdeo na novinare kad su ga pitali za njega, nije rekao tacno zasto

Tu je Brajant...

Igra li Brajant na kraju? To što je dobri meda Đura tipovo da će da da prvi koš naravno ne znači da igra. Pre toga je pričao kako je otkrio Itudisa, pa ga preporučio Željku i tek uz njega je ovaj propričao srpski, do tad je govorio čist hrvatski.

Edited by kralj

1 minute ago, assignment said:

Tu je Brajant...

Strašno. Jel Lord Stef grobar?

1 minute ago, kralj said:

Strašno. Jel Lord Stef grobar?

Valjda...

Misliš da nas troluje?

Čuj osto u Bugarskoj.