Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Iseklo me preko stomaka kad pade Nwora.

Bukvalno mi više nije dobro kad gledam ovo kršenje košarkaša. Malopre odnese lik Miljenovića na prodoru a svira se nešto-nešto Ebuki, taj dečko ne sme popreko da pogleda nikoga a da ne dobije ličnu.

Ovo igramo sa 10 (9+Jago) i samo da ostanu u komadu do kraja. Što reče komentator "eno krste se navijači Zvezde" - bukvalno smo za skidanje magije.

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nvora kada se bude vratio u igru treba da vrati ovaj lakat ali u bradu, kaže ups i da ga pošalje na traumatologiju.

Nije Kenedi kriv tu vec sudije, jeb'o bih im mater za ovu odluku. Jos su gledali snimak, verovatno isti ovaj koji smo i mi gledali.

Nije mi jasno kako uopste vodimo s ovakvom igrom, totalno smo bez energije. Takodje mi nije jasno zasto Batler ne radi cesce ovo sto je uradio na kraju poluvremena, protiv ovakve odbrane jednim driblingom moze uvek da napravi separaciju. Centri su nam ocajni veceras, Kodi prakticno nije na utakmici, Nwora siluje, Grejem kao da nikad nije igrao kosarku, pored Batlera koji igra svoje jedino su Davidovac i Miljenovic malo zivnuli pred kraj. Bas smo van utakmice veceras. Iako igramo sa deset igraca Jago uopste ne ulazi, Motijeunas pravi tri faula od kojih dva na pola terena na iskakanju, poceli smo utakmicu kao pijani i pustili ih da se raspucaju. Neki igraci verovatno vec razmisljaju sta da spakuju za sutrasnji put u Jerusalim.

Ipak, glavni utisak veceras je Kodi, ovaj govor tela je kao da je ljut na nekoga. Momirov sutira pored njega, hvata svoj promasaj, dodaje loptu, ovaj drugi sutira i promasuje, Momirov opet hvata loptu pored Kodija koji je sve to uredno otpratio pogledom ne pomerivsi se s mesta. Druze, ako si ljut, ako mislis da ti nesto dugujemo, ako ti se ne igra kazi posteno i nije problem, utakmica moze i da se preskoci. Zaduzio si nas, nece niko da ti zameri da odmoris malo.

Ako sad budu sudili namernu Nwori tacno treba publika da sidje na teren i da ih isprebija pa taman nas izbacili iz lige.

Treba da vrati zato što mora da se napravi jedan statement.

Mekintajer što se mene tiče sutra može da dobije ispisnicu ukoliko je ljut i uvređen.

Izgleda palo malo ribanja na poluvremenu, Mister Hajd iz prvog poluvremena je sada dr Dzekil.

Kodi i ppp ne iznenadjuju. Svaki mec najbolji, a ppp kadar nevera fantom

3 minutes ago, MiddleClass said:

Kodi i ppp ne iznenadjuju. Svaki mec najbolji, a ppp kadar nevera fantom

ne gledam tekmu, nisam nasao stream a porodica ima druge teve planove

ali vidim da mu je laki vec overio ispisnicu

Treba da vrati zato što mora da se napravi jedan statement.

koji statement, da ne možemo da izađemo na kraj sa 1 Spartakom osim da se bijemo

Edited by levi

Batler uzme loptu i kao ispred zgrade.lolol

Kako lepo mogu zajedno da igraju Batler i Grejem, to samo ovde se učitava kojekakvo sujetarenje.

@levi gde ode, tu je

1 minute ago, harper lee said:

Batler uzme loptu i kao ispred zgrade.lolol

Uzivanje ga je gledati )

1 minute ago, MiddleClass said:

Uzivanje ga je gledati )

Igra s nerealnom lakocom, uvek sam voleo da gledam igrace kojima kosarka dodje prirodno.

I opet vraća Milera na teren,why?

Just now, Bogotac said:

buši nas obrad za ofis šuze koje su mu obećane posred dudove šume

1 minute ago, Bogotac said:

Da ne bi dodao Batleru koji je sam na trojci nego pokusavao prodorom.