Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ubeđen sam da se u Batleru krije za 3 klase bolji igrač od Mekintajera, još samo da ga Saša pusti s lanca.

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, FPLS said:

Ubeđen sam da se u Batleru krije za 3 klase bolji igrač od Mekintajera, još samo da ga Saša pusti s lanca.

Sem protiv Monaka me u to još nije ubedio...

Moraju Moneke i Kodi bolje. Nvora, Odzelej i Monti dobri.

Skok je boljka... sut za 2p opet los

Baš smo nekako ko ekspres lonac. Za 3 minuta bez gluposti ih raznosimo. Trčimo bolje, enerdži kulja, pun kurac individualnih rezervi, ajmo Saša.

Baš nam fali centar.

Moramo malo hrabrije da napadamo ova preuzimanja ili da potezemo kad god imamo priliku da sutnemo spolja, tesko cemo se 'leba najesti ovim half-hearted prodorima.

Izundu bas fali, Motijeunas igra odlicno ali kad god izadje da odmori ne mozemo da zastitimo skok ispod naseg obruca. Plavsiceva sekvenca je bila impresivna koliko i ona u Dubaiju.

Imamo dobar plan igre i energija je tu, nije lako igrati protiv Olimpijakosa kad mrtvi Furnije koji je do prosle utakmice imao 18% ubacuje sa osam metara.

I Kalinic bi mogao malo da obrati paznju na utakmicu umesto na sudije, dobro bi mu dosao hladan tus u poluvremenu.

Kristina ❤️❤️❤️😍

4 minutes ago, kralj said:

Trčimo bolje, enerdži kulja

Zato su nas i usporili, stali na loptu

Više Šemija i Čimija a manje Ukija i dobri smo.

Milutinova smo ugasili na 2 poena. Problem će biti ako Furnije i Dorsi krenu da trpaju istovremeno.

Zviždalo se napadu Olyja! Ju ju ju

Edited by Valk

1 minute ago, assignment said:

Sem protiv Monaka me u to još nije ubedio...

Ma nije ni mene nešto oduševio i očekivao sam bržu adaptaciju, ali realno nemamo pojma šta i koliko može jer mu je uloga krajnje šugava. Vrlo kratki stintovi, uglavnom u petorkama sa Plavšićem ili Jagom tj. sa igračem manje na parketu.

Za to vreme Mekintajer radi šta poželi i apsolutni je gazda na terenu. Svaka mu čast za dosadašnje partije, ali nije on taj igrač. Batler možda jeste.

Šta je ovo sad bilo?

Sere Oly trojke

Sad nije problem skok u odbrani. Oni više ništa ne maše. Teško.

Čoveče Kodiju ne ide, daj Grejema.

Ubise trojkama...

Kodi danas kao da više nema snage, ne izgleda dobro, da sam Obradović, pokušao bi sa Graham...

Tako je Kodi. Ne slusaj ove sa ppp fantom