Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

18 hours ago, sasha said:

Kako nas hoće odnosno neće Izundu će se vratiti ko zna kad

Sportklub
No image preview

(VIDEO) Nije dobro za Zvezdu: Izundu u kolicima na aerodr...

Košarkaši Crvene zvezde nešto posle 12 časova doputovali su iz Dubaija u Beograd, a navijači kluba sa Malog kalemegdana sa nestrpljenjem očekuju informacije o povredama Ebukea Izundua i Čime Monekea.

Uvijek se sjetim scene iz Mućki, kad Triger kaže da je moglo biti i gore obzirom da je njegova tetka imala kolica na kojima je škripao točak.

Oporaviće se svi, biće to dobro.

Moneke, Donatas i Salo imaju štošta da dokažu večeras. Ajmo Cigani, dobijamo ovo.

• Replies 18.4k
  • Views 822.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

12 hours ago, levi said:

pa jel rekao nešto chimdog, jel dao neki znak za petak

Nvora i on 50% sanse da igraju, a 100% da nece fantom

I tako...

Znači Kalinić i Odželej će da gule 38/35 minuta, šta tu može poći loše?

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Znači Kalinić i Odželej će da gule 38/35 minuta, šta tu može poći loše?

red-star-crvena-zvezda.gif

• Author
9 minutes ago, kronostime said:

red-star-crvena-zvezda.gif

image.jpeg

25 minutes ago, ducca said:

Zvanično bez Monekea i Izundua večeras, Nwora odluka pred meč.

https://kkcrvenazvezda.rs/news/obavestenje-kk-crven-zvezda-izundu-moneke-nvora

Happy Hour Drinking GIF

za izundua je jasno da će oporavak potrajati. šteta za monekea, jer nam on daje opciju da cepamo smallball a da budemo odlični u skoku

ovako će semi nešto da proba na temu 10ak mins, moteijunas 20mins, plavšić 10

jedino da daju butleru odrešene ruke, pa dokle nas dovede ali teško da će i do poluvremena

bar se neću nervirati.

U sastavu koji ce po najavama (najavama izostanaka) igrati veceras pitanje je ima li "dzebane" da se dobaci do 70 poena na utakmici, tu ukljucujem cinjenicu da je Monaku dodatno olaksana priprema odbrane i fokus u odbrani na najpotentnije napadace, a veceras ce tih kod nas biti u jednini (realno samo Butler kao neko sa solidnim napadackim potencijalom naravno pod uslovom da igra solidan broj minuta tj da se sacuva glupih faulova koje je pravio u prethodnim utakmicama).

Sto se tice napadacke produkcije Monaka oni 70 prebacuju i sa losim procentima suta, a mislim da je jedina sansa za pobedu neki "hrkljus" i krajnji rezultat gde je zbir poena obe ekipe ispod 140 poena ukupno.

22 minutes ago, Ros said:

image.jpeg

Sale da okrene selektora tokom dana da ga pita koje dugme da pritisne ne bi li Plavša večeras zaličio bar malo na košarkaša.

Samo hrkljush, ukrmačiti utakmicu na 50 bacanja neka izvedu.

Evo uskoro će kažu i Graham, Graham stiže uskoro since august.

• Author
5 minutes ago, ducca said:

Sale da okrene selektora tokom dana da ga pita koje dugme da pritisne ne bi li Plavša večeras zaličio bar malo na košarkaša.

plavsa vi trebao da se pretvori u kamenjasa ovonedeljnog

17 minutes ago, Borca said:

U sastavu koji ce po najavama (najavama izostanaka) igrati veceras pitanje je ima li "dzebane" da se dobaci do 70 poena na utakmici, tu ukljucujem cinjenicu da je Monaku dodatno olaksana priprema odbrane i fokus u odbrani na najpotentnije napadace, a veceras ce tih kod nas biti u jednini (realno samo Butler kao neko sa solidnim napadackim potencijalom naravno pod uslovom da igra solidan broj minuta tj da se sacuva glupih faulova koje je pravio u prethodnim utakmicama).

Sto se tice napadacke produkcije Monaka oni 70 prebacuju i sa losim procentima suta, a mislim da je jedina sansa za pobedu neki "hrkljus" i krajnji rezultat gde je zbir poena obe ekipe ispod 140 poena ukupno.

6/7 utakmica smo dobili brutalnom odbranom. 6/8 povrjedjenih su dobri do odlicni defanzivci. Imamo 10 igraca za Monako od kojih su polovina rupa do rupe u odbrani tako da ih ne mozemo spustiti ispod 70p, nema trika.

A da mi damo 99+ poena i tako dobijemo... Mozda ako Jago i Plavsara ubace 20+ fantom

Pisi propalo, ali tek je 11. kolo i imamo finu zalihu.

Edited by MiddleClass

Da Kodi poludi i Kalina ne nabije 4 lične do 3/4 pa možda nešto i bude, makar časni poraz koji nas neće ukanaliti mentalno i sjebati nam koš razliku.

I dalje sam uverena da je Monako došao u Beograd po bar jedan skalp a pošto su prijatenji utekli sa panja u poslednjem trenutku, sve su šanse da su se naoštrili na nas samo tako.

Nikad nisam bio kubertenac, mislim da u takmicarskom sportu uvek moras da ides na pobedu jer u suprotnom sport nije takmicarski, ali u situaciji smo da nam je u ovom trenutku prioritet da do kraja oporavimo i spremimo igrace koji su izostajali zbog povreda i sta uradimo veceras uradili smo. Monako je u Beograd dosao po jednu pobedu a ona im je u utorak izmakla na volseban nacin i zbog epske kurcobolje u prve tri cetvrtine, nece dozvoliti da im i danas izmakne. Da stvar po nas bude jos gora, sudije su ih iskasapile u zavrsnici protiv Partizana i imace tendenciju da im vrate to sto su im uzeli u utorak, tako da necemo moci da racunamo ni na fer sudjenje.

Bio bih zadovoljan da damo Batleru loptu u ruke da se izigra za sve pare pa makar sutnuo 40 puta, osnovni preduslov za to je da mu zalepimo na celo poruku "drzi ruke k sebi, debilu" koju ce da vidi svaki put kad se pogleda u ogledalo kako ne bi sebi sjebao minutazu glupim faulovima. Ostali standardno koliko mogu, nema potrebe da dramimo jer bismo i pored poraza bili na 50% domaci-gostujuci teren, sto se s ovoliko povreda koliko smo mi preziveli i prezivljavamo granici sa senzacijom. Sva cetiri igraca koji nam zatvaraju roster su ili u zavrsnoj fazi oporavka ili imaju manje povrede koje ne zahtevaju veliku pauzu, nema drugog izbora nego biti strpljiv jer ovo ludilo s povredama jednom mora da stane. Bolomboj, Karter i Kenan kad god dosli dobro dosli, samo neka budu zdravi i neka se lepo oporave a za njihovu kosarku cemo lako.