November 12, 2025Nov 12 4 minutes ago, Valk said:Kvotuješ spisak povređenih i kažeš dodaj ovde Kalinu itd, stvarno da te zadavi čovek Ma ne bre...pomeri se s mesta 🤣
November 12, 2025Nov 12 2 minutes ago, JPM said:Ma ne bre...pomeri se s mesta 🤣Povredi li se, ne daj Boze, neko od ovih koje si nabrojao bolje sam kupi konopce nego da cekas da te mi besimo.
November 12, 2025Nov 12 Rezultati su nepredvidivi jer skoro svi imaju probleme s povredama, poceli su da se povredjuju i treneriEvo i brat Tonija Parkera nesto tu tupi, to je postalo zanimanje kao bivsi muz Goce TrzanI u Armaniju asistent neki sto lici na Geret Sautgejta crta i naredjiva, ne znam gde je Mesina. Ne igraju ni Silds, ni Zekle Dej ni Gudura Edited November 12, 2025Nov 12 by Ratamahatta
November 12, 2025Nov 12 33 minutes ago, harper lee said:Dinvidi po prvi put ove sezone przi mrezice u Minhenu, da se nadamo da ce i Batler tako sutra.slicna liga (mada ne ista), su dinvidi i graham, kakav butler (pricam o minulom radu & reputaciji). Edited November 12, 2025Nov 12 by uini
November 12, 2025Nov 12 1 minute ago, uini said:izgleda da i mi postajemo korporacija, kao partizan :(slicna liga (mada ne ista), su dinvidi i grahsm, kakav butler (pricam o minulom radu & reputaciji).Mnogo si veliki smarac.
November 12, 2025Nov 12 13 minutes ago, Ratamahatta said:Rezultati su nepredvidivi jer skoro svi imaju probleme s povredama, poceli su da se povredjuju i treneriEvo i brat Tonija Parkera nesto tu tupi, to je postalo zanimanje kao bivsi muz Goce TrzanI u Armaniju asistent neki sto lici na Geret Sautgejta crta i naredjiva, ne znam gde je Mesina. Ne igraju ni Silds, ni Zekle Dej ni GuduraPoeta, par sezona bio asistent u Armaniju, pa prolse sezone prvi trener Brese gde je imao sjajnu sezonu, letos se vratio da bude asistent opet ali je plan navodno da se Mesina povuce na kraju ove sezone i da Poeta postane glavni trener Armanija.
November 12, 2025Nov 12 4 minutes ago, uini said:slicna liga (mada ne ista), su dinvidi i graham, kakav butler (pricam o minulom radu & reputaciji).Sve ovo dovodi do toga da ce Kevin Panter u Kinu ili u neki Dubai da muze zadnji ugovor
November 12, 2025Nov 12 Al najjače mi što je lik svima napisao prezimena ali je kod Devontea went with the name, što je sigurno sigurno Bitno da obaveštava Čimu da baca magiju na njega & Co.