November 11, 2025Nov 11 3 minutes ago, Valk said:Brate Miloše, mora li ta ćirilica?Oči krvareprekopirao sam listu sa nekog sajta... dont kil a kurir
November 11, 2025Nov 11 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ja ne kapiram kako vi primetite uopšte dal je ćirilica il latinica?Ja primetim kad su ova imena na ćirilici, a posebno kad Delije Sever rade transkripciju u "Grem".
November 11, 2025Nov 11 3 minutes ago, Valk said:Ja primetim kad su ova imena na ćirilici, a posebno kad Delije Sever rade transkripciju u "Grem".Izltelo mi na FB neka zvezdaska stranica ili sta vec... pa sam kopirao. Mrzelo me da prekucavam
November 11, 2025Nov 11 More umorio se valjda malo Monako ,ako imamo ovakvo sudjenje protiv njih dobijamo .
November 11, 2025Nov 11 35 minutes ago, elementary said:More umorio se valjda malo Monako ,ako imamo ovakvo sudjenje protiv njih dobijamo .Jebo Monako, sve sto zelim je da se igraci vise ne povredjuju jer ovo sto se nama desava vise nema veze sa kosarkom. Svi imaju poneku povredu ali jebem mu mater, kako neki igrac proigra kod nas ili se razboli ili se povredi. Karter nam dobije utakmicu protiv Fenera - nadju mu plucnu emboliju, Nwora nas vuce kroz sezonu - odmah povreda, protiv Dubaija nam se najvazniji igrac za nas nacin igre povredi na zagrevanju a kao bonus i za svaki slucaj povredi nam se jedini centar s kojim smo ponesto mogli da odbranimo veceras. Sve ovo je postalo uzasno frustrirajuce, mogu samo da zamislim kako je igracima i strucnom stabu. Nama je prakticno cela prva petorka trenutno na bolovanju, Grejem, Karter, Nwora, Moneke i Bolomboj je petorka za plej-of a povredjeni su jos i Kenan i Izundu. U picku materinu vise.edit: Eto koliko povreda imamo, 'ladno sam zaboravio Rivera. Ne moze covek vise ni da se seti ko je sve povredjen. Edited November 11, 2025Nov 11 by harper lee
November 12, 2025Nov 12 On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minutaMoneke 96-81 na terenu / 75-78 na klupi / razlika +17 (9 utakmica, 25 minuta u proseku)Motiejunas 93-76 / 85-82 / +14 (8u, 16mpg)Mekintajer 90-82 / 78-83 / +12 (10u, 31mpg)Dobrić 91-78 / 86-81 / +9 (5u, 17mpg)MIljenović 88-78 / 87-82 / +5 (7u, 8mpg)Izundu 88-81 / 87-83 / +4 (10u, 15mpg)Nvora 88-83 / 84-81 / +3 (6u, 30mpg)Kalinić 89-85 / 85-78 / -3 (10u, 26mpg)Davidovac 86-84 / 88-81 / -5 (10u, 17mpg)Jago 81-81 / 92-81 / -11 (7u, 14mpg)Odželej 73-78 / 102-87 / -20 (10u, 20mpg)
November 12, 2025Nov 12 znači, odželeja na teren ni pod razno feat yago (taman dobra situacija da se vidi koliko je +/- varljiva logika) a za davidovca i kalinića ima neke nade.taj +/- bi mi bio relevantniji kada bi se gledale postave koje su određen broj minuta na terenu, pa da uvidimo koliko ova postava donosi vs koliko ona postava gubi, naravno, imajući na umu matchup prekoputa.
November 12, 2025Nov 12 Dobre vesti pred Monako - “Monteijunas može da igra protiv kluba iz kojeg je pozajmljen” Skupiće se nekako bar desetorica da se skinu sutra.SportklubDobra vest za Zvezdu pred meč sa Monakom!U moru povreda i loših vesti za košarkaše Crvene zvezde, stiže i jedna pozitivna informacija pred sudar sa Monakom u Beogradskoj areni – na raspolaganju treneru Saši Obradoviću biće centar Donatas Mot
November 12, 2025Nov 12 3 hours ago, uini said:znači, odželeja na teren ni pod razno feat yago (taman dobra situacija da se vidi koliko je +/- varljiva logika) a za davidovca i kalinića ima neke nade.taj +/- bi mi bio relevantniji kada bi se gledale postave koje su određen broj minuta na terenu, pa da uvidimo koliko ova postava donosi vs koliko ona postava gubi, naravno, imajući na umu matchup prekoputa.Baš mi čudno za Odželeja...meni on deluje jako korisno za tim, posebno na def skoku i na pomaganju sa weak side-a, ali eto, statistika kaže da je malte ne štetan. Za Yaga vs Miljenović je valjda jasno. Stefan i samo Stefan.
November 12, 2025Nov 12 Kako nas hoće odnosno neće Izundu će se vratiti ko zna kadSportklub(VIDEO) Nije dobro za Zvezdu: Izundu u kolicima na aerodr...Košarkaši Crvene zvezde nešto posle 12 časova doputovali su iz Dubaija u Beograd, a navijači kluba sa Malog kalemegdana sa nestrpljenjem očekuju informacije o povredama Ebukea Izundua i Čime Monekea.