Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ja ne kapiram kako vi primetite uopšte dal je ćirilica il latinica?

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, Valk said:

Brate Miloše, mora li ta ćirilica?

Oči krvare

prekopirao sam listu sa nekog sajta...

dont kil a kurir D

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ja ne kapiram kako vi primetite uopšte dal je ćirilica il latinica?

Ja primetim kad su ova imena na ćirilici, a posebno kad Delije Sever rade transkripciju u "Grem".

Cepidlakocry

3 minutes ago, Valk said:

Ja primetim kad su ova imena na ćirilici, a posebno kad Delije Sever rade transkripciju u "Grem".

Izltelo mi na FB neka zvezdaska stranica ili sta vec... pa sam kopirao. Mrzelo me da prekucavam D

Pu, bez produzetka

More umorio se valjda malo Monako ,ako imamo ovakvo sudjenje protiv njih dobijamo .

35 minutes ago, elementary said:

More umorio se valjda malo Monako ,ako imamo ovakvo sudjenje protiv njih dobijamo .

Jebo Monako, sve sto zelim je da se igraci vise ne povredjuju jer ovo sto se nama desava vise nema veze sa kosarkom. Svi imaju poneku povredu ali jebem mu mater, kako neki igrac proigra kod nas ili se razboli ili se povredi. Karter nam dobije utakmicu protiv Fenera - nadju mu plucnu emboliju, Nwora nas vuce kroz sezonu - odmah povreda, protiv Dubaija nam se najvazniji igrac za nas nacin igre povredi na zagrevanju a kao bonus i za svaki slucaj povredi nam se jedini centar s kojim smo ponesto mogli da odbranimo veceras. Sve ovo je postalo uzasno frustrirajuce, mogu samo da zamislim kako je igracima i strucnom stabu. Nama je prakticno cela prva petorka trenutno na bolovanju, Grejem, Karter, Nwora, Moneke i Bolomboj je petorka za plej-of a povredjeni su jos i Kenan i Izundu. U picku materinu vise.

edit: Eto koliko povreda imamo, 'ladno sam zaboravio Rivera. Ne moze covek vise ni da se seti ko je sve povredjen.

Edited by harper lee

Brat moj, bukvalno japanska produktivnost

20251112_075933.jpg

Plavsic na terenu i Plavsic prenosi utakmicu....

Braca Cigani ovaj komsije

200w.gif

D

On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minuta

Moneke 96-81 na terenu / 75-78 na klupi / razlika +17 (9 utakmica, 25 minuta u proseku)

Motiejunas 93-76 / 85-82 / +14 (8u, 16mpg)

Mekintajer 90-82 / 78-83 / +12 (10u, 31mpg)

Dobrić 91-78 / 86-81 / +9 (5u, 17mpg)

MIljenović 88-78 / 87-82 / +5 (7u, 8mpg)

Izundu 88-81 / 87-83 / +4 (10u, 15mpg)

Nvora 88-83 / 84-81 / +3 (6u, 30mpg)

Kalinić 89-85 / 85-78 / -3 (10u, 26mpg)

Davidovac 86-84 / 88-81 / -5 (10u, 17mpg)

Jago 81-81 / 92-81 / -11 (7u, 14mpg)

Odželej 73-78 / 102-87 / -20 (10u, 20mpg)

znači, odželeja na teren ni pod razno feat yago (taman dobra situacija da se vidi koliko je +/- varljiva logika) a za davidovca i kalinića ima neke nade.

taj +/- bi mi bio relevantniji kada bi se gledale postave koje su određen broj minuta na terenu, pa da uvidimo koliko ova postava donosi vs koliko ona postava gubi, naravno, imajući na umu matchup prekoputa.

Dobre vesti pred Monako - “Monteijunas može da igra protiv kluba iz kojeg je pozajmljen” ziga Skupiće se nekako bar desetorica da se skinu sutra.

Sportklub
No image preview

Dobra vest za Zvezdu pred meč sa Monakom!

U moru povreda i loših vesti za košarkaše Crvene zvezde, stiže i jedna pozitivna informacija pred sudar sa Monakom u Beogradskoj areni – na raspolaganju treneru Saši Obradoviću biće centar Donatas Mot
3 hours ago, uini said:

znači, odželeja na teren ni pod razno feat yago (taman dobra situacija da se vidi koliko je +/- varljiva logika) a za davidovca i kalinića ima neke nade.

taj +/- bi mi bio relevantniji kada bi se gledale postave koje su određen broj minuta na terenu, pa da uvidimo koliko ova postava donosi vs koliko ona postava gubi, naravno, imajući na umu matchup prekoputa.

Baš mi čudno za Odželeja...meni on deluje jako korisno za tim, posebno na def skoku i na pomaganju sa weak side-a, ali eto, statistika kaže da je malte ne štetan. Za Yaga vs Miljenović je valjda jasno. Stefan i samo Stefan.

Kako nas hoće odnosno neće Izundu će se vratiti ko zna kad

Sportklub
No image preview

(VIDEO) Nije dobro za Zvezdu: Izundu u kolicima na aerodr...

Košarkaši Crvene zvezde nešto posle 12 časova doputovali su iz Dubaija u Beograd, a navijači kluba sa Malog kalemegdana sa nestrpljenjem očekuju informacije o povredama Ebukea Izundua i Čime Monekea.