Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

7 minutes ago, harper lee said:

Plavsic je gola kurcina koja treba da leti iz tima makar nam Jago igrao treceg centra. Kakva je ono glupava stetocina, to svet nije video. Kakav kurac treci centar, covek nije kosarkas.

Nije Šemi loš timski defanzivac, samo nema igračke navike da bude zaštitnik obruča, a to je umelo da bode oči i protiv Panate, kad se skoncentriše isključivo na svog igrača i dinamiku rotacije i totalno ignoriše odbranu perimetra, pa saigrač usmerava igrača ne na njega nego na zicer. Za krilne pozicije je perfektan defanzivac u svakom smislu.

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ili čovek misli da ako bude uporan da mu više neće svirati?

lolol

0 poena iz tranzicije. Normalno kad Kodi stigne u kontri do kosa i gleda 4 saigraca za pas, a oni i dalje u nasem reketu. Onda je odlucio da mu je za to kriv Aleksa. fantom

Nismo imali prilike za trcanje, a i to malo sto smo imali nismo koristili.

Istina je da Batler upadljivo igra odbranu rukama. Nije takva odbrana dozvoljena ni tamo odakle je došao, sreiće se to. Ali nije ovde pitanje takvih nijansi, trik je da je alternativa Jago.

Prošlo je puno vremena pa me prošao hejt, ali prajm Reba-beba, pa čak i FČ3 imali su bolji case da igraju EL od Jaga.

Jago je mogao da se švercuje sa onim step backovima. Bez toga je prašina.

20% za 2 poena na uzorku od 7 utakmica. Alo.

Samo za obožavaoce❤️

17628920973483478440115279093527.jpg

Ali Plavsic. Jos ne mogu da se nacudim njegovom performansu za minut i po, ono covek namerno da hoce da uradi tesko da bi uspeo. To je fazon kad imas srece da izrastes preko 210 cm pa hteo ne hteo moras da se bavis kosarkom, tih 210 cm mu je jedini kosarkaski atribut koji ima.

Sasha ce morati ili da primiri Kodija ili da njega i Batlera odvoji u razlicite petorke, postalo je prilicno indikativno da Kodi nikad vise trojki nije sutirao u zivotu nego sada kad ima Batlera pored sebe i to iz neizgradjenih pozicija, u ranim fazama napada, suteve koje nikad ranije nije uzimao. Morace da se pomiri s tim da je period kad nas je maltene sam vukao na ledjima zavrsen i da mora da nauci da deli odgovornost, tim pre sto nam dolaze jos dva igraca koji zele da imaju loptu u rukama a bolji su i raznovrsniji strelci od njega. Od Makabija naovamo sakupio je impresivnih 16 promasaja zaredom u sutevima za tri poena, ne znam koliko jos treba da ih ispali pa da shvati da mu taj sut nije forte i da treba da ga uzima samo u nuzdi ili kad je sam kao duh.

Mislim, nije da se zalim, zasluzio je mnogo kredita ali ne bi valjalo da iz inata prospe sve dobro sto je uradio u sezoni do sada. Ovo sto je radio veceras u poslednjoj cetvrtini je bilo za ozbiljno feniranje u svlacionici.

9 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Samo za obožavaoce❤️

Stavljati Jaga u isti kos sa ovom overgrown sklopljenom daskom za peglanje koja nevesto glumi kosarkasa nije fer prema Jagu. Decku je receno da se na njega ne racuna, kad su nas stisle povrede odmah je seo u avion da pokrpi, u tim koji je pravljen i spreman da igra bez njega, sada jos igra pod pritiskom znanja da ce smesta izgubiti mesto u timu cim Batler proigra i Grejem se vrati iz povrede. Jago ovo ne moze jer je preveliki zalogaj za njega i to znamo jos od prosle godine ali se trudi, pokusava, ne buse nas preko njega jer nece vec zato sto ne moze. Ova izdzikljala pojava sa frizurom Lurca koju je neko zajebao da su takve frizure moderne i da treba da je fura je prvoklasna stetocina i vise ne bi smeo da opipa parket osim u ABA ligi na 20 razlike za nas.

6 minutes ago, harper lee said:

Kodi nikad vise trojki nije sutirao u zivotu nego sada kad ima Batlera pored sebe i to iz neizgradjenih pozicija, u ranim fazama napada, suteve koje nikad ranije nije uzimao.

CMM redovno sutira trice preko ruke, pricam i o prosloj sezoni i o baskoniji, cak i u partizanu

sad je malo nagazio na temu, mada ovo danas kako je izgledalo, ne cudi me sto se odao tom poroku nemilice, posto je sve bilo naopako. nije pomagao ni obradovic sa 5orkama

mislim, jebiga, sta je tu je ali ovo sa izunduom je bas problem, koji nece proci bez pauze od 2-3-4 nedelje, cini mi se.

valjda je moneke zaista ostao iz predostroznosti, jer nema sanse da se pokripimo bez obojice

24 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Samo za obožavaoce❤️

A daj, jbt, Harper se taman malo zaboravi i ti zalepiš ovu braćale u Dubai sliku.

Pusti čoveka na miru, da mu pritisak spadne na 200.

Ali Luka Kuzma je rekao da nema problem da gleda Plavšića kako igra loše cele sezone. Teški ste ljudi

2 minutes ago, uini said:

CMM redovno sutira trice preko ruke, pricam i o prosloj sezoni i o baskoniji, cak i u partizanu

sad je malo nagazio na temu, mada ovo danas kako je izgledalo, ne cudi me sto se odao tom poroku nemilice, posto je sve bilo naopako. nije pomagao ni obradovic sa 5orkama

mislim, jebiga, sta je tu je ali ovo sa izunduom je bas problem, koji nece proci bez pauze od 2-3-4 nedelje, cini mi se.

valjda je moneke zaista ostao iz predostroznosti, jer nema sanse da se pokripimo bez obojice

Kod nas je pre ovog silovanja u poslednje vreme sutnuo ukupno jednu, ako se ne varam protiv Zalgirisa i ako ne racunamo suteve u poslednjim sekundama napada. Naravno da ce je ponekad sutnuti preko nizeg beka jer ima visinu, pogotovo ako mu se ide ispod bloka pa je igrac koji ga cuva nesto dalje, ali ih nikad ovoliko nije sutnuo na uzorku od par utakmica. U poslednje cetiri utakmice ima 2 od 23, sutira sest trojki po utakmici a ne pogadja nista. Kapiram da igra puno i da je vec verovatno nervozan jer ne moze da ubaci nista spolja ali nema potrebe da siluje, prezivecemo nekako i bez njegovog kamenovanja obruca dok malo ne "upuca" sut. Ona situacija na kraju poluvremena protiv Panatanikosa kad je u kontri 3 na 1 opalio sut spolja iako je imao Batlera samog na drugoj strani i Davidovca na ziceru ispod kosa, na utakmici na kojoj je imao 0 od 7 u sutu za tri poena, nesto je na sta je trebalo da mu bude skrenuta paznja. U redu je samopouzdanje ali, druze, imas 0 od 7, resavaj se te lopte za sigurniji kos. Nisi Majk Dzejms.

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali Luka Kuzma je rekao da nema problem da gleda Plavšića kako igra loše cele sezone. Teški ste ljudi

Ako vama treba još neki centar, mogu da ga gledaju i u Partizanu.

7 minutes ago, Valk said:

Ako vama treba još neki centar, mogu da ga gledaju i u Partizanu.

Osetkovski im je na ledu. Daj ga nama da pokrpi dok se ne vrati Ebuka

Листа повређених играча:

• Девонте Грем

• Ајзеа Кенан

• Тајсон Картер

• Џордан Нвора

• Чима Монеке

• Хасијел Риверо

• Ебука Изунду

• Џоел Боломбој

cry

Vecina ovih igraca bi mogala igrati u bilo kom timu EL