November 13, 2025Nov 13 Džordan Nvora igra!Dobra vest za navijače Crvene zvezde jeste da će se Džordan Nvora naći u sastavu protiv Monaka. Ostaje da se vidi da li se dovoljno oporavio za neke ozbiljnije minute, ili će imati ograničenu minutažu. S obzirom na ozbiljan kadrovski deficit, velika je stvar što je Nigerijac u 12.SportKlub@sasha Edited November 13, 2025Nov 13 by MiddleClass
November 13, 2025Nov 13 11 minutes ago, MiddleClass said:Džordan Nvora igra!Dobra vest za navijače Crvene zvezde jeste da će se Džordan Nvora naći u sastavu protiv Monaka. Ostaje da se vidi da li se dovoljno oporavio za neke ozbiljnije minute, ili će imati ograničenu minutažu. S obzirom na ozbiljan kadrovski deficit, velika je stvar što je Nigerijac u 12.SportKlub@sashaKad prenosite neproverene vesti samo bezveze dodajete na konfuziji.
November 13, 2025Nov 13 Portal Sportkluba je jedna velika sramota, ako izuzmemo neke Ozmove tekstove. Paradoksalno, možda je on urednik, ali to već nisam siguran. Edited November 13, 2025Nov 13 by Milošica
November 13, 2025Nov 13 vlade đ. predlaže jedinu prihvatljivu taktiku kad si igrački inferioran "ne mogu oni toliko da sviraju, koliko mi možemo da bijemo"šalu na stranu, kad igraš u areni sasvim prihvatljiv koncepta pogotovu kad je tim ovako osakaćen povredama
November 13, 2025Nov 13 Ja sam odlucio da preskocim pocetak i uključim se posle prvog poluvremena . Nema potrebe da se džaba nerviram .Ne očekujem ništa tako da je to win-win.Šta god da uradimo bitne utakmice tek dolaze …
November 13, 2025Nov 13 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:vlade đ. predlaže jedinu prihvatljivu taktiku kad si igrački inferioran "ne mogu oni toliko da sviraju, koliko mi možemo da bijemo"šalu na stranu, kad igraš u areni sasvim prihvatljiv koncepta pogotovu kad je tim ovako osakaćen povredamaProblem je što igraš protiv ekipe fizički jače od tvoje, koja može da bije još jače.
November 13, 2025Nov 13 ova serija pobeda sa ispadanjem po jednog bitnog igrača na svakoj sledećoj je prkosila zakonima fizike, ali ovo je stvarno previše,postoje neke granice do kojih može da se eksploatoše hasl, energija, kratka rotacija i mi smo ih sve odavno prešli
November 13, 2025Nov 13 3 minutes ago, sigurnost said:Problem je što igraš protiv ekipe fizički jače od tvoje, koja može da bije još jače.nema fizička snaga mnogo veze sa time, više želja i pritisak na protivnika 40 min
November 13, 2025Nov 13 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:nema fizička snaga mnogo veze sa time, više želja i pritisak na protivnika 40 minTačno.Ali ako se uspostavi takav kriterijum Zvezda koš neće videti.