Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Kad dodje kup igracemo 6 na 7, mi necemo imato dovoljno domacih a vi dovoljno zdravih igraca

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, Valk said:

Stalno je u mraku, valjda da se ne vidi koliko je krcata arena u gradu košarke.

Da, onaj gornji prsten je pustara (no pun inteded) ali padaju svetla od reflektora ipak malo i tu i onda dodje baš spuki

Plus naravno mrtva tišina manje vise celu utakmicu o.O

2 minutes ago, levi said:

izvrnuo zglob u najboljem slučaju. to je ništa

samo da nije koleno

Gde u najboljem slučaju 😂

Gledaj koliko se Graham i Nwora oporavljaju od “malih” povreda .

Ajde Karter je bolestan,Rivero,Bolomboj i Kenan teze povredjeni .

Bez Grahama,Monekea ,Nwore i Izundua nemamo šta da tražimo u sledećih par utakmica .

Jedino odlično je sto smo napravili dobru zalihu . Ne bih se začudio da ubrzo budemo na 50-50 skoru jbg.

Edited by elementary

Procitah danas da ce Grejem navodno igrati sledece nedelje u Valensiji. Mada vise i te glasine, svaka nepovoljna se ispostavila tacnom i obrnuto angry

031541535985.jpg

Sa umalo -2 na kraju treće, do ovog rezultata.

4/4 samo za "Dubai ostane bez goriva pred kraj" sladokusce.

Za Monako ništa ne očekujem, osim ako se nekom magijom ne napravi pilula za notorious bol u preponi do četvrtka.

Više nismo zaslužili.

Sa Montijem i Plavsicem na Tajsa.

Bice veselo u cetvrtak...

Ajde poraz kao poraz, morao se desiti, ali mnogo me nervira što je protiv ovo govno od kluba. Uvek i bilo koji klub kada tamo igra, osećam se kao da sam u matrix, surealna atmosfera, izgleda kao da se u Evropi igra, poserem vas se na pare i ko vam omogućava i ABA i EL.. Eno vam Hapoel i Makabi, pravite vašu arapski ligu i marš...

I još nam se povrede dodatno dva bitna igrača, a čeka nas Monako, baš šugavo do bola...

Ume li neko da objasni Monekeovu povredu na zagrevanju? Navodno imamo neke high class fizije?

5 minutes ago, MiddleClass said:

Sa Montijem i Plavsicem na Tajsa.

Bice veselo u cetvrtak...

Ja bi umesto Plavšića radije Yaga na 5 😂

Odlican je Dubai za popularizaciju kosarke, roknu ogromne pare da bi par hiljada gastarbajtera gledalo kosarku, nateraju te da putujes preko pola sveta na drugi kontinent da igras Evroligu (every pun intended), pa jos ako ti se povredi poneki igrac ugodjaj je kompletan. Evroliga sa tri azijska tima bi valjda trebalo da se zove Evroazijska liga.

Ocekivano smo se ugasili u poslednjoj cetvrtini mada ni pre toga nismo blistali, vukli su nas Kalinic, Izundu i odlican sut za tri koji je dosta dugo trajao. U ovom sastavu i sa ovakvim kriterijumom sudjenja jednostavno nismo mogli vise, na kraju smo jos i ispizdeli na sudjenje koje se sasvim lepo naslonilo na povrede i maltretiranje po arapskim vukojebinama. Pretpostavljali smo da ce ovo interkontinentalno gostovanje da nas sjebe sto se rezultata i potrosnje tice ali ove dve nove povrede ce nas verovatno kostati i utakmice protiv Monaka.

Grejem, Nwora, Karter, Kenan, Dobric, Rivero, Plavsic, Moneke, Izundu, Bolomboja i da ne racunam. Dokle vise, u picku materinu? Koji je kurcevi smisao ovog takmicenja ako ne mozes dva jebena kola da vezes a da ti se neki igrac ne povredi? Vise vremena provedemo gledajuci u kalendar kad se koji igrac vraca iz povrede i strahujuci da se neko novi ne povredi nego komentarisuci utakmice. Deset kola je proslo a mi za svako kolo u proseku izgubimo po jednog igraca zbog povreda. Jebo te, u rat da smo ih poslali vise bi ih se zdravih vratilo.

Mekintajer je promasio 16 poslednjih suteva za tri, no eto vec prekosutra sanse da nastavi da pripaljuje preko ruke.

Inace vrlo zahvalan igrac kad ne izlece iz opanaka, ali ne mogu da verujem da tako gnusna kamenjarcina ima ovlascenja da lansira svoje cigle kako mu padne na pamet. Bio sam ubedjen da ce Sasa to da sasece u korenu, da ga limitira na odbranu, tranziciju i prodor igru.

Covek je jedva na preko 50% sa bacanja, a izigrava Kevina Pantera.

Chima “nije povredjen mnogo” covid19

3 minutes ago, FPLS said:

Mekintajer je promasio 16 poslednjih suteva za tri, no eto vec prekosutra sanse da nastavi da pripaljuje preko ruke.

Inace vrlo zahvalan igrac kad ne izlece iz opanaka, ali ne mogu da verujem da tako gnusna kamenjarcina ima ovlascenja da lansira svoje cigle kako mu padne na pamet. Bio sam ubedjen da ce Sasa to da sasece u korenu, da ga limitira na odbranu, tranziciju i prodor igru.

Covek je jedva na preko 50% sa bacanja, a izigrava Kevina Pantera.

Ono sto je Kodi igrao nije bilo realno da traje celu sezonu, izgleda da se malo i prokurcio otkad je Batler poceo da dobija vece minute pa pripaljuje bez milosti iako se verovatno vise ni sam ne seca kada je poslednji put ubacio trojku. Vidi se po njemu da je ispizdeo, nadam se na sebe, ovu poslednju cetvrtinu je odigrao kao debil i posteno izsabotirao ekipu.

Mada, ako smo mi ovoliko frustrirani zbog povreda mogu da zamislim kako se oni osecaju. Mislim da je malo falilo da cela klupa uleti na teren i premlati sudije kad nije dosudjeno odgurivanje Davidovca ispred nase klupe. Ne secam se kada sam poslednji put video da cela klupa onako skoci na sudiju a pogotovo da ne dobije tehnicku ali je kurvetina samo odsmrdela odatle bez tehnicke jer je i on sam bio svestan za sta je pre toga dosudio cetvrtu licnu Kalinicu.

Takodje odavno nisam video da jedan sudija posle gledanja celindza ispravi odluku a da ga prvi sudija poklopi i vrati na staro jer je on valjda bolje video.

P.S. Mrzeo sam ponasanje Petruseva i kad je igrao za nas a sad bolje razumem zasto su ga grobari toliko mrzeli. Realno je odvratna njuska.lolol