October 10, 2025Oct 10 10 minutes ago, Defunctus said:Kalina uopste nije onaj stari, zelim da verujem da su politicko ideoloski razlozi za los moral, samo da nije sujeta zbog kapitenstva.Kalina je odlican veceras, za ciglo prva tri minuta utakmice ih je naterao da potpuno promene odbranu kako bi ga zaustavili na niskom postu. Steta je sto nismo naplatili taj period jer smo prvih pet suteva spolja promasili iako su bili potpuno otvoreni.
October 10, 2025Oct 10 Sjajan je Moti, ali je u očajnoj kondiciji. Mislim da je njegovih 6-7 minuta u drugom plafon, tako da ne verujem da će da faulovi igraju neku bitnu ulogu.Utisak utakmice mi je vintage Kalina. Edited October 10, 2025Oct 10 by kralj
October 10, 2025Oct 10 Od prvog dodavanja prvog napada video sam da je Kalina "unutra", a kad je on takav Zvezda teško gubi
October 10, 2025Oct 10 5 minutes ago, MiddleClass said:Sa njim bi gubili na poluvremenu.Ako ih krene sut gubimo ovo jer smo sve doveli osim beka sutera..Ekipa koja zbog promasenih zicera i bez suta za tri nema 20+ na poluvremenu je zrela za poraz, tim pre sto nas Fener nece bas ovoliko castiti do kraja utakmice. Ipak, vide se neki znaci zivota tako da bi rezultat dobro dosao ali nije preterano primaran u ovom trenutku, bice kod nas jos promena i u nacinu igre i u rosteru i dobro je da bar izgledamo kao normalan kosarkaski tim.
October 10, 2025Oct 10 Toma Pirlo™ daje izjavu u dahu, dočekao svojih pet minuta - drago mi je zbog njega što sve ide u dobrom pravcu, čovek živi za Zvezdu.Jago što manje, neka igra Miljenović.
October 10, 2025Oct 10 Fener je zato banda. Mnogo bi nam značila ova pobeda.Samo se Boldvina i Melija plašim.
October 10, 2025Oct 10 Izgleda je litvanski psihopata dao sebi oduška u svlačionici na poluvemenu, izašao neki drugi Fener na parket.