May 1May 1 Nek odradi svoju sramotu i za rezultate i raspad tima do kraja sezone. A onda neka ga smene i zauvek zaborave.Nema potrebe da neko drugi preuzne zasluge za ovo sto gledamo. Edited May 1May 1 by Milosh76
May 1May 1 Vidim da smo dobili 3 od 4 četvrtine ali da je u drugoj bio neki smak sveta.Ko je igrao za nas u drugoj, poni Biser što ga jašu deca po Zlatiboru?
May 1May 1 16 minutes ago, Milosh76 said:Ovo naravno ne opravdava Kalinicaako ovo prethodi kalinicevom pesnicenju, opravdava ga.
May 1May 1 1 hour ago, MiddleClass said:Isto smo ovako izgledali prosle sezone sa zalizanim smradom GOspodin Sferopulos se ne moze porediti sa celavim smradom Ah da, Butler supak.
May 1May 1 7 minutes ago, hrkljush boys_2 said:GOspodin Sferopulos se ne moze porediti sa celavim smradom Ah da, Butler supak.Ne znam moze li se porediti, ali isto mu je ekipa u kls i aba izgledala kao razbijena banda...
May 1May 1 Meridian Sport Srbija - Kladionica MeridianbetObradović: Ovo nije samo košarkaška, već i ljudska brukaTrener crveno-belih, Saša Obradović, posle meča je pokušao da sumira utiske.
May 1May 1 23 minutes ago, uini said:ako ovo prethodi kalinicevom pesnicenju, opravdava ga.Balavi klosar u padu zadaje udarce i onda jos fazon sa ispreplitanjem, naravno da to veterani ne trpe i potpuno opravdana Kalininina reakcija.Za ostalo cestitke Cajetincima, Zlatiborcima, kako li se vec to zove, postena i zasluzena pobjeda
May 1May 1 Daj brate, koga boli kurac ko sa tribina viče i šta viče. Ide igrač da se bije sa gledaocima posle utakmice hahahah Viđao sam nešto slično tokom utakmica, tuča na terenu pa se prelije malo i na tribine, ali ovo što je Kalinić uradio posle utakmice do sada nisam video. Čovek mi je drag i kao igrač i kao osoba, ali za ovo klub mora da ga suspenduje. Bruka. I treba da mu pomognu da dođe sebi, da ga pošalju negde na odmor, nađu mu psihologa, pomognu oko privatnih problema ako ih ima itd. Edited May 1May 1 by Heaviside
May 1May 1 Nisam znala da Zlatibor ima tako vatrene navijače, rešene da se objasne sa majkama Zvezdinih igrača.Ovaj više vuče na nekog dislociranog prijatenja.Od Kalinića ne čudi temperamentna reakcija ali ako se 1 Dejan Davidovac umešao u frku, zanima me šta on ima da kaže šta se to dešavalo.
May 1May 1 22 minutes ago, Heaviside said:Daj brate, koga boli kurac ko sa tribina viče i šta viče. Ide igrač da se bije sa gledaocima posle utakmice hahahah Viđao sam nešto slično tokom utakmica, tuča na terenu pa se prelije malo i na tribine, ali ovo što je Kalinić uradio posle utakmice do sada nisam video. Čovek mi je drag i kao igrač i kao osoba, ali za ovo klub mora da ga suspenduje. Bruka.I treba da mu pomognu da dođe sebi, da ga pošalju negde na odmor, nađu mu psihologa, pomognu oko privatnih problema ako ih ima itd.Pa ako mu se magarac i poslije utakmice penje na glavu i vrijedja ga, ne znam sta bi trebalo da uradi, ziv je covjek.Ali onaj lik sto ce da dodje u Bg da mu se najebe majke, kakav gmizavac, eto nije stigao kuci da mu se najebe majke, ali ce zato u Bgu...