November 16, 2025Nov 16 2 minutes ago, Hamlet Strašni said:Ako uglave neke kvalifikacione utakmice za EP pocetkom 2026?The qualifying group stage draw will take place on 6 December 2026 in Belfast, Northern Ireland.[3]
November 16, 2025Nov 16 hrvati vezuju osmo veliko takmicenje, nerealni su. a nas su ubedjivali da treba da slavimo piksija jer smo vezali dva.
November 16, 2025Nov 16 pa dobro vezuje i Španija i Hrvatska, i Engleska, Nemačka, kakve veze mi imamo sa njimaza nas je uspeh kvalifikovanje na dva svetska i evropsko nposle 20 god
November 16, 2025Nov 16 ovo su velike zemlje, hrvata nema 4 miliona. ok, plus dijaspora. imaju nestvarnu produkciju igraca za taj brojcani kapacitet
November 16, 2025Nov 16 Just now, sasha said:I plus retko kad su statisti na prvenstvuda, i to. nikada se nisu raspali na velikom takmicenju, svaki put su bili u igri u poslednjem mecu u grupi. mozda su slabije odigrali samo sp 2002, kada su izgubili od ekvadora i meksika u grupi, ali i tu su pobedili italiju
November 16, 2025Nov 16 Author Bravo za Irce. Svim srcem navijam za njih. 94 na SP u Americi jih je protiv Italije bilo 40 hiljada
November 16, 2025Nov 16 1 minute ago, Cash said:Bravo za Irce. Svim srcem navijam za njih. 94 na SP u Americi jih je protiv Italije bilo 40 hiljada Ako se dobro sećam, to je bila grupa gde je svih 6 mečeva završeno nerešeno
November 16, 2025Nov 16 Author 1 hour ago, Nikodije said:da, i to. nikada se nisu raspali na velikom takmicenju, svaki put su bili u igri u poslednjem mecu u grupi. mozda su slabije odigrali samo sp 2002, kada su izgubili od ekvadora i meksika u grupi, ali i tu su pobedili italijuProtiv Ekvadora ih je usrao u život njihov izbornik sa svojom defanzivom. Ko je beše tad bio izbornik na vrh jezika mi je.
November 16, 2025Nov 16 Author Just now, Nikodije said:...ili su svi imali isto bodova, tako neštoDa svi po 4.
November 16, 2025Nov 16 Just now, Cash said:Protiv Ekvadora ih je usrao u život njihov izbornik sa svojom defanzivom. Ko je beše tad bio izbornik na vrh jezika mi je.Mirko Jozić
November 16, 2025Nov 16 Author Just now, Nikodije said:Mirko JozićTačno, strašan ziheraš Hrvatski Đorić.