October 14, 2025Oct 14 Debilan tajbreker da odlucuje gol razlika. Inace, zna li neko da objasni ko na osnovu plasmana u LN ide u baraz? Znam da se to jos ne zna, ali koji je princip?
October 14, 2025Oct 14 trenutno, Nigerija-Benin 1:0.Ako Nigerija dobije sa 1 razlike, izjednačeni su po broju bodova, gol razlici, postignutim golovima, i u međusobnim susretima. Odlučivaće kartoni. Edited October 14, 2025Oct 14 by Gandalf
October 14, 2025Oct 14 18 minutes ago, levi said:u prvoj je bilo 2:1, jel važi gol u gostima?Ne. Izgleda da neće biti bitno, Osimeh zabio za 2:0.
October 14, 2025Oct 14 22 minutes ago, Zico said:Benin ima pobedu više, treba to da gledaju.Prvi kriterij u MLSu kada je jednak broj bodova. Ako ništa drugo, to bi valjalo pre kartona.
October 14, 2025Oct 14 3 minutes ago, 189- said:steta za benin. bolje oni da prodju nego smaracka juzna afrikaJužna Afrika je prva, ovi se bore za drugo mesto i baraž
October 14, 2025Oct 14 ma znam, pricam samo generalno. benin je glupo igrao 2-2 sa zibabweom i zbog toga izduvali sve.
October 14, 2025Oct 14 Just now, 189- said:ma znam, pricam samo generalno. benin je glupo igrao 2-2 sa zibabweom i zbog toga izduvali sve.Zimbabve je oteo bod i Južnoj Africi a ne zaboravimo da je Južna Afrika dobila Lesoto 2:0 i onda izgubila za zelenim stolom 0:3 jer su carevi pustili da im igra igrač koji nije imao pravo
October 14, 2025Oct 14 Što Italijani bez publike protiv fašIzraela? Tj nije skroz bez, nešto minimalno
October 14, 2025Oct 14 55 minutes ago, MeanM@ said:Što Italijani bez publike protiv fašIzraela? Tj nije skroz bez, nešto minimalnoZbog sigurnosti. Neredi su bili po gradu i ispred stadiona sve do pocetka utakmice. Ptrotesti protiv Izraela.
October 14, 2025Oct 14 Ovakva boleština odavno nije viđena. Likovi čak nisu ni u Evropi, ali sve im se prilagođava. Očekujmo Evroviziju bez publike, da im neko ne bi zviždao
October 14, 2025Oct 14 Ispred stadiona bilo kamenovanje policije. Neki novinar ozbiljno povredjen. Danas je bio apel da se ne gleda utakmica ni na televiziji.Evo Retegui dade drugi gol.