Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kvalifikacije za SP 2026

Featured Replies

E, i oni. Oni su još veći smarači. Uvek mi je bila misterija kako uspeju da se plasiraju.

• Replies 818
  • Views 29.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Da se zna ko ima magican dodir kojim sve uvene

• Hriste boze raspeti i sveti Farsko ostrvo u Kanadu leti Leti do Amerike i Meksika A Srbija nece ni do Resnika Lep je Njujork, lep je i Majami Piksi gleda SP u pidzami Sijetl, Toronto i Gvadalahara Dok

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Srcem cemo biti na Mundijalu, iako telom necemo

Posted Images

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne znam dal (osim naših kad se kvalifikuju jednom u četvrt veka) na svetskim prvenstvima ima smaračkijih reprezantacija od Škotske, (S) Irske, i Paragvaja.

Tacno. Dobro si se setio Paragvaja thumbup Skotska mi ostala od klinackih dana, kad smo bili u istoj grupi sa Brazilom, navijaci, super dresovi i zastava, meni SP bez njih i Italijana bzvz skroz.

Btw, ja sam isto bio za Madjare, kakvi crni Irci i Sirci, najveci davezi u fudbalu.

8 minutes ago, Emerald said:

Plus Poljska

Poljska je neeeeekad igrala dobar fudbal, sad su ko i Cesi, raspad.

Kad sam bio predškolac, u to vreme smo živeli u Adi, čuvala me Eržika, Mađarica komšinica iz zgrade, dok su moji bili na poslu.

Elem, sećam se očaja njenog muža Šanji- bačija i sina Atile kada je rahmetli SSSR razmontirao mađarsku laku konjicu 6:0 (ili 6:1, sećanje mi je varljivo).

SP u Meksiku '86.

Od tad sam navijao za Đarme, osim onog čuvenog baraža pred SP u USA.

Edited by Filozof manijak

Moj cale je znao celu reprezentaciju Madjarske napamet, to mu je bio najbolji fudbal za zivota. Neverovatno da su se kasnije dezintegrisali kao fudbalska nacija, s obzirom da tradicionalno gaje te neke svoje sportove.

Edited by Lancia

"nevolem Madjare" i nikako i nikada ne mogu da navijam za njih ( iako po defoltuuvek i uglavnom navijam za slabije i underdog ekipe)laugh... teška prica 😁 i igra im je totalno bezveze.

Na ovaj spisak bi dodao i Rusiju, osim SSSR-a iz 88te godine.

Edited by John Dies at the End

Rusija je nekako uvek igrala dosadno ali imali su onu sjajnu generaciju na Euro 88 kad su igrali finale,a onda valjda i polufinale 2008.

Steta sto Holandjani nikad nisu osvojili SP, sad ce to malo teze da ide uz pomamljene Spance i Francuze i one tradicionalne osvajace. Kad pogledas koje asove su imali u istoriji, najveca fudbalska nacija sa najmanje srece.

1 hour ago, Emerald said:

Skoti dosta podsecaju na nas, redje se plaisraju na SP ali su relativno cesti na SP i narocito EP.

Skoti ko Milicic & Milicic D

30 minutes ago, W.F.C. said:

Rusija je nekako uvek igrala dosadno ali imali su onu sjajnu generaciju na Euro 88 kad su igrali finale,a onda valjda i polufinale 2008.

ziga

Segej Alejnikov

ajmo drk

Halandara zakiva hail

• Author

Imam ekipu za koju ču da navijam naredne godine a to je Norveška. Kakva mamojebačka ekipa. Da čovek ne poveruje da ih je Srbija pre par godina pobedila u Oslu i to pod Tumbakovićem kecman. Ili još gore, da čovek ne poveruje da smo ih skoro pobedili u Oslu i to pod Piksijem lolol.

6 minutes ago, ubibobi said:

Halandara zakiva hail

11 utakmica za redom daje gol za norvesku

Nigerijski Zivadinovic protiv Drkongoa uvodi rezervnog gosu u 119' za penale, u 120' lik vadi dobru sansu iz ugla, zabija se u stativu i ugruvava lolol

Da vidimo da li ce proci na penale

Edited by Ratamahatta