November 16, 2025Nov 16 2 minutes ago, Lancia said:Kuku sad vidim, poker dece napravise Talijanima, koliko bese u Norveskoj?¿3:0
November 16, 2025Nov 16 12 minutes ago, levi said:DRC je zamenio golmana valjda a nigerijski se ugruvo. Mada ličeDa, pobrkao sam Ode Zair na mundijal
November 16, 2025Nov 16 29 minutes ago, ubibobi said:Halandara zakiva mogla bi norveska i do trofeja ako ovako nastave. svakako bi bilo bas lepo da neko priredi iznenadjenje
November 16, 2025Nov 16 Jbt ovi u Africi pucaju penal seriju, a uleću flaše od 1,5l u šesnaesterac, i sudije ne jebu ništa
November 16, 2025Nov 16 Haland je najbolji "klasicni spic" jos od Van Bastena, mogu da pricaju sta hoce
November 16, 2025Nov 16 7 minutes ago, JohnnyD said:Haland je najbolji "klasicni spic" jos od Van Bastena, mogu da pricaju sta hoceJesi gledao Ronalda?
November 16, 2025Nov 16 8 minutes ago, JohnnyD said:Haland je najbolji "klasicni spic" jos od Van Bastena, mogu da pricaju sta hocelik je malo jaci od batistute
November 16, 2025Nov 16 Ma drugo je Ronaldo, taj je mogao i od svoje polovine do napada sam da igra... Haland je target man, moderni Van Basten, Vijeri... a i zajebace ih sve pa i tog Ronalda (ako vec nije) po svakoj statistici "gol po utakmici". I sto je bitnije, to isporucuje ne samo u Sitiju, nego sad vec i u Norveskoj Edited November 16, 2025Nov 16 by JohnnyD
November 16, 2025Nov 16 26 minutes ago, Ratamahatta said:Da, pobrkao sam Ode Zair na mundijal Nisu još, lupeta ovaj ćaci na Areni, tek im sledi interkontinentalni baraž (gde jesu veliki favoriti) sa Bolivijom, Novom Kaledonijom, pobednikom Irak-UAE i još dva tima iz CONCACAF-a.Dve reprezentacije idu na SP.
November 16, 2025Nov 16 Previse neevropljana ima mesto sada, trebalo je ici 20 odavdeNe kazem da Srbija treba da bude tamoKako su ga socno izdudlali severni susedi popodne Edited November 16, 2025Nov 16 by Ratamahatta