November 16, 2025Nov 16 c ronaldo je i dalje bolji od haalanda kao i uopste u istoriji kao scorer. Edited November 16, 2025Nov 16 by 189-
November 16, 2025Nov 16 47 minutes ago, JohnnyD said:Ma drugo je Ronaldo, taj je mogao i od svoje polovine do napada sam da igra... Haland je target man, moderni Van Basten, Vijeri... a i zajebace ih sve pa i tog Ronalda (ako vec nije) po svakoj statistici "gol po utakmici". I sto je bitnije, to isporucuje ne samo u Sitiju, nego sad vec i u NorveskojBzvz je uvlaciti ga u pricu sa Ronaldom, jos vise C. Ronaldom ili Mesijem, sto radi i Gvardiola. Skroz drugi tip igraca. Ibrahimovic, Lewandowski, to je njegova prica.
November 17, 2025Nov 17 Ovo će biti najgore sp do sada, previše timova ima i vrlo glupo raspoređenih po kontinentima. I sistem takmičanja sa 16 grupa po 3 tima gde dva idu dalje omogućava nameštanje samo tako, ko igra u prva dva kola ako se ne obezbedi biće mu veselo.Iz svega navedenog čudo da i mi nismo tamo.
November 17, 2025Nov 17 32 minutes ago, sasha said:Ovo će biti najgore sp do sada, previše timova ima i vrlo glupo raspoređenih po kontinentima. I sistem takmičanja sa 16 grupa po 3 tima gde dva idu dalje omogućava nameštanje samo tako, ko igra u prva dva kola ako se ne obezbedi biće mu veselo.Iz svega navedenog čudo da i mi nismo tamo.juce naletim na italijana koji kalimerise kako brazil sa 7 poraza ide direktno na sp a italija eto sa jednim porazom ide u baraz
November 17, 2025Nov 17 2 hours ago, sasha said:Ovo će biti najgore sp do sada, previše timova ima i vrlo glupo raspoređenih po kontinentima. I sistem takmičanja sa 16 grupa po 3 tima gde dva idu dalje omogućava nameštanje samo tako, ko igra u prva dva kola ako se ne obezbedi biće mu veselo.Iz svega navedenog čudo da i mi nismo tamo.Nije taj sistem...12 grupa po četiri...Ima1/16 finala
November 17, 2025Nov 17 Da, promenili su ali je jednako glupo. Ima i iz Azije skoro 10-tak ekipa, ali opet kad pogledam sve te ekipe borice se bar za svoju zemlju, sto nasi ne bi, raspali bi se.
November 17, 2025Nov 17 14 hours ago, 189- said:c ronaldo je i dalje bolji od haalanda kao i uopste u istoriji kao scorer.haaland ce morati davati minimum 40 golova po sezoni jos petnaest godina da bi stigao do brojke koje c ronaldo trenutno ima - 953..