Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

• Popular Post

bravo

bez obzira kako se završi ova euro kampanja večerašnja pobeda je izuzetno značajna za samopuzdanje ove omladine

bravo još jednom

• Replies 3.1k
  • Views 136.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Čim ja ne gledam utakmicu padne dominacija laugh

Mene je posebno oduševilo što imamo napokon u ekipi većinu igrača koji nisu sa loptom na "vi" . Odlične kombinacije, tačna dodavanja u nizu po 10 nekoliko puta tokom meča. Ove momke vredi gledati. Milić kojeg stvarno ne znam, eto vi rekoste sjajan štoper, pa u finišu ušao i spasao čist gol. Zatim odličan golman, imamo dva super golmana to je baš sjajno.

Još jednom sve čestitke, vredan rezultat u evropi, zaista.

edit: drago mi je što golman nije paničio kad nas pritisnu u zadnjoj liniji, odmah šutiraj napred. Onako školski bez razmišljanja.

Edited by Kreator

2 hours ago, Ted said:

pripremio je Blagoje iznenađenje za Oleksadriyu........na golu je Simić, a Krunić igra stopera.....tako veli grafika na Mozzartu

trener Ukrajinaca je u haosu, juri iz sobe u sobu, psuje stručni štab.......ko je sad ovaj u odbani, ko je na golu, ništa mi niste spremili, jebem vas nesposobne

1753373570977_543_(1).png.webp

Smejali mi se zbog ovog tvog grafa. Godine sam video ali ime na golu nisam. D

22 minutes ago, ubibobi said:

2:0 najopasniji rezultat fantom

naravno, pogotovo kad smo mi u pitanju

setimo se petah tikve unsure

Svaka čast Blagoju i momcima ali ovo još nije rešeno, treba biti oprezan što ne znači da treba u revanšu igrati oprezno 😁

• Author

Svaka cast momcima, svaka cast detetu Krunicu

42 minutes ago, Ted said:

suprotno opštem mišljenju, Đurđeviću kapa dole

dečko nije stoper, tu je silom prilika, radi najbolje što zna i ume. imao je dobrih intervencije, glavom naročito. slabiji je u igri nogom a Blagoje forsira igru do noge i to ga stavlja pod još veći pritisak

ja nemam primedbe na njega. što naravno ne znači da on treba da ostane na toj poziciji i da bude prva opcija

Srecom bavi se sportom u kome igra nogom nije toliko bitna D

Zajebancija na stranu, gledao sam samo drugo poluvreme, momci i decad su odigrali odlicnu utakmicu, naravno da ce biti gresaka jbg, ali bice i sve bolje narocito kad se vrate povredjeni

32 minutes ago, Lord Stef said:

Srecom bavi se sportom u kome igra nogom nije toliko bitna D

jbg. ima stopera koji ne umeju da igraju nogom. to ne znači da ne umeju da šutnu loptu ili da je dodaju onom do sebe ili ispred sebe D

ali bilo šta više od navedenog, za njih je rizik. osnovni posao je anticipacija, skok, zagrađivanje, izbijanje lopte, oduzimanje lopte protivnku itsl. a što se tiče igre imaju komandu da dodaju najbližem do sebe ili ispred sebe i to ako nije rizično ili ako nisu pod pritiskom. tim stoperima treneri kažu da, kad su pod pritiskom, ne muljaju i petljaju sa loptom, ne pokušavaju dribling, poprečna dodavanja kroz 16, već da je šinu što dalje u polje ili na tribine i da se vrate na svoju poziciju

Đurđević je danas korektno odradio većinu zadataka u odbrani, izbijao je glavom, blokirao, par puta oduzeo loptu, greške su uglavnom bile kada je pokušavao da igra. nekad nije ni do njega, ako igraš do noge, to znači da mora da bude kretanja, da se zadnji vezni ili neko od gore ili sa strane otvara, ako toga nema ili su pokriveni pod pritiskom si, vraćaš golmanu ili izbijaš napolje. sad, Kalaba je znao to da rešava i sam, dribling, otvaranje kontre, da iznese do pola ili dalje, Đurđević ne zna i ne treba to da radi. a u Blagojevom sistemu ponekad mora.......i eto nevolje na vidiku

Edited by Ted

Уф баш нисам очекивао победу али ето нас, 0:2 рутински.

Свака част Крунићу, сумњао сам у њега али одрадио је одличан посао.

Мали Б. Костић исто, јако ме је нервирао његов наступ у прошлој текми, на страну промашен пенал али став је био скроз проблематичан. Вечерас много бољи, показао је потенцијал дефинитивно.

Угрешић радијус кретања плус осећај за гол из другог плана, нешто што се данас плаћа сувим златом. Само нек настави овако.

Благоје шта рећи, чак и са оваквим тимом се јасно види печат тренера.

Украјинци јесу деловали танко (доста слабији од Ларнаке) али ова победа је гледајући с каквим тимом смо наступили ипак подвиг.

У реваншу очекујем бар исто људи као против Кипрана, да пружимо овим момцима максималну подршку, заслужили су је.

Tede, obrati pažnju, ja brojao: svaki kontakt sa loptom podrazumeva bar tri dodira kod Đurđevića, a zatim obavezno loptu unazad. Zato je tako lagana meta u visokom presingu.

Ovo je inače šansa za mlade talente kakvu nisu imali ni Matija Popović, ni Vanja Vlahović, ni Radonjić, niti razni drugi usput pogubljeni u poslednjoj deceniji.

Da li iko još sumnja u pun JNA na sledećoj tekmi?

Prateći ostale utakmice na flashscoreu Aek je bio egal sa Celjem a Midtjiland je razbio Hibernijana. Tako da, nije to strašno, verujem da lažni Škoti neće proći Dance.

P. S. Obratiti pažnju da svaka tekma ima novog heroja: Marko, pa Duća, pa CG Kostić, pa Kruniić, pa B. Kostić

Ko je sledeći?

Djurdjevic

8 hours ago, April said:

Tede, obrati pažnju, ja brojao: svaki kontakt sa loptom podrazumeva bar tri dodira kod Đurđevića, a zatim obavezno loptu unazad. Zato je tako lagana meta u visokom presingu.

Ovo je inače šansa za mlade talente kakvu nisu imali ni Matija Popović, ni Vanja Vlahović, ni Radonjić, niti razni drugi usput pogubljeni u poslednjoj deceniji.

Da li iko još sumnja u pun JNA na sledećoj tekmi?

ja se samo protivim preteranom i nekontrolisanom pljuvanju igrača koji se sticajem okolnosti našao u situaciji da igra delikatnu poziciju, koja nije njegova. pri tome se radi o igraču koji je bio u drugom ili trećem planu i iskreno, mislio sam da će uprava gledati i njega da oflouduje negde. vrlo jednostavno, ne treba dečku stvarati i dodatni pritisak

pored toga, nema nekog iskusnijeg parnjaka na poziciji, koji bi mu ulivao mir i sigurnost ili korigovao. stoga je situacija vrlo nezgodna, a sama činjenica da je on završio na stoperu govori kakva je trenutna situacija na toj poziciji

dobra vest je da je Milić juče ušao u igru na par minuta, što znači da je u fazi prelaska u starnih 11 i samo da se nadamo da će povrede da ga zaobiđu i da će tamo da ostane. to jeste njegova pozicija, a ima i međunarodnog iskustva, tako da bi to trebalo da unese malo mira u zadnju liniju

što se tiče JNA, biće puno, osim ukoliko nam ne rebnu nekakvu kaznu. svaki dan podozrevam da ću da otvorim neki portal i da vidim da igramo bez publike ili sa decom ili sa pola kapaciteta. takođe, tekma ja kao stvorena da zapatimo kaznu, ako je već na zapatimo za prethodnu. ovog puta po Ruskoj liniji

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.