Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Istok je institucija, ne mogu da zamislim sebe da gledam s neke druge tribine

• Replies 3.1k
  • Views 136.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

1 hour ago, Milošica said:

Svi na stadion. I sever da se napuni.

1 hour ago, johan nagel said:

Шта знам исток на Јна је увек важио за неку посебну трибину а запад за оно педери / пензоси са запада D

Na severu sam teške volje išao protiv Šerifa jer je bila dečija tribina (i sad će verujem), a na istoku me sunce prži bezrazložno, sporo se ulazi u odnosu na zapad i gledam naopako u odnosu na tv prenos :)

dakle nema potrebe za takvo mučenje za iste novce skoro

Trenutne kvote na Prolaz:

FKP sokantnih 1.05

Olesandriya oko 12-15

Hibbsi 2.50

Mitji 1.50

Kako bi bilo leppo da igramo sa pra-kolevkom fudbala i timom koji se pominje u Trainspottingu 2 i za koji naviajaju Renton i Sickboy....

Edited by mozzer

Да не причамо што су Данци јако озбиљан тим и да би имали баш минималне шансе против њих. Са Хибсима се већ да играти.

• Author
44 minutes ago, twisted said:

na istoku me sunce prži bezrazložno, sporo se ulazi u odnosu na zapad i gledam naopako u odnosu na tv prenos

Ovo kao da je pisao Jovan Ducic

• Author

Na istok volim da odem uglavnom posle odmora, sredinom ili krajem jula. Skinem sorc i gace i okrenem belu guzicu ka suncu da i ona malo dobije boju. Jeste da ne vidim utakmicu, ali svi gledaju u mene, poneki me cak i slikaju

• Author

Na istoku me sunce przi bezrazlozno

Osim guzice sto tminu pozele

Galeb jos svetluca

Mir. Svuda je podne

1 hour ago, mozzer said:

Trenutne kvote na Prolaz:

FKP sokantnih 1.05

Olesandriya oko 12-15

ooovaj

Sramim se priznati, ali više bi zaradli na kladži...

1 hour ago, johan nagel said:

Да не причамо што су Данци јако озбиљан тим и да би имали баш минималне шансе против њих. Са Хибсима се већ да играти.

Ja bas mislim obrnuto. Danci su slicniji nama, mladi i neiskusni. Skoti na iskustvo mogu da ih odrade..

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ja bas mislim obrnuto. Danci su slicniji nama, mladi i neiskusni. Skoti na iskustvo mogu da ih odrade..

A ja mislim o Nordsjelandu.

Neka, hvala

Квалитет је свакако најбитнији а Мидтјиланд га вала има на претек. Ни Хибси нису наивни, капирам да би и они били благи папирнати фаворити против нас али Данци су баш озбиљни.

А ни ове квоте на наш пролаз у четвртак нису реалне. Океј два гола предности и домаћи терен, али тај први меч свакако није требало да се заврши баш 0:2, плус наша (пре)млада екипа склона осцилацијама.. Може то много лакше да се закомликује неко што квоте кажу.

MILOŠ ŠARANOVIĆ : "Raća Petrović je imao najpošteniji odgovor na svetu. On je rekao : ja sam bio spor i u vreme kada sam bio najbrži, i sada sam prespor za fudbal koji je Partizanu potreban".

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/vanja-dragojevic-nece-nas-prodati-na-prvu-ponudu-ne-jurimo-za-parama-i-slavom-vec-volimo-partizan/519110

Matija Popović je Grobarčina neviđena! Krivo mu je što sad nije tu, pričamo pred svaku utakmicu, zapitkuje me kakav je osećaj biit ispred Grobara, da li se naježim, savetuje koju pesmu da povedem ako pobedimo... Znam da bi nam mnogo pomogao. Kad bi mogao da vratim jednog bivšeg igrača Partizana, to bi bio Popović. A osim njega, Nikolu Milenkovića, jer je na top nivou i baš bi nam značio“, predočio je Vanja Dragojević u podkastu „2x45“ na Jutjub kanalu Mozzart TV.

Koliko cujem, Matija bi sutra peske dosao iz Italije, ali dok se njegov ludi cale i menadzeri ne dogovore oko para, nista od toga..

19 hours ago, Kreator said:

Generalno bolje Hibs, ali se jako plašim njihovog prekida. Mi smo u tom segmentu baš tanki.
Još imaju igrača koji iz auta ubacuje u peterac...

Ali ajde prvo Oleksandriju da prođemo. Ipak smo mi Partizan, a i 2:0 je najopasniji rezultat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.