Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Liberal, Evropejac, Zeleni, Smarac - uklapam se :)

Prva kvota na 1 u revansu 1.8 a na 2 4.00.....

Edited by mozzer

• Replies 3.1k
  • Views 136.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

povešćemo i kauboja, on je naš 1/1

I Zgro

sedmorica mladih D

nemoj samo da zakrčite prolaz, lepo se rasporedite

predlog.....tri na zapad, četiri na istok.....i onda istok povede "fon der!!!!!" a zapad nastavlja "Lajen!!!!"

malo da se umilostivi uefa i skine nam se s kurca. bićete heroji, opevani u pesmama D

5 hours ago, Milošica said:

I Zgro

Kad smo kod Zgroa

jel se spremate za četvrtak???

ja planiram da uđem ranije na stadion nego protiv AEK, pošto smo se tada zaglavili na ulazu u nepreglednoj koloni, pa smo ulazili pola sata

ništa još nije gotovo, na dobrom smo putu, ali ipak na putu.......nismo stigli

samo da nas bude punooooo i samo nek je veselo

Edited by Ted

Нема много горих ствари у животу од уласка на пун исток Јна. Стварно не знам који геније је пројектовао трибину од 9000 места (или још горе у то доба без столица бар 15000) на коју можеш да уђеш на само два улаза. Па онда још они уски (запишани) ходници, пакао је и изаћи одатле. Па вц 2 са 2 и десет писоара на све те људе. Па наћи паркинг кад је велика посета, нови круг пакла. Па гомила људи залуталих на стадион генерално, свашта се ту може чути..

Ја као поменути Згро много више волим мале текме али ето шта ћеш мораш отић и на велике.

padalo mi na pamet da uzmem sezonske za zapad, ima više ulaza, lakše se ulazi......ali......nemam naviku da idem tamo. kako sam prestao da idem na jug, krenuo sam na istok i generalno retko razmišljam dal ću negde van istoka. a pošto sam sada u društvu ćerke, baš sam hteo da idemo na istok, odnosno na poznato. padalo mi je na pamet i dda uzmemo ložu neku pa da idemo "ko gospoda", al to mi bzvz. baš......na tekmi najviše volim da sam međ rajom, dole u gužvi. ja da sam vlasnik Partizana ja bi tekme verovatno gledao iz gužve sa istoka D

generalno si u pravu, logistički haos. ali sam hteo da klinka sve to vidi, kako izgleda, kakva je atmosfera. uredno sam je obavestio da ima ljudi koji pišaju uza zid i da obratimo pažanju dal treba da preskačemo neki potok, dok ne izđemo na zelenu granu, odnosno samu tribinu.

bezbednosno je to isto najrizičnije, jer u slučaju nekog sranja vrlo bi se teško izlazilo odatle, bio bi neki stampedo. razmišljao sam i o tome, i rešio da ipak idemo na istok, a ako sam baš jebeni baksuz na bakzuzima i desi se sranje kad povedem ćerku, da bežimo preko terena. mala trenira odbojku, razgibana je ko struna, ona bi preskočila to za sekund, ko majmunče. tu sam ja kritičniji, sa svojih 100 kila D

Edited by Ted

Јбг исток има тај неки статус који има и мени је бзвз да идем на запад иако је генерално боље, не бије ти ни сунце у очи рецимо ако већ набрајамо предности. Опет никад нисам ни разматрао да идем на запад (био сам можда 5-6 пута у животу све скупа), гулим исток и не мрдам шта ћу.

Ложа исто не долази у обзир, ако оно на итоку можемо уопште назвати ложом.

Из угла безбедности је баш баш критично, гледају нам кроз прсте реално већ једно 30 година. Ал зато чим заврше оно чудо сурчинско има да летимо тамо за европске сто посто : (

On 26. 7. 2025. at 16:44, kud u maglu Simoviću said:

povešćemo i kauboja, on je naš 1/1

Već zamišljam scenu kako vas smara na meču da su studenti izduvali i da treba dati šansu opoziciji dok mu paja psg titra jajca.

Rezervisti su danas poraženi od Smedereva rezultatom 2-0 u kontrolnom duelu.

Partizan je izgledao loše, nije ličio na ekipu koja bi trebalo da dominira protiv rivala iz nižeg ranga.

Nigerijci su ostavili bled utisak, odbrana je ponovo bila jako klimava, Zahid se polako vraća. To su glavni utisci.

#PartizanNews

On 26. 7. 2025. at 16:18, Milošica said:

Znači kums, April, holden, mozzer i Paja Grbović fantom

Da li je istok pet friendly?

15 hours ago, johan nagel said:

Нема много горих ствари у животу од уласка на пун исток Јна. Стварно не знам који геније је пројектовао трибину од 9000 места (или још горе у то доба без столица бар 15000) на коју можеш да уђеш на само два улаза. Па онда још они уски (запишани) ходници, пакао је и изаћи одатле. Па вц 2 са 2 и десет писоара на све те људе. Па наћи паркинг кад је велика посета, нови круг пакла. Па гомила људи залуталих на стадион генерално, свашта се ту може чути..

Ја као поменути Згро много више волим мале текме али ето шта ћеш мораш отић и на велике.

Zapad nema te probleme! Ja ne znam što ludujete na istoku!?

Da nam klub ne daje karte, istok me ne bi video nikad. Upravo iz navedenih razloga

Шта знам исток на Јна је увек важио за неку посебну трибину а запад за оно педери / пензоси са запада D

Svi na stadion. I sever da se napuni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.