Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

kakva je kazna slušati straju mentola

ja pratio na areni, jeste velika razlika.

• Replies 3.1k
  • Views 136.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Kida Arena

kida partizan.

srecan sam.

23 hours ago, Kreator said:

Moguće. Nisam zapamtio tu vest. Jbg, treba nam makar jedan iskusan štoper koji će da prihvati .... 20.000. Da napijemo nekog iskusnog u kafani i tutnemo mu papir i olovku dok je pod gasom.

Vidim da je Nastasic izvisio za ugovor sa Antverpenom. Eto idealno da njega pozovemo u kafanu..

Ko su ova trojica? Da vidimo ......

VelHad.jpg

levo je julovac, advokat, bivši fudbaler partizana, zvezda i ajaksa i predsednik nečega što se zvalo(ako se ne varam) udruženje za spas jugoslovenskog fudbala velibor vasović. desno je fahrudin jusufi, dok bi ovaj u sredini mogao da bude vladica kovačević

Fahrudin Jusufi je bio trener. Beše nešto se je zakačio sa gensekom Zekom i zbog toga je napustio Humsku i nikad se nije vratio. Bilo bi bolje da je on ostao a Zeka otišo.

31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

levo je julovac, advokat, bivši fudbaler partizana, zvezda i ajaksa i predsednik nečega što se zvalo(ako se ne varam) udruženje za spas jugoslovenskog fudbala velibor vasović. desno je fahrudin jusufi, dok bi ovaj u sredini mogao da bude vladica kovačević

Svaka čast! thumbup

U sredini je Milenko Topic

23 minutes ago, Cash said:

Fahrudin Jusufi je bio trener. Beše nešto se je zakačio sa gensekom Zekom i zbog toga je napustio Humsku i nikad se nije vratio. Bilo bi bolje da je on ostao a Zeka otišo.

tad je zeka tek počinjao udbaško sekretarsku karijeru, ukoliko me sećanje ne vara tu je bio sukob sa izvesnim generalom lončarom. posle toga je zeka zajahao, i jaše i dan danas

tad su bili i neki protesti u bašti restorana, događanje naroda pre miloševićevog događanja naroda

moguće da @April ima bolje podatke

KOS i UDBA su se borili za vlast u FKP, Lončar je bio ta savezna projugoslovenska linija starih ličkih generala, na toj strani su ostali Moca, Jusufi i Miloš Milutinović, a Zeka, inače sin Slavka Zečevića crnogorskog ministra policije, vodio je mlade lavove naslonjene na DB, Nešu Bjekovića i Ćurkovića I proverene bezbednjake tipa Jovo Popović.

Za FKP je, pokazaće se, pobeda Zekine ekipe bila dobra, brzo posle toga dovešće Mirka Marjanovića, napraviti Teleoptik itd.

Ali ostaje velika žal za Jusufijem, on bi stigao daleko.

2 hours ago, Kreator said:

Ko su ova trojica? Da vidimo ......

VelHad.jpg

Vaske ovde isti De Niro

Hahaha baš sam to hteo da kažem. S leva na desno: De Niro, Mel Gibson, Son Pen.

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

U jbte Kumse, izuvas hail

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.