Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

28 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Gore u tekstu pise da tek treba da se prikljuce treninzima, a kako smo usli u ritam 2 utakmice nedeljno, ni nema puno pravih treninga, vec samo u sklopu pripreme za mec. S obzirom da su tek stigli, i da nisu sigurno dovoljno spremni (o kvalitetu i nedostatku iskustva da ne pricamo), nema neke svrhe da ih licenciraju za revans kada se na njih u ovom trenutku ozbiljno ne racuna.

u nekim komentarima sam pročitao da je jedan od dvojice u trenažnom procesu sa timom

• Replies 3.1k
  • Views 135.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

to ništa ne mora da znači pa i zahid je putovao sa ekipom na pripreme na zlatibor i trenirao sa njima pa bezmudi delija blagoje ne računa na njega za mečeve sa oleksandrijom, meni je van svake pameti da ne mogu da ga spreme da uđe u igru u zadnjih 20 min, ako već trenira 6 nedelja...

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

in ader njuz

IMG_1265.jpeg

Ovakvo uzbudjenje se moze porediti samo s onim kad su onomad, na isti dan, potpisali Ðia i Liu.

@hoydahoo Ovo je bio Zile - i tu sam bio na stadionu (Edit: prenosi Milojko Pantic :))

Edited by mozzer

Kako je uške primio loptu kod prvog gola 🥰

Nego Muhammed Abdulmalik = Jamezdin Kurtović 🤪 odnosno Dino

Moze i malik malik na govno si nalik.

Od njega ocekujem bas dosta. Ovaj drugi samson je klasican pijanac ko gogua

Cekaj bre jel ima ovaj Klub tu neku kao Novu Upravu? Pa jel znaju da se danas igra utakmica visokog rizika i to nakon sto su terali ove klince da idu u Rusiju na bratski turnir?

Pa jel moze neko da otputuje sa njima da tamo smiri situaciju, kaze nesto, ponasa se zrelo i odgovorno? A ne saljemo decu pa sta bude? CHAZZY Jbni

Kiselom i klincima sve naj sta god da urade, svaka cast makar pukli 5:0

Edit: Mozda bih malo i pogledao tekmu ali idem na Sisterse

Edited by mozzer

• Author

Ne bih voleo da odvalimo veceras Oleksandriju pa da revans bude samo formalnost, vec da pobedimo jedan ili dva gola razlike, pa kao da bude navodno napeto

@ZokiAsov Partizan daje tri u prvom😁

Krunić - Roganović, Đurđević, Simić, Jurčević - Ugrešić, Karabeljov - B. Kostić, Vukotić, Trifunović - Milošević

da smo malo mlađi morao bi Blagoje da skuplja saglasnosti roditelja kod notara da ih izvede iz zemlje

voleo bih da B.Kostić danas proradi, valjda je prošao zent iz onog revanša sa Kipranima

Edited by Ted

pripremio je Blagoje iznenađenje za Oleksadriyu........na golu je Simić, a Krunić igra stopera.....tako veli grafika na Mozzartu

trener Ukrajinaca je u haosu, juri iz sobe u sobu, psuje stručni štab.......ko je sad ovaj u odbani, ko je na golu, ništa mi niste spremili, jebem vas nesposobne

1753373570977_543_(1).png.webp

Edited by Ted

Ako uputimo 3 suta u okvir gola u 1/2 puna kapa..

OPAAAAAAA

Bogdan Kostić za 0 -1, asistencija Vukotić.

Edited by Kreator

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.