Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Slažem se. Zato i kažem, ovo sve posle toga je bilo nešto na mahove, bilo je x utakmica u onim sezonama dominacije gde je jug bio pun i na malim utakmicama ali na ostalim tribinama nije bilo nikoga. A bilo je momenata i kada je jug bio prazan.

@johan nagel moja teorija je da mora da se dotakne dno ili približno dno a da to sa fejnordom nije bilo još uvek dno da bi se stvari resetovale i u tom smislu. pitanje je dal smo sad došli do tog dna još uvek..

• Replies 3.1k
  • Views 135.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Ja sam skoro gledao neku nebitnu utakmicu švedske lige. Stadion pun kao oko.

Uopšte ne treba da uđemo u polufinale nekog evropskog takmičenja za to. Dovoljno je da naraste hajp da udaramo visoko i da imamo takmičarske ambicije, realnost nije kategorija na koju se obaziremo. Boli me kurac da gledam Vojvodinu, TSC, Čukarički, a posebno me boli me kurac za Zvezdu.

Ja bih se vratio da gledam Partizan. Onaj od nedelje, to ima smisla.

nisu samo rezultati u pitanju......dovoljno je pogledati sa druge strane brda i videti da nema nikakve gužve, ni mnogo publike na stadionu, iako su rezultati i titule tu.

naravno da su rezultati faktor, ali mislim da je presudan faktor odnos navijača prema klubu i neka tradicija, odnosno razvijanje te kulture odlaska na stadion.

u pogledu večitih, pa i nas, ima ta neka razvijena svesta da im je nešto garantovano ili da im pripada po samoj činjenici postojanja, pa to onda ne utiče blagorodno ni na posetu. mislim, ako se podrazumeva da je neko prvi ili mora da bude prvi ili drugi, šta onda publliku boli kita da ide na utakmice masovno da bi prisustvoala ishodima koji su unapred poznati. u tom smislu, najviše može da pomogne kompetitivnost takmičenja. zato i ima više publike u Evropi, tamo ništa nije garantovano i interesantnije je.

u tom smislu možda i ima logike da se poseta kod nas uveća, jer više ništa nije garantovano, a nije ni toliko izvesno oko plasmana u domaćoj ligi. igraćemo zanimljive utakmice bez kvote 1,01 na našu pobedu

Koliko mogu da vidim iz YouTube ni za vreme bivše juge na JNA na malim utakmicama nije bilo više od 15000 ljudi. Samo na derbiju je bilo puno, protiv Dinama i Hajduka je znalo da bude samo 20000.

Ma gde bilo. Protiv sutjeske, olimpije, celika, pristine, buducnosti itd ako bi se okupljalo vise od 5-6 iljada, a pogotovu kad je lose vreme…

Nego, vidim, uprava nastavlja da briljira, najavljuje se dovlacenje ozegadva iz ciriha.

Reko je onaj gnom radujko da ce da vrati pivo s alkoholom na stadione. To bi moglo da vrati neke koje znam...

19 minutes ago, Cash said:

Koliko mogu da vidim iz YouTube ni za vreme bivše juge na JNA na malim utakmicama nije bilo više od 15000 ljudi. Samo na derbiju je bilo puno, protiv Dinama i Hajduka je znalo da bude samo 20000.

4-5k je bio neki prosek protiv slabijih timova u ligi, 7-10 nekad i 15k kad nalete ovi ozbiljniji(sarajevo, želja, velež, rijeka)

dinamo, hajduk kako kad

one sezone kad smo potpisali milka, vokrija i kataneca na prijateljskoj protiv dinama je bilo 55k

puno kao oko

e

ćale mi je pričao da je drugom polovinim šezdesetih kad je on gledao, na tim manjim utakmicama bilo redovno pola stadiona

a najveći broj gledalaca smo imali kao domaćini u rupi kada smo igrali odlučujuću utakmicu za titulu sa dinamom(par dana kasnije je bio slet na jna pa se zato igralo kod njih)

tu isto nije imala igla gde da padne

2-2(0-2)

Edited by kud u maglu Simoviću

90000 je bilo u rupi, ludilo. Nego jel tad na tv BG nije mogao da se gleda prenos derbija, znam da ste imali skračene snimke 😁

16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

4-5k je bio neki prosek protiv slabijih timova u ligi, 7-10 nekad i 15k kad nalete ovi ozbiljniji(sarajevo, želja, velež, rijeka)

dinamo, hajduk kako kad

one sezone kad smo potpisali milka, vokrija i kataneca na prijateljskoj protiv dinama je bilo 55k

puno kao oko

e

ćale mi je pričao da je drugom polovinim šezdesetih kad je on gledao, na tim manjim utakmicama bilo redovno pola stadiona

a najveći broj gledalaca smo imali kao domaćini u rupi kada smo igrali odlučujuću utakmicu za titulu sa dinamom(par dana kasnije je bio slet na jna pa se zato igralo kod njih)

tu isto nije imala igla gde da padne

2-2(0-2)

Bio na stadionu. Razneo nas Dinamo u prvom. Mislim da je prvo Capljic dao gol iz penala a onda Zile (kakav igrac) Zvonko Zivkovic glavom posle kornera za kompletni deliririjum...

Evo samo da kazem da mi se svidja sto igramo sa mladim igracima i to vrlo... ako postoji bilo kakva strategija... bilo bi lepo da igrxmo sa Hibsima ali ne ocekujem Evropu ove godine - ako ce ozbiljno da rade sa klincima i razvijaju Klub kao npr Sparta sa Rosickim sto je uradila voljan sam da sacekam, pravi put i svidja mi se..naravno AKO

Edited by mozzer

1 hour ago, Cash said:

90000 je bilo u rupi, ludilo. Nego jel tad na tv BG nije mogao da se gleda prenos derbija, znam da ste imali skračene snimke 😁

prenosa uglavnom nije bilo, al su bez najava mahom prenosili druga poluvremena, da bi oni koji se premišljaju otišli na stadion

@mozzer

tad sam još bio malji i išao sam u pratnji, no roditelj je vešto izbegao da me vodi

rant

Dobro bre ljudi, oceti vi i u sezdesete da se vracate? sta bre pricate? ja sam skinuo djanu prtotivu dinama 88, 2:1 za nas, maskimalno je tada bilo 30 000 ljudi, sto je za mene, koji se navikao da ide na stadion park pecina u valjevu gde se skupljalo po iljadu dve, max, da gleda nasu nesrecnu buducnost u srpskoj ligi, bio nevidjeni vrhunac. Treba napomenuti da sam ja sve vreme pred samu utakmicu i skoro celo prvo poluvreme proveo sam sa sobom pokusavajuci da spojim u svom mozgu tadasnji kapacitet JNA koji je bio skoro koliko celo moje Valjevo. Jebeno fascinatno.

• Author

Ja sam prvi put isao na utakmicu 1968. protiv Veleza. Tad sam imao 15 godina, secam se da je stadion bio fino popunjen

ja sam prisustvovao prvim OI 776 godine p.n.e. u Olimpiji na Peloponezu. tamo sam, na tribinama, upoznao jednog jednog crnca, koji je izgledao prilično staro, ali koji je na sebi imao venac od maslinovih grana. rekao mi je da je sportista, da postoji njegova statua i da je opevan u nekim odama zato što je pobedio u jednoj disciplini. zvao se Isak Bonga

• Author
Just now, Ted said:

ja sam prisustvovao prvim OI 776 godine p.n.e. u Olimpiji na Peloponezu. tamo sam, na tribinama, upoznao jednog jednog crnca, koji je izgledao prilično staro, ali koji je na sebi imao venac od maslinovih grana. rekao mi je da je sportista, da postoji njegova statua i da je opevan u nekim odama zato što je pobedio u jednoj disciplini. zvao se Isak Bonga

Djemba Djemba

• Author

Drugi put na utakmici sam bio 2019. na oprostaju Sase Ilica. Treci put planiram da odem kad osvoijimo titulu u fudbalu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.