Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

shimpr ako nastavi da kenja, objavljujem njegovu sliku. vesala

• Replies 3.1k
  • Views 135.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

13 hours ago, mozzer said:

Bio na stadionu. Razneo nas Dinamo u prvom. Mislim da je prvo Capljic dao gol iz penala a onda Zile (kakav igrac) Zvonko Zivkovic glavom posle kornera za kompletni deliririjum...

Evo samo da kazem da mi se svidja sto igramo sa mladim igracima i to vrlo... ako postoji bilo kakva strategija... bilo bi lepo da igrxmo sa Hibsima ali ne ocekujem Evropu ove godine - ako ce ozbiljno da rade sa klincima i razvijaju Klub kao npr Sparta sa Rosickim sto je uradila voljan sam da sacekam, pravi put i svidja mi se..naravno AKO

Bio i ja na jugu, sva 4 gola tačno ispred nosa, žile kad je zakucao ludilo. Opasan tim je imao dinamo, Cico Kranjčar, mlinaric, deveric ako se dobro sećam, magistar dao jedan od najglupljih autogolova ever.

Edit: mance drugi gol, meni ostalo u sećanju da je bio Živković :)

Edited by hooyadahoo

Razmišljam da sutra odem do Katowica, hoće biti naših navijača?

Nece zabranjeno je oraganizovano vodjenje i u prvoj i u revansu

ako ti je blizu i ako možeš da prođeš kao lokalac (govoriš Poljski ili imaš brkove kao Poljski fudbaleri sa onih siličica iz albuma) i pojaviš se bez klupsih obeležja bilo kakvih i ne nosiš majicu na kojoj je Putin ili Ruska zastava.......i suzbiješ poriv da skačeš i urlaš nakon naših golova/pobede.......pa verovatno je moguće

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

tad sam još bio malji i išao sam u pratnji, no roditelj je vešto izbegao da me vodi

rant

Moj prvi susret sa partizanskim fudbalom je bio oko pola godine pre te utakmice, srećom roditelj bio raspoložen da me vodi. U mom malom mestu je odigrana prijateljska utakmica Dinamo Partizan. Stadion je imao par redova tribina sa jedne strane, sa ostalih strana samo ograda. Gužva je bila velika već na prilazima, ja se bio nagurao uz ogradu i s vremena na vreme pogledom tražio ćaleta da proverim da li je još tu. Davno je bilo, u sećanju mi ostali Đelmaš kao pojava i Varga kao igrač. Mi izgubili 4 : 3. Sad baš da proverim novine i vidim da je povod bio 40 godina od osnivanja 7. banijske divizije. Interesantno, grad je većinski bio zvedaški (srpski deo) ali je moje rodno selo bilo komplet partizansko, barem ovi sa kojima sam odrastao.

moja prva tekma na JNA je bila 1989, Partiizan i Osijek 6-4

znači vodili smo 3-0 posle 25-30 minuta, do poluvremena je bilo 3-1, a onda je Osijek okrenuo na 3-4, pa smo mi dobili 6-4

trener je bio Golac

što se posete tiče nije bila ništa specijalno, tipa 5 do 7.000, po sećanju, bilo je neko tmurno i kišovito vreme

Edited by Ted

Тема тренутно

Animated GIF

• Author

Prvi put sam gledao Titanik, kad sam se vratio sa utakmice protiv Rada

Mislim da je ovo prva utakmica koju sam gledao, tj koje se sećam, ali baš slabo. Nisam ni u školu krenuo.

Jedino što sam poprilično siguran je da je bilo 1-1, i da su bili penali (glupo pravilo da posle nerešnog se šutiraju penali). Mislio sam da je Hajduk možda, ali ne, definitivno je bilo protiv Dinama.

E sad, najveći zbun je što sam do danas (tj,malo pre) bio ubedjen da smo mi dobili na te penale..sad vidim tek, 'ladno smo pukliisuse

Verovatno me je ćale slagao da smo pobedili, da ne bi morao da me sluša kako plačem celo veče, pa onda red batina- red plača

Izabrao čovek manje stresnu opciju i za mene, i za njega

Edited by Godfrey

Šajberovi penali su nešto najgluplje što se je desilo u istoriji fudbala.

ti penali su trebali da budu lek orotiv nameštanja

posle je smišljeno 3 za 3

Sramim se priznati ali Prekazi i ja zajedno debitovali na JNA, 2:0 protiv Veleža, pun stadion, avgust.

Kakav kurac Maradona, ostao sam Dževadista do danas

7 minutes ago, April said:

Kakav kurac Maradona, ostao sam Dževadista do danas

+milion

posle onog gola dinamu berlin mislio sam da je najbolji na svetu

to mišljenje nisam promenio ni posle gledanja zidana, ronalda x2, figa…

in ader njuz

IMG_1265.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.