Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Nadam se da ga zalizani neće dati, već otići s njim.

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

živiš u bajci

On 3. 2. 2026. at 17:37, twisted said:

čim ovo pišu portali znači da je stvar rešena... još samo da lazetić pristane da ga uvuku u blato.

Teško da će Lazetić u Partizan, nažalost...

Među onima koji su podobni i koje bi mnogi rado videli na klupi crno-belih je nekadašnji prvotimac Partizana Žarko Lazetić. On je donedavno bio šef struke Makabi Tel Aviva, u kojem je dobio otkaz. I baš to je stvar koja sprečava Partizan da ga angažuje u ovom trenutku. Zašto?

Kako prenosi Žurnal u izdanju od četvrtka, Makabi je sa Lazetićem jednostrano raskinuo ugovor, što znači da trenera moraju da plaćaju dokle god mu je taj ugovor trajao… Ili, da sačeka da Lazetić pronađe novi klub.

Razlika u primanjima koje još uvek Lazetić ima iz Makabija i onoga što bi Partizan u prilično lošoj finansijskoj situaciji mogao da mu ponudi u ovom trenutku je prilično velika, za sada nepremostiva prepreka da Lazetić sedne na klupu crno-belih.

Nisam ja nešto lud za Lazetićem. Pitanje je da li bi on razumeo ovaj tim.

A ko bi po tvom mišljenju trebao da dođe, da je slobodan, i da može da izdrži i da se mlati sa ćaci mijatom? Verujem da nema baš mnogo kandidata.

2 hours ago, Kreator said:

A ko bi po tvom mišljenju trebao da dođe, da je slobodan, i da može da izdrži i da se mlati sa ćaci mijatom? Verujem da nema baš mnogo kandidata.

Baš to - teško je pronaći nekog ko bi brzo mogao da razume i pogura tim u razvoju. Meni je najozbiljnije ime Vlada Ivić, ali on je čovek pod ugovorom i nije opcija.

Sad se tek vidi koliku je štetu Mijatović napravio brzopletim otpuštanjem Blagoja. Jedino cenim što je stao iza tog otkaza, pa sad bar nemamo dilemu ko je stvar zasrao.

Mislim da trener mora da dođe iz Partizanovog kruga, sa te strane možda Lazetić može da odgovori zadatku, mada je on vrlo defanzivan za ovakav sastav koji mu je na raspolaganju.

Ode Sone. 6 utakmica, je l to neki rekord?

Где је и шта ради Илија Столица, дајмо му још једну шансу, исто је филозоф у покушају ко и Шоне, тако да бар ту имамо 1 континуитет..

ovo mi je zanimljivo samo iz razloga što se, najverovatnije, radi o prvoj odluci koja je doneta kontra volje Mijata

debelo je zasrao Mijat zato što je Blagoja smenio, a nije imao predstavu koga bi doveo. to ne radi niko normalan i ozbiljan. takva situacija može da nastane samo ako trener, iz nekog razloga, naprasno ode, pa si onda u frci. ovo nije bio takav slučaj. zato je Mijat i najodgovorniji što nemamo sada još koji bod više na kontu

što se budućeg trenera tiče, nemam pojma. nit imamo para da nekoga privučemo, a i da imamo para treneri obično izbegavaju ovako haotične sredine ili ih biraju samo ako baš moraju i nemaju šta drugo. a dobar trener uobičajeno ima šta drugo u ponudi. ja da sam trener ne bih prihvatio da dođem u ovakav Partizan

plus smo kriterijume snizili, pa se ne bih iznenadio da bude neki iz fk Guncati ili fk Merošina

Edited by Ted

Prve opcije će biti Vuković i Lazetić

a dobro, u odnosu na Šoneta iz Mileta, to mu dođe kao Arteta i Simone Inzagi

ne znam, ako ti ljudi žive za adrenalin, omiljen film im je Indiana Jones, vole da im je šef lud, plata mala a sudbina neizvesna........brzo ćemo se dogovoriti

Mijat je takvo mleko u kesi.

11 minutes ago, Milošica said:

Prve opcije će biti Vuković i Lazetić

lazetić pre nego vuković

pa sudbina im je izvesna, ostaju do juna šta god da naprave, ne verujem da je čak i zalizani toliki idiot da treći put zaredom ponovi grešku i ostavi dokazanog dunstera, da nas izbaci iz evrope u sezoni kupanja

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.