Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Kako nam se nude, kako nam se nude... ali džaba, ko nas kleo nije dangubio

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

sad vidim da su cigani usrali motku protiv Javora. sve je to lepo za čuti i videti, ali neće da bude od bilo kakve koristi za ishod prvenstva, ako mi ne korigujemo sopstvene brljotine

nama bi moglo da se desi da jurimo prvo mesto, a da na kraju ne stignemo ni do drugog. što opet sa ovim kretenskim sistemom kvalifikacija ne mora ništa da znači, jer nekad ispadne da je bolje da si treći nego drugi

ali opet, nama ništa neće biti bolje sa ovakvom odbranom i ne treba da gledamo bilo koga drugog, no sopstveno dvorište i sopstvene probleme. igra u fazi odbrane mora da se podigne na značajno viši nivo, a to podrazumeva i kadrovske promene u toj liniji i to koliko odmah, odnosno u januaru

Edited by Ted

2 hours ago, Ted said:

a to podrazumeva i kadrovske promene u toj liniji i to koliko odmah, odnosno u januaru

Slazem se. Eto, da probamo da podignemo prosek godina u odbrani u odnosu na poslednju utakmicu u odbrani - bio je 18.66 godina (ako izuzmemo ovog fantoma na golu koga odmah treba promeniti sa Krunicem)... ili cemo da idemo na jos mladje kategorije, nikad se ne zna

Ko god misli da je ovaj došao da juri prvo mesto treba mu CT skener

44 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Gde Blagojevic stao, tu Stojakovic produzio..

Sa pomocnicima smo bili 100%, nije ih trebalo menjati..

Pa Mijat je lepo reko da prava prica pocinje u junu kad sa spancem strancem krecemo u totalnu osvetu. Stojke je tu da ubije vreme do tad. A onda se pali masina

da mi je da vidim španca koji će da dođe da šljaka za 10k/m

Ма то ће бити епски флоп у најави. То што је неко шпански тренертм не чини га аутоматски и квалитетним решењем, посебно не чини оне спремне да дођу овде да раде за неку цркавицу. Ко год да дође тада увалиће му млад тим, сумњивог квалитета, од којег ће се очекивати резултати који нису у складу са оним што екипа реално има да понуди (дакле све као и до сада). Да не причамо што ће бити јако мало времена да се какве год идеје имплементирају до првих европских утакмица, које су за нас бити или не бити.

Али јебеш лето, стоти пут ћу се вратити на овај сада скандал, где ми у новембру практично дижемо руке од сезоне у којој смо крајње конкурентни, смењујемо тренера који је извукао максимум из дате ситуације, не би ли на његово место као привремено решењетм довели почетника који има неки минимум искуства из наше треће и словеначке друге лиге. Ако то није пуцање себи у ногу ја не знам шта је.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

da mi je da vidim španca koji će da dođe da šljaka za 10k/m

nacho vidal

Gde je i šta radi Ismael Beko Fofana

Edited by Milošica

Španca je namamio kvalifikacijama za Evropu. Pa je verovatno zato morao da skine Blagoja na vreme.

On 24. 11. 2025. at 12:48, johan nagel said:

Ма то ће бити епски флоп у најави. То што је неко шпански тренертм не чини га аутоматски и квалитетним решењем, посебно не чини оне спремне да дођу овде да раде за неку цркавицу. Ко год да дође тада увалиће му млад тим, сумњивог квалитета, од којег ће се очекивати резултати који нису у складу са оним што екипа реално има да понуди (дакле све као и до сада). Да не причамо што ће бити јако мало времена да се какве год идеје имплементирају до првих европских утакмица, које су за нас бити или не бити.

Али јебеш лето, стоти пут ћу се вратити на овај сада скандал, где ми у новембру практично дижемо руке од сезоне у којој смо крајње конкурентни, смењујемо тренера који је извукао максимум из дате ситуације, не би ли на његово место као привремено решењетм довели почетника који има неки минимум искуства из наше треће и словеначке друге лиге. Ако то није пуцање себи у ногу ја не знам шта је.

Slušao sam taj Mijatov nastup u podkastu i mogu reći da mu je plan glup kao kurac. Shvatam da Rasim i Danko ne dele viziju zalizanog i da su ga zato naterali da Blagoju on potpiše otkaz.

Капирам да се Симра нешто и не петља превише у спортска питања, а да се приметити да се ни Данко не оглашава готово никада, искључиво Мијатовић јавно наступа а изгледа и доноси одлуке. Нагађам да ту баш и нису неки сјајни односи, уопштено ми не делују превише компатибилно њих двојица.

upitan je samo ovaj deo za odluke, nisam siguran koliko se bilo ko od njih trojice realno pita ako nemaju prebijene pare u kasi...

18 minutes ago, johan nagel said:

Капирам да се Симра нешто и не петља превише у спортска питања, а да се приметити да се ни Данко не оглашава готово никада, искључиво Мијатовић јавно наступа а изгледа и доноси одлуке. Нагађам да ту баш и нису неки сјајни односи, уопштено ми не делују превише компатибилно њих двојица.

Imam osećaj da će Danko i Rasim da ga puste da se ulupa sam

On je na početku imao mnogo sreće sa malim Mocom i Blagojem, onda se natripovao da mnogo zna.

Lično mislim da su Partizanu potrebna braća Ivić, ali Partizan nije potreban njima.

Влада Ивић би био бомба али нажалост он нас је прерастао увелико, можда се и оствари у неком моменту када (ако) станемо на ноге, али то је на дугачком штапу.

Мијатовићу ће да суде резултати свакако, ако је отерао тренера јер сматра да није кадар да освоји титулу, онда тај други који дође (да занемаримо ову тренутну свињарију са прелазним решењем) мора бити кадар, и да нас уведе у европу и да освоји титлулу. И то све док успут (преко сваке мере) форсира клинце за продају. И ради за сићу. Једва чекам да видим тог мађионичара.

Edited by johan nagel

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.