Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Ovo što je Mijat uradio sa Blagojem je isto kao što je Tole uradio sa Antićem.

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

ovo večeras je bilo skandalozno. ko je gledao utakmicu video je da smo, bez preterivanja, lagano mogli da primimo sedam komada. trener je nešto pokušao da menja u postavci igre i ulozi igrača, sve to je izgledalo vrlo jadno i bedno i nije dalo nikakav rezultat, osim onog da smo izgledali inferiorno većim delom utakmice

nebitno je sad Blagoje ili Stojko, igra je počela da se raspada i pod Blagojem, na isti ovakav način. a vrlo je verovatno ni da ovaj novi neće tu moći da napravi nešto bitno i revolucionarno

osnovni razlog nema veze sa trenerima, već sa katastofalnom odbranom koju imamo od početka sezone. na početku smo vozili na adrenalinu, punim tribinama, sreći koju smo zalužili, ali to nisu dobri temelji za bilo šta dugoročno. to su pomoćna sredstva, ne može da bude osnova i da guraš tako cele godine

na sve to, odbrana je desetkovana bez Milića i Jurčevića, a i sa njima je najslabiji deo tima. to je početak i kraj priče. tako da Mijat može da priča šta hoće, da promeni još 5 trenera do juna, da dovede Španca u junu, da dovede u junu selektora Španije i ceo njegov stručni štab, sve će na isto da izađe. mora da se kompletira roster i ne može odbrana da bude na nivou druge lige. to je cela priča. početak i kraj

Onaj mali Kuljanin vredi vise nego nasih svih startnih 11 zajedno.

Pričam već mesecima o odbrani ali dobro. Mijat više voli da se zajebava sa trenerima i da gleda decu da uvali u belo roblje, što skuplje. Tako ćemo i prolaziti - sa pola tuceta golova u našoj mreži sve dok ne pojačamo odbranu.

O Mijate Mijate

Prikoči te opijate

Što je najgore, bila dobra utakmica. Wayyyy above jelen super liga

utakmica je bila zanimljiva za nekog neutralnog posmatrača. meni je bilo zanimljivo taman koliko bi mi bilo zanimljivo u fan pitu na koncertu Ace Lukasa ili kad bih morao da gledam filmove i serije Radoša Bajića

odnosno, kao se to ovde efektno kaže, pakao

Nisam ti zbog Lukasa dao palac na post, ali da suštinom posta se skroz slažem.

A ja obrnuto. da nije spomenuo Acu Lukasa naprednog seljačinu ne bih mu dao palac gore. kao i svim turbo narodnjacima, uostalom. fantom

realno, mogao sam da stavim i Đorđa Davida.....my bad

11 hours ago, Nebojsa said:

Onaj mali Kuljanin vredi vise nego nasih svih startnih 11 zajedno.

Kuljanin je doktor profesor za Dembu Seka.

Pozdravljam povratak Dimitrija Jankovića, lidera generacije, ali lošom postavkom samo frustriraju tu decu u odbrani. Ova egzibicija sa Abumalikom em će njega blokirati za sledeće tekme, em je timu nanela ogromnu štetu.

Ne znam šta je falilo sa Aranđelom na levoj strani, sve liči na guranje robe u izlog bez ikakvog plana u prodavnici pred zatvaranjem.

Neigranje Evrope košta tačno ovoliko.

10 hours ago, Ted said:

utakmica je bila zanimljiva za nekog neutralnog posmatrača. meni je bilo zanimljivo taman koliko bi mi bilo zanimljivo u fan pitu na koncertu Ace Lukasa ili kad bih morao da gledam filmove i serije Radoša Bajića

odnosno, kao se to ovde efektno kaže, pakao

Što jbte, igrali smo dobro u napadu, mogli smo realno 5 da damo. Odbrana je kurac, ali Željo isto odličan u napadu

38 minutes ago, hooyadahoo said:

Što jbte, igrali smo dobro u napadu, mogli smo realno 5 da damo. Odbrana je kurac, ali Željo isto odličan u napadu

stvarali smo šanse, da, nismo ih koristili. ali to nije presudno, pošto bi sa ovakvom igrom u fazi odbrane ti morao da imaš napad sa nadnaravnnim procentima realizacije. to bi onda dovelo do toga da prosečno pobeđujemo sa 5-3 ili 6-4, a kad igramo nerešeno onda bude 3-3 ili 5-5. ja ne zam da postoji fudbalski klub na svetu koji uspeva tako da igra fudbal u kontinuitetu i da bude uspešan. desi se tu i tamo neka luda utakmica sa tucetom golova, ali ne svaki dan. to bi značilo da mi npr. osvojimo titulu tako što čemo da primimo 90 golova, a damo 110 ili 120. ni to ne postoji

to bi bilo spektakulrano kad bi bilo moguće i verovatno bi vratlio publiku na stadione

igra se sastoji od više faza, faze obrane, napada, tranzicije, prekida itd. možeš da se braniš na više načina i da sve to implementiraš u toku jedne utakmice, ali za to je potrebno da imaš igrače koji to mogu i koji su uigrani barem do nekog minimalnog nivoa. ovi ljudi se nama ušetavaju u 16 metara kako hoće, bukvalnno kao da ispred šesnaesterca stoji natpis "Ulaz slobodan". prolaze kroz sredinu, po bokovima, mi ne možemo da ih zaustavimo nikako. i to bi bilo logično da je preko puta Barselona, ali nije. Pančevo je

Edited by Ted

12 hours ago, Ted said:

realno, mogao sam da stavim i Đorđa Davida.....my bad

Lol, fan pit na koncertu Đorđa Davida. Mogli bi fizičari u tom fan pitu da proučavaju kako se ponašaju talasi u vakuumu.

2 hours ago, Ted said:

stvarali smo šanse, da, nismo ih koristili. ali to nije presudno, pošto bi sa ovakvom igrom u fazi odbrane ti morao da imaš napad sa nadnaravnnim procentima realizacije. to bi onda dovelo do toga da prosečno pobeđujemo sa 5-3 ili 6-4, a kad igramo nerešeno onda bude 3-3 ili 5-5. ja ne zam da postoji fudbalski klub na svetu koji uspeva tako da igra fudbal u kontinuitetu i da bude uspešan. desi se tu i tamo neka luda utakmica sa tucetom golova, ali ne svaki dan. to bi značilo da mi npr. osvojimo titulu tako što čemo da primimo 90 golova, a damo 110 ili 120. ni to ne postoji

to bi bilo spektakulrano kad bi bilo moguće i verovatno bi vratlio publiku na stadione

igra se sastoji od više faza, faze obrane, napada, tranzicije, prekida itd. možeš da se braniš na više načina i da sve to implementiraš u toku jedne utakmice, ali za to je potrebno da imaš igrače koji to mogu i koji su uigrani barem do nekog minimalnog nivoa. ovi ljudi se nama ušetavaju u 16 metara kako hoće, bukvalnno kao da ispred šesnaesterca stoji natpis "Ulaz slobodan". prolaze kroz sredinu, po bokovima, mi ne možemo da ih zaustavimo nikako. i to bi bilo logično da je preko puta Barselona, ali nije. Pančevo je

Pančevo, dali su 3 vrhunska gola, da nam svira promaja u odbrani, svira, ali ajmo malo kredita i njima da damo za dobru utakmicu. Za standarde lige je bila odlična. Elem, uglavnom se slažem sa tobom, da tako zatvorim ovo, samo se ne slažem da je bila loša utakmica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.