Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
5 minutes ago, Hroničar said:

Miloje je jos i bio blag, ja bi ga naduvao samo tako. Sve sami strucnjaci, cuj golman kriv za gol.

Lik je rekao - direktni krivac.isuse Malo mu bilo da kaze da mozda nije najbolje reagovao nego ni manje ni vise nego direktan krivac.

Sto vise slusam i citam te likove sve mi je jasnije da vecina njih nikada u zivotu nije izasla na teren i sutnula loptu. Ono se brani jedino ako te lopta pogodi i nikako drugacije, jedinu sansu koju golman ima je da se rasiri sto je moguce vise kako bi zatvorio pre svega blizi ugao. Pri cemu je akcija isla sa suprotne strane pa je morao da se krece po liniji da stigne na drugu stranu gola. Mateus je imao neke WTF momente tokom utakmice ali za gol uopste nije kriv, on je dosao kao posledica losih procena Milsona i Tiknizjana.

Edited by harper lee

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author

Uzgred, uskoro pocinje drugo poluvreme na Arenasport 2, kome se ponovo gleda.

Mateus jos uvek nije uigran sa ekipom/odbranom, sto se videlo u par situacija . Kod tog primljenog gola odlicno se kretao, stigao na suprotnu stranu, jedino ( naravno moje misljenje) mogao je bolje da se postavi ( pola koraka-korak u desno i jos malo napred D) . Imao je vremena. Ali dobro, to su delici sekunde kada treba da doneses odluku, sut je bio izuzetno precizan i jak, nema mu se sta zameriti.

Bice I on, kao I ostatak ekipe SAMO jos bolji kako sezona bude odmicala.

Nakon tisuću godina konačno golman koji vadi i ono što si već video u golu.

• Author

Zanimljiv takticki detalj koji treba da imaju u vidu oni koji bi kritikovali Elsnika. Tiknizjan je ocigledno dobio instrukcije da visoko napada beka Leha jos u izgradnji akcije a Elsnik se spustao dole levo da mu pokriva ledja. Elsnik je zbog toga patio ali smo jedan gol dali iz tog pritiska Jermena i mnogo im problema napravili. Ocigledno je skauting pokazao Milojevicu da mora nekonvencionalno da zatvori tu stranu, tim pre sto Ivanic nije klasicno krilo i nema pluca da trci pozadi sve vreme za protivnickim bekom.

Mnogo mi je drago sto ga je i Duarte metnuo. Meni licno jedan od omiljenih stranaca u poslednjih deset godina, iako cesto u zapecku. S druge strane, priznajem da sam jeo govna za Serifa pre , kada mi je dzigericu jeo nekim promasajima koji su egal sa onim kada lipsem nekada pre na terminu pa krenem da se blamiram :D Covek je neverovatno koristan za moderan fudbal, iako je tehnicki grozan. Stalno je agresivan i na lopti, ima njuh da udje u sansu, jak je kao bivo ( vuku ga magarci obema rukama za dres par puta i nikom nista ). Na football manageru bi mu work rate bio 19.

• Author

Petnaest minuta drugog poluvremena i gledam uglavnom Krunica kad smo bez lopte. Kakav doktor.

9 minutes ago, harper lee said:

Zanimljiv takticki detalj koji treba da imaju u vidu oni koji bi kritikovali Elsnika. Tiknizjan je ocigledno dobio instrukcije da visoko napada beka Leha jos u izgradnji akcije a Elsnik se spustao dole levo da mu pokriva ledja. Elsnik je zbog toga patio ali smo jedan gol dali iz tog pritiska Jermena i mnogo im problema napravili. Ocigledno je skauting pokazao Milojevicu da mora nekonvencionalno da zatvori tu stranu, tim pre sto Ivanic nije klasicno krilo i nema pluca da trci pozadi sve vreme za protivnickim bekom.

Mozda sam nekoga zaboravio, ali mislim da od Baste nismo imali ofanzivno potentnijeg beka ( doduse, Basta na desnoj , a Jermen na levoj strani ).

• Author
Just now, Arthur Kirkland said:

Mozda sam nekoga zaboravio, ali mislim da od Baste nismo imali ofanzivno potentnijeg beka ( doduse, Basta na desnoj , a Jermen na levoj strani ).

Da li da ti kazem da vec imamo more ponuda za njega.lolol

• Author
7 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Mnogo mi je drago sto ga je i Duarte metnuo. Meni licno jedan od omiljenih stranaca u poslednjih deset godina, iako cesto u zapecku. S druge strane, priznajem da sam jeo govna za Serifa pre , kada mi je dzigericu jeo nekim promasajima koji su egal sa onim kada lipsem nekada pre na terminu pa krenem da se blamiram :D Covek je neverovatno koristan za moderan fudbal, iako je tehnicki grozan. Stalno je agresivan i na lopti, ima njuh da udje u sansu, jak je kao bivo ( vuku ga magarci obema rukama za dres par puta i nikom nista ). Na football manageru bi mu work rate bio 19.

To je ono koliko "defanzivni Sisoje koji ima srece u kvalifikacijama" i njegov strucni stab ne poznaju fudbal. Duarte nikad nije igrao ovo sto kod nas igra kao drugi spic i vidi se na momente da u manevru sporo reaguje u nekim situacijama, stane kad izgubi loptu i slicno ali veceras je u svojoj ulozi bio prava napast za Leh.

43 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Pavle Ninkov :)

Edited by Mogli

59 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nakon tisuću godina konačno golman koji vadi i ono što si već video u golu.

Sta su sve branili Borjan i narocito Glazer, mislim da ti ovo bas i nije tacno...

• Author
1 minute ago, Mogli said:

Sta su sve branili Borjan i narocito Glazer, mislim da ti ovo bas i nije tacno...

Ja hteo da odgovorim ali kad sam video da je Laki u pitanju odustao sam. Covek ima pamcenje voluharice. Borjan u vecem delu svog mandata u Zvezdi i Glazer u prvoj sezoni su branili fenomenalno, veoma cesto su skidali i nemoguce. Glazer je imao najveci broj odbrana te sezone u Ligi Sampiona od svih golmana. Gledao si sve to a onda dodjes i napises tako nesto. Neverovatno.

Ovih 1:3 na strani i sam meč izgledaju kao nekoliko utakmica koje je Zvezda igrala kod kuće i izgubila sličnim rezultatom u grupama LŠ. Razlika je ipak u klasi i teško da je večeras moglo biti drugačije.

Uopšte nisu loši Poljaci, ali smo ipak bolji za dva gola. Definitivno nam treba jači protivnik kao reper za snagu tima. Biću neskroman u tvrdnji da ni timovi snage Pafosa i DK ne mogu da nas prođu, pogotovo kako vreme bude odmicalo u sezoni. Biće zanimljiva ova godina...

• Author
23 minutes ago, Meduzalem said:

Ovih 1:3 na strani i sam meč izgledaju kao nekoliko utakmica koje je Zvezda igrala kod kuće i izgubila sličnim rezultatom u grupama LŠ. Razlika je ipak u klasi i teško da je večeras moglo biti drugačije.

Uopšte nisu loši Poljaci, ali smo ipak bolji za dva gola. Definitivno nam treba jači protivnik kao reper za snagu tima. Biću neskroman u tvrdnji da ni timovi snage Pafosa i DK ne mogu da nas prođu, pogotovo kako vreme bude odmicalo u sezoni. Biće zanimljiva ova godina...

Polako s jacim protivnicima, jos ni ove nismo prosli.lolol

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.