Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Par zapazanja

Milson ako ne igra levo, neka ne igra uopste

Nadam se da ovaj Bajo zna, treba nam jedan preozbiljan trkac na sredini. Vezati ga sa Krunicem, umesto Timija koji je neki jack of all trades ali zapravo nigde ne pravi razliku, ni u gradnji napada ni u odbrani, a i oni baloni iz prekida mi sve vise idu na nerve

Seol ovoliko nije izgresio u pasu nikada u karijeri, zapravo je toliko iznad prosecan pas igrac za jednog beka da se od njega mogao praviti i dobar zadnji vezni. Desava se jbg

Jermen je car, kao i Serif. Koliko se biju momci, koja energija, svaka cast

Duarte pokidao 2p, onaj pas je bio prime Zidan. Ali ne treba da igra na toj poziciji, ne moze to dugoročno i protiv jacih

Zadnja linija je bila sve bolja kako je utakmica odmicala

Olajinki naci klub do kraja prelaznog roka.

Katai i Arnaut kao kad u NBA uvode veterane u oprostajnoj sezoni

Na kraju smo ih tako odradili na textbook "iskustvo" , da sam tek sad shvatio koliko ga imamo

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

10 minutes ago, levi said:

ne sviđa mi se uopšte ovo sa bratom Arnautovićem, i u prajmu je bio je primadona, ne znam šta treba da uradi da opravda ovo monumetalno čaščavanje prisustvom koje sledi

Gde je konkretni problem? Loptu je primio ukupno 5 puta, od kojih je dva puta odložio desno. Jedan takav je mogao biti gol da Babikin mozak kapira gde je došao.

Strpljenje i samo strpljenje.

4 minutes ago, los borrachos said:

umesto Timija koji je neki jack of all trades ali zapravo nigde ne pravi razliku, ni u gradnji napada ni u odbrani, a i oni baloni iz prekida mi sve vise idu na nerve

Kad mu uđe onakav šut kao na kraju tekme, ne bi bio prvi put.

• Author
4 minutes ago, kralj said:

Arnautović me ne bi dobio na krugu oko ade.

Šerifa nikako ne bismo trebali prodavati.

Duarte sam mislio da je promašaj.

Baš me iznenađuje od prvog dana

Arnautovic jos uvek nije spreman, plus je vukao povredu sa poslednjeg treninga. On nikad nije bio veliki trkac ali me cudi da se on pominje pored zivog Kataija ciji je bezobrazluk zasluzio da ga ostatak ekipe, na celu sa tim istim Arnautovicem, isamara kao konja.

• Author
9 minutes ago, los borrachos said:

Zadnja linija je bila sve bolja kako je utakmica odmicala

Ceo tim ce biti mnogo bolji za par nedelja. Ovo nam je bila prva ozbiljna utakmica ove sezone, nismo ni sami znali koliko mozemo do veceras i otuda toliko preterane emocije i kod prvog gola i u onih 25 minuta drugog poluvremena kad smo se uplasili i totalno raspali.

Rodrigao je mnogo bolji igrac nego sto sam mislio. Nije bas sjajan u duelima jedan na jedan po zemlji ali sve ostalo je uradio savrseno. Mnogo jaka glava.

• Author

Milojevic napushio "novinare" za sve pare. S punim pravom, tesko je poverovati kakvi debili rade kao sportski novinari kod nas.

24 minutes ago, harper lee said:

Arnautovic jos uvek nije spreman, plus je vukao povredu sa poslednjeg treninga. On nikad nije bio veliki trkac ali me cudi da se on pominje pored zivog Kataija ciji je bezobrazluk zasluzio da ga ostatak ekipe, na celu sa tim istim Arnautovicem, isamara kao konja.

Arnautović nije trebalo da igra, možda ga radi zavet Mihi, il šta već, al ovo što je odigrao je na nivou revijalne utakmice. Dejo Savićević bi uradio više.

a da okacite neki klip?

• Author
4 minutes ago, kralj said:

Arnautović nije trebalo da igra, možda ga radi zavet Mihi, il šta već, al ovo što je odigrao je na nivou revijalne utakmice. Dejo Savićević bi uradio više.

Uopste nije odigrao na nivou revijalne utakmice, ti i ja ocigledno nismo gledali istu utakmicu.

arnaut je u interu dobijao minute na kasicicu. a i tada se uglavnom blamirao u zavrsnici.

1 hour ago, pantelia said:

Kako je izleteo Jermen kod ove presecene lopte, kao metak

Jermen je brutalan igrač. Evo 1 hot take- najbolji levi bek Zvezde posle velikog Slobodana Marovića. Malo je plivao kod gola u nekom međuprostoru, al deluje kao preozbiljna glava.

Neki novinar koji je odrastao na prilozima Boška Jakovljevića prokomentarisao da je golman kriv za gol. D Kako li se Milojević suzdrža da ga ne gađa mikrofonom

1 hour ago, harper lee said:

Vazi, nasa ekipa ce da igra visoki presing 90 minuta. Ne trenira nas Klop i ne igramo Premijer ligu. Odigrali smo profi utakmicu, bio bi red da nas pohvalis. Milojevic je napravio odlicne korekcije u poluvremenu, pomoglo je i to sto je izasao Milson, imali smo bas problema sa utrcavanjima iz oba pravca u prostor ispred nase odbrane u visini rogljeva.

Drugo poluvreme perfektno.

Visoki presing u prvom, njegov izostanak nakon datog gola, nije zbog taktike već zbog mentaliteta. Onda je palo napušavanje u poluvremenu, pa su odigrali kako treba.

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Neki novinar koji je odrastao na prilozima Boška Jakovljevića prokomentarisao da je golman kriv za gol. D Kako li se Milojević suzdrža da ga ne gađa mikrofonom

Miloje je jos i bio blag, ja bi ga naduvao samo tako. Sve sami strucnjaci, cuj golman kriv za gol.

• Author
Just now, Dankan Ajdaho said:

Drugo poluvreme perfektno.

Visoki presing u prvom, njegov izostanak nakon datog gola, nije zbog taktike već zbog mentaliteta. Onda je palo napušavanje u poluvremenu, pa su odigrali kako treba.

Nismo ni u drugom sve vreme igrali presing, posle 1:3 smo pokusali da zatvorimo utakmicu i Poljaci su opet imali inicijativu ali do tada su vec crkli i mentalno i fizicki a i izaslo im je dosta igraca iz prve postave pa nisu mnogo toga uradili. Ne moze nijedna nasa ekipa da igra visoki presing 90 minuta, gotovo sam siguran da sledecu u prvenstvu Ivanic nece igrati jer je lipsao.

Ima i do toga o cemu ti pricas ali morate da razumete da mi nismo odigrali nijednu jedinu ozbiljnu utakmicu od pocetka sezone i igraci nisu ni sami znali koliko mogu. Leh je veoma jak protivnik za ovu fazu sezone i odlicna su ekipa, ovih 1:3 su samo pokazatelj koliko smo mi zapravo dobri i koliko je vazno sto smo zadrzali mnogo igraca iz prethodne sezone, ne govori nista o kvalitetu poljskog sampiona. Gledao sam Dinamo - Pafos i mislim da oni uopste nisu bolje ekipe od Poljaka, bar nisu pokazali vise u svom dvomecu. Mi cemo morati i u Beogradu ozbiljno da se oznojimo da ih pobedimo jos jednom ili da primirimo utakmicu da ne bude nekih iznenadjenja ali racunam da cemo do tada biti jos bolji i da sada imamo malo bolju predstavu o tome koliko mozemo.

Inace, daleko smo mi dosli ako trazimo dlaku u jajetu utakmici protiv poljskog sampiona koju smo ovako uverljivo i sa autoritetom dobili na njihovom terenu pocetkom avgusta meseca. Da nas ne znam mislio bih da je to samopouzdanje, posto nas znam siguran sam da je to zbog toga sto je vecina glory-hunter navijaca Zvezde koji su poceli za nju da navijaju od Barija nastala iz braka Grunfa i Zalosne Sove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.