Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Zvezda u tom smislu napreduje, ukoliko nastavi brzo će doći u poziciju da dozvoli sebi luksuz i da proceni da će nekom vundekindu cena da dodatno poraste, isti ili sličan put je prolazio Mamićev Dinamo. Ono što je tužno je da je tek razbojnik Terzić uspeo da shvati ono što smo svi pisali na forumima 20 godina, a to je da se u promišljenoj selekciji i aktivnoj promociji mladih krije najveći kapital kluba. Pre njega su mladi igrali samo u sezonama kad propadnu megalomanski rebuild projekti, pokrade se sve što nije zabetonirano i zavareno i onda se krene u domaćinsko poslovanje sa mladim igračima koji u tim situacijama uglavnom nisu ni bili elitni talenti. Početak i kraj svake ozbiljne priče o klubu svodi se na kriminalce koji su pronašli model da sve efikasnije otimaju uz nekakav progres prema mestu gde je klubu tradicije i popularnosti kakve ima Zvezda prirodno mesto. Klub će napredovati taman onoliko koliko okupatori i paraziti procene da im ide u prilog. Kada tu bude zapelo, eto nama nove revizorske kuće, rekordnog duga i restarta.

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

1 hour ago, Segundo said:

Tako je, Zvezda nije u potpunosti napravila igraca, a jedan od razloga je sto ako imalo valja, ima potencijala za visi nivo, odmah ide dalje. Mozda bi nekada I mogla da zadrzi i rizikuje npr. jos godinu dana, ali to se gotovo nikada ne desi ukoliko neko zagrize za igraca i posalje dobru ponudu. Voleo bih da Kostov bude tu bar jos jednu sezonu, ali da se ne lazemo, kako je to moguce ako neko sada po najavama posalje 15,20 miliona tesku ponudu? Ja iskreno tu ne vidim mogucnost da se nesto promeni, nevezano za politiku uprave kluba, ne verujem ni da bi sami igraci imali zelju da se zadrzavaju duze ukoliko im se pruzi prilika da idu dalje i potencijalno se razviju vise nego ovde.

Sto se tice Češke, verujem Vam od reci do reci, znam da ste upoznati sto sa zivotom tamo, sto sa fudbalskim prilikama. Bez imalo ironije, mozete li da nabrojite nekoliko igraca koje je Plzen razvio, napravio nesto ozbiljnije od njih i po kojim cenama su otisli dalje i gde? Kazem da je bez ironije, jer zaista ne pratim niti češki fudbal, a iskreno ni iz reprezentacije ne znam bas mnogo imena.

Iskreno, malo znam o ceskim klubovima. Pretpostavio sam na vest da se Viktorija zainteresovala za Ovusua da je u pitanju klub koji razvija igrace. Pretrazio sam na Guglu i pronasao da imaju razvojnu akademiju.

Klubovi kao Zvezda koji jure rezultate a nemaju dovoljno para da u toj jurnjavi budu konkurentni, nece dugo uspevati da nastave sa politikom prodavanja talenata radi zarade u cilju pokusaja stvaranja kompetativnog tima dovodjenjem osrednjih igraca, sve dok se neki od tih talenata ne ovaploti u igraca vrednog paznje. Svu mladjariju koju smo prodavali kao "bisere" i "vunderkindove" (npr. Nikolic, Adzic, Njegos Petrovic, Gavric, onaj mali Crnogorac, Mimovic, Nedeljkovic, Maksimovic, Milosavljevic) nisu uspevali da postanu igraci koji igraju standardno cak i u osrednjim evropskim klubovima, iako su neki papreno placeni. Uskoro ce i strani klubovi da shvate da kupovina Zvezdinih (i inih domacih) vunderkindova uglavnom znaci da od njih nikada nece dobiti ni prosecnog fudbalera, vec robu koja ide od pozajmice na pozajmicu dok se ne skrasi u nekom srpskom klubu koji ce da im "ozivljava karijeru". Ispada da je jedino Krstovic, koji je smatran kod nas za balvana, napravio solidnu karijeru. Nesto ranije i Grujic ali daleko od onoga koliko se ocekivalo.

Ovaj je izgleda dogovoren...

Edited by FPLS

Kom god napadacu je napravio asist, taj je uspeo da promasi gol. Impresivno.

Super, mi znači imamo kompatibilne napadače

• Author
8 hours ago, FPLS said:

Ovaj je izgleda dogovoren...

Ovi klipovi su cudo, covek izgleda kao Injiesta licno.lolol

Metar i zilet. Bolje da smo Srdjana Plavsica vratili fantom

Ume da nađe, mada mislim da bi mogao lahko da postane scapegoat ovog topika.

• Author
54 minutes ago, Meduzalem said:

Ume da nađe, mada mislim da bi mogao lahko da postane scapegoat ovog topika.

Ume i da nadje a ume i da oprangija. Ovi niski igraci sa butinama od metar u precniku obicno imaju ozbiljnu prangiju. Zabrinjava to sto na celom klipu nema nijedne situacije (ima jedna kao) da se resavao presinga a nisam ni ocekivao akcije bez lopte i u defanzivi.

Neki neredi pa kasni početak.

• Author

"Navijaci" su prosle godine unistili finale Kupa bakljadama za vreme utakmice, ovog puta su resili da ga uniste jos pre pocetka utakmice.

Kakva blamčina su ovi "navijači"....

da li ima neko neki pristojan stream?

• Author

Pocecu da mrzim ovog Duartea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.